сряда, 27 октомври 2021, 14:26 ч.

Шах и мат

Конституционният съд разконспирира лъжите на Кирил Петков и Радев!

BNews.bg

Конституционният съд разконспирира лъжите на Кирил Петков и Радев!

Конституционният съд: Кирил Петков е бил двоен гражданин и указът на Радев за неговото назначаване е противоконституционен. Гилотината падна!

Кирил Петков е имамник, защото е подал лъжлива декларация до президента, че е само български гражданин, с цел облага да стане служебен министър на икономиката. 

Какъв е Радев - умишлен нарушител на Основния закон или идиот, оставил се да бъде заблуден и измамен от един професионален лъжец? А можеше Радев и сам да си провери в ГРАО с два клика на служебния лаптоп какъв човек назначава..

Започват серия от дела в съдилищата срещу решенията, подписани от Петков от засегнати страни и лица. Прокуратурата трябва да поиска от ЦИК имунитета му и да му повдигне обвинение по НК за подаване на лъжлива декларация до държавен орган.

Вече стои въпросът за оставката на Г-н Радев и съдебното дело срещу Кирил Петков. 
За оставането им в политиката и дума да не става, ако сме правова или поне бяла държава.

Николай Бареков, Фейсбук 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари