Ексклузивно:

Съветът на ЕС одобри въвеждането на Истанбулската конвенция

Съветът на ЕС съобщи, че е приел решение за...

Ердоган печели изборите в Турция, ще управлява трето десетилетие (ОБЗОР)

Президентът Реджеп Тайип Ердоган спечели президентските избори в Турция , побеждавайки...

НЕЧОВЕЦИ! Лекарите към почернения съпруг на починалата родилка: Изтеглихте късата клечка

Жена ми става, за да повика спящата сестра, защото...
НачалоБългария7 насоки за онлайн пазаруване на електроника

7 насоки за онлайн пазаруване на електроника

Когато потребителите се нуждаят от неща като Blu-ray плейъри, смартфони, лаптопи и телевизори, закупуването на електроника онлайн е лесно и им предлага широк спектър от възможности, цени, оферти и забавление. Тези предимства обаче могат да се окажат недостатъци за доверчивия купувач. Точно както бихте се подготвили, преди да отидете в кварталния магазин, за да купите желаните от Вас стоки, така трябва да се подготвите и за това събитие, ако искате да извлечете максимална полза от онлайн пазаруването на електроника. Не купувайте първата изгодна сделка за електроника, на която попаднете, защото не искате да бъдете разочаровани. Използвайте съветите в следващите параграфи, за да намерите най-добрата електроника на най-добри цени, като същевременно избягвате недостатъците на онлайн пазаруването на електроника.

Съвет 1: Изберете надежден уебсайт

Когато купувате електроника онлайн, фирмата или уебсайтът, които използвате, са от решаващо значение. По-евтините стоки често се обявяват на уебсайтове, чиято цел е да измами хората. Те никога не дават на клиента нищо, което е закупил от тях, а вместо това продават стоки, които не притежават или които не съществуват. При тези сайтове възстановяването на сумата често е трудно или невъзможно. Някои уебсайтове предлагат на пазара електроника с нисък клас или реновирани продукти, които никога не са функционално изправни. Преди да направите покупка, направете проучване на компанията или уебсайта, или се придържайте към марки, които са Ви познати. Друг добър вариант е да използвате ozone bg промо код за намаление и да закупите избраните стоки от познати и добри уебсайтове.

Съвет 2: Налична ли е гаранция?

Винаги купувайте електроника с гаранция. Когато продуктът се повреди скоро след като го закупите, или когато бъде доставен до дома Ви и не оправдае очакванията Ви, гаранцията покрива покупката Ви. Съществуват два различни вида гаранции, за които трябва да знаете – гаранцията на продавача, както и гаранция на производителя. Гаранцията на производителя е най-важната, защото предлага по-всеобхватно покритие за по-дълъг период от време, въпреки че и двете гаранции правят процеса на покупка по-малко стресиращ. Избягвайте всеки продукт без гаранция на производителя и търсете и двете гаранции.

Съвет 3: Не подценявайте избора на марка

Често срещано погрешно схващане е, че името на дадена марка е маловажно. Някои марки имат репутацията на висококачествени стоки и дават големи гаранции, докато други имат точно обратната репутация. Когато купувате електрониката си, искате тя да е висококачествена и да издържи дълго време. Именно това се случва, когато се придържате към най-добрите марки. Ето защо, ако все още не сте запознати с най-надеждните имена в областта на електрониката, направете проучване на марките, преди да направите покупка. Много уебсайтове предоставят подробна информация за различните марки електроника, за да Ви помогнат да придобиете по-добра представа. Освен това не забравяйте да проучите номера на модела на продукта, преди да направите покупка. Не искате изделието да пристигне в дома Ви и да се окаже нещо, което не е трябвало да бъде. Проучвайки, можете да предотвратите подобен инцидент.

Съвет 4: Онлайн репутация

Услугите, стоките, разходите и отговорите на клиентите на даден уебсайт допринасят за неговата репутация. Преди да направите покупка, разберете какво казват други клиенти за фирмата. Това може да Ви предпази от ужасни ситуации. Много уебсайтове предоставят отзиви, от които можете да се информирате. За да избегнете работа с некачествен уебсайт, проверете информацията за него от различни надеждни източници.

Съвет 5: Разгледайте добре продукта

Време е да разгледате продукта, след като сте направили проучване на уебсайта и сте го открили. Същите уебсайтове, които са чудесни за научаване на повече информация за фирмите, са чудесни и за научаване на повече информация за продуктите. За да откриете важната информация, която улеснява покупката на електроника с пълна увереност, просто въведете името на марката, името на продукта и номера на модела. С помощта на отзиви можете да разберете дали други клиенти са недоволни от продукта, или пък не могат да му се наситят.

Съвет 6: Сигурност на уебсайта

Никога не въвеждайте лична информация в незащитен уебсайт, включително номера на кредитни карти. От това могат да произтекат множество проблеми, включително кражба на кредитни карти, кражба на самоличност и други. Като погледнете адреса на уебсайта в горната част на страницата, можете предварително да проверите използваното от фирмата криптиране. Ако сайтът е защитен, ще видите икона на ключалка и протокола "https", а не "http". Наистина е толкова лесно: не въвеждайте информацията си, ако сайтът не е защитен. Когато има многобройни уебсайтове, които предлагат отлична електроника и безопасно пазаруване, никога не рискувайте.

Съвет 7: Опитайте, преди да купите

Ако артикулът се намира на другия край на страната или в чужбина – не можете да пътувате дотам, за да го изпробвате лично, но вместо това можете да посетите близкия магазин за електроника, за да го направите. Преди да похарчите трудно спечелените си пари за закупуване на електроника, има много близки магазини за електроника, които улесняват изпробването им. Никога не се чувствайте принудени да закупите нещо само защото сте го изпробвали в магазина. За да изпробвате даден продукт, е достатъчно да посетите магазина и да разговаряте с продавач за кратък период от време. Важно е да изпробвате някои електронни продукти, като например персонални компютри и цифрови фотоапарати, за да сте сигурни, че сте избрали такъв, който Ви е удобен. Въпреки че не е необходимо да изпробвате даден продукт, преди да го закупите, това е добра идея, ако искате да избегнете закупуването на продукти, които всъщност не са подходящи за Вашите нужди.

Последни

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре...

Ицо Хазарта категоричен: Няма да дадем имунитета на Бойко

Рапърът Ицо Хазарта, чиято кариера се гради на песни...

Не пропускай

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре...

Ицо Хазарта категоричен: Няма да дадем имунитета на Бойко

Рапърът Ицо Хазарта, чиято кариера се гради на песни...

ДПС ще чака оферта, за да подкрепи кабинета ГЕРБ – ПП

След известни спекулации, дали ДПС ще бъде част от...

Бивш депутат на Яне Янев смени скорострелно Пепи Еврото в съдебната система и службите

Изключително скандална политическа фигура парадира да е новото острие...

Алексей Петров пере Бойко най-добре и се надява да се пенсионира в ДАНС

Бившият съдружник на Борисов скочи с голи гърди на...

Ако единият Брат Галев умря, какво става с втория? (⚡️Разследване)

САМОУБИХА ЛИ И ЕДИНИЯ ОТ БРАТЯТА ГАЛЕВИ? Разследване на...

Гореща версия! Брат Галев убит заради мълчанието на Васил Божков – Черепа

Инценировка или убийство - двете скандални версии за смъртта...

Брат Галев се прибра зад гърба на МВР и умря пак зад гърба на МВР

Първата новина е, че осъденият Брат Галев се прибрал...

Прочетете още

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви в пика на силата им. Миролюба Бенатова и моя милост за БТВ (моето беше на...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре предстои да се извърши и аутопсия, която да установи причината за смъртта му. Това каза...

Гешев започва Операция Чисти ръце с на най-голямата сума пари, изнесена нелегално в историята на Европа

Утре Гешев ще мине Рубикон, от който връщане назад няма. Ще бъде обявена война в държавата.Още в понеделник Прокуратурата ще избухне с нова брутална...
Verified by MonsterInsights