За нас

BNews.bg e ново поколение Интернет медия. В BNews ще намерите богата гама от новини от всички сфери на обществения живот: политика, икономика, международни отношения, лайфстайл, спорт и занимания за свободното време.

Екип от авторитетни журналисти ежедневно произвежда уникално съдържание, което ни поставя в групата на водещите издатели.

BNews.bg е медиен проект, който с уникални авторски материали и разкрития се наложи като водещ информационен сайт в България.

Името BNews.bg

Името BNews (bnews.bg) e регистрирана по българското законодателство търговска марка.

В дух на коректност и толерантност позволяваме на всеки, който иска да използва наша информация или публикации, да направи това свободно, при едно единствено изрично условие – да цитира източника като „BNews“.

Очакваме Интернет медиите, блоговете и всички уеб издания да спазват наложилият се в международен мащаб стандарт за коректност при цитиране на информация в уеб сайтове, като да поставят хипервръзка (link) към BNews.bg, когато използват наши материали, части от публикации или каквото и да било новинарско съдържание.

Благодарим ви, че се интересувате от BNews.bg. Ще се радваме, ако направите медията ни начална страница на програмата, с която сърфирате в Интернет.