неделя, 21 ноември 2021, 12:55 ч.

Бареков с прогноза:

Шансът Кирчо-Кокорчовците да изнудят БСП и Слави да си пристъпят техните червени линии и да влязат в коалиция с тези, които ги унищожиха по служебен път и с партията на Иван Костов е вече под 5%

BNews.bg

Шансът Кирчо-Кокорчовците  да изнудят БСП и Слави да си пристъпят техните червени линии и да влязат в коалиция с тези, които ги унищожиха по служебен път и с партията на Иван Костов е вече под 5%

Шансът Кирчо-Кокорчовците  да изнудят БСП и Слави да си пристъпят техните червени линии и да влязат в коалиция с тези, които ги унищожиха по служебен път и с партията на Иван Костов е вече под 5%. Провалът на наглите харвардски джендъри ще е пълен в опита им да унищожат цялата политическа система и държавни институции в угода на неколцина олигарси и на своите конюктурни цели. 

Над 50% ще има програмен кабинет с втория или третия мандат (за БСП) за срок от 12 месеца. Така всички партии без тази на Радев ще могат поне за година да изскубнат властта от юмруците му, която той на ръба на закона и Конституцията е иззел от Парламента. България все още е парламентарна демокрация, а не президентска република. Партиите отказват да дадат цялата власт на Радев и машата му Киро Петков и своеволно да ги ликвидира. Важно е да бъде изчегъртан и Бойко Рашков, който надмина всички предели на здравия разум с набезите и потерите си. 


Натискът, когото кокорчовците очакваха да се случи по линия на Козяк към Позитано и Дългия няма да се състои, поради няколко причини. Изключително ниската избирателна активност, слабото приемане на джендър либералните идеи сред населението и отказът да се търгува Македония от всички партии без тази на "промяната" и арогантното изказване на Румен Радев, че "Крим е руски". 

През 2022 по някое време пак избори. Вероятно със силен консервативен проект, който ще заеме нишата опразнена от псевдодесните либерали на Хр Иванов и Прокопиев и нова радикална лява партия. Ще бъде върнато и гласуването с хартиените бюлетини по избор на гласоподавателите, както и други промени в Избирателния кодекс.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Сър Пичук - 11:24, 22 ноем.

    Бойко Рашков прави доста смислени неща и дано той остане вътрешен министър и в редовното правителство. Очаквам от него да оповести най-после 38-те имена от списъка с корумпирани магистрати и политици и вкупом да заминат към панделата.

  • Петров - 20:11, 21 ноем.

    Страхува ли ви Бойко Рашков, страхува ли Ви, г-н Бареков?

  • минаващ - 18:22, 21 ноем.

    Апропо Иван Костов: ако харвардските кикорчовци не се справят с държавното управление, все още имаме опцията да се върне Иван Костов като премиер. Той поне знае как се възстановява фалирала държава.

Напиши коментар

Коментари