вторник, 14 март 2023, 11:00 ч.

Жалбата на Иванчева е оставена без последствия

Делото на Иванчева срещу Сливенския затвор е прекратено, ще я водят на зъболекар в края на май

BNews.bg

Делото на Иванчева срещу Сливенския затвор е прекратено, ще я водят на зъболекар в края на май

Снимка: Блиц

Жалбата на Иванчева е оставена без последствия
Делото на бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева срещу шефа на Сливенския затвор, е прекратено. Жалбата й, че е оставена без лекарства и лечение, е оставена без последствия, става ясно от страницата й във фейсбук. 

Вчера тя съобщи, че днес ще бъде конвоирана до Административния съд Сливен около 13 часа. Молбата й за адекватно лечение от пародонтолог е забавена няколко месеца.

По думите на Иванчева, тя от години има "образувание на хипофизата, което се контролира с лекарства, за да не прерасне в злокачествено". Към момента молбата й, заедно с всички болнични изследвания през годините, е оставена без разглеждане, а тя съответно без животоспасяващите я лекарства, пише още във фейсбук. 

На Иванчева е насрочен час за зъболекар на 29 май, а на съда са представени документи за проведени изследвания на Иванчева. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари