вторник, 21 февруари 2023, 12:00 ч.

Любопитно

Какво представлява футболното тото?

BNews.bg

Какво представлява футболното тото?

Лотарията, спортът и всички останали видове хазарт, могат да се обединят и да ни покажат, че букмейкърите имат чувство за хумор. Анализаторите от Букмейкърс бг посочват, че зад тази идея не се крие някаква мистична философия и обвързването на футбола с тотото. Ако трябва да бъдем коректни, по-скоро трябва да говорим за лотария, но след като експертите го наричат футболно тото, нека бъде такова.

Какво представлява тази идея и защо стана толкова популярна. Всеки един от нас е държал тото фиш поне веднъж в живота си. Какви са правилата, ако хванем най-популярния 6/49 ще трябва да маркираме 6 числа и при следващото теглене трябва да познаем всички тях за успех или спечелване на джакпота. Награди се изплащат и за 5 и 4 числа.

При футболното тото имаме точно такъв модел на работа. Например получаваме фиш от 15 футболни срещи (говорим за футболно тото), които могат да съдържат дербита от цял свят. Всеки клиент трябва да маркира 15-те срещи с една от 3-те опции – 1 х 2. Някои брандове като Palms Bet позволяват маркиране на повече от един изход на среща, но това оскъпява самия фиш. След това чакаме срещите да приключат и на база познатите, получаваме спортния джакпот от футболното тото.

Преди да си помислим, че това е лесна работа, нека обърнем внимание на фактите – спортните срещи са разнообразни и не включват само популярни срещи като Реал Мадрид срещу Барселона или ПСЖ срещу Лион, тук ще видим, че присъстват и американски дербита, можем да забележим и български такива, всичко е изцяло по избор на самия букмейкър. Изплащат се печалби и за клиенти, познали повече срещи, но не са спечелили джакпота.

Футболното тото практически предлага по-скромен залог с възможност за печелене на голямата награда, но също така трябва да запомним, че шансовете макар и по-близки от тези да спечелите от обикновена лотария, също са рискови. От клиента се изисква да познае достатъчно срещи, но пък винаги и самият джакпот е достатъчен, за да оправдае инвестирания спортен адреналин.

Какво още трябва да знаем, ако искаме да повишим шансовете си? Първият най-важен елемент е, че в тази игра трябва да разполагате с много сериозни познания за огромен брой футболни първенства. Продължаваме с това, че трябва да следите новините, типстърите и всички останали хора, които имат поглед към спорта. Не забравяйте и социалните профили на отборите, където често идват и първите пикантни новини.

Да, изглежда като много дълъг списък с изисквания, но трябва да знаете, че това е игра за разбирачи или така наречените футболни експерти, макар и този ранг реално да не съществува. Истината е, че футболното тото е сериозно предизвикателство и не се препоръчва на фенове, които не познават дори правилата.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Участието в спортни прогнози и казино игри не гарантира успех или печалби. Запомнете, че всяка една онлайн платформа за спортни прогнози предлага само и единствено шанс, но нищо друго.

Хазартните игри не са препоръчани за хора, които смятат, че могат да станат богати за един ден или да повишат своя финансов статус, тук се предлага само удоволствие от риска, нищо повече. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари