събота, 20 ноември 2021, 11:37 ч.

БАРЕКОВ:

Кирил Петков превръща България в човешки експеримент на Хедж фонд. Крякате в тенджерата и чакате Промяната

BNews.bg

Кирил Петков превръща България в човешки експеримент на Хедж фонд. Крякате в тенджерата и чакате Промяната

Кирчовците превръщат България в обект на Хедж фонд - инвестиция с рисков капитал на затворен кръг мултиинвеститори в закъсал, но переспективен бизнес, с цел бърза спекулативна препродажба. 
На практика Промянаджийте с техния “Бранд” искат за 2-3 месеца да завземат цялата държава и да преструктурират по техен модел всички институции, след което да организират прехвърляне на активите. Бързат и им личи!
В случая НЕ става дума за кражба на милиони или милиарди. Това е посредническа, комисионерска сделка на модерни компрадори в географски размери. Купуват на безценица и продават ЦЯЛА ДЪРЖАВА заедно с населението. Биологичен, хуманитарен и бизнес експеримент едновременно. КОШМАР. На практика, използвайки лингвистичната и ментална непригодност на 80% от туземното население и гастербайтерската му диаспора - Кирчо и Асен си купуват без пари и препродават на свръхпечалба цялата държава заедно с всичките и активи - природа, вода, земя, човешки и енергийни ресурси и инфраструктура от всякакъв вид - пътно-транспортна, административна и здравна.

Следващият след компрадорите ще притежава и 6-7 милиона крепостни хора със статут на европейци заедно с личните им данни, сметки и житейски переспективи. 
Тук доходите ви и ваксинационните паспорти ще са само ключ към отварянето на входно-изходните врати на блока ви. Ще бъдете обект на обществено- природни ГМО експерименти в чист вид. България е опитно мишле вече. ПЪРВИ В Европа и в Цивилизацията. (Да не се бърка с Китай). Всичко това - поради две причини се случи точно тук и точно на нас.

Изключително прост и лишен от манталитет народ и уникални национални предатели сред цялата му политическа класа. Целта е да се проследи - дали в рамките само на едно поколение древна държава и привидно европейски цивилизован народ могат да бъдат обезличени напълно и на доброволен принцип да бъдат трансферирани в следващата фаза на обществено развитие - крайния либерално-фашистки световен ред.
Вече сме в тенджерата, водата става все по-гореща, ние крякаме от удоволствие и чакаме Промяната. Кирчо и приятелчето му са сложили хирургическите ръкавички.

Николай Бареков, Фейсбук 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари