Ексклузивно:

Съветът на ЕС одобри въвеждането на Истанбулската конвенция

Съветът на ЕС съобщи, че е приел решение за...

Ердоган печели изборите в Турция, ще управлява трето десетилетие (ОБЗОР)

Президентът Реджеп Тайип Ердоган спечели президентските избори в Турция , побеждавайки...

НЕЧОВЕЦИ! Лекарите към почернения съпруг на починалата родилка: Изтеглихте късата клечка

Жена ми става, за да повика спящата сестра, защото...
НачалоСветътБабата на Азис менте гледачка! Прибира 20 бона на месец! (Разкритие на...

Бабата на Азис менте гледачка! Прибира 20 бона на месец! (Разкритие на репортер под прикритие)

Цяла България е пощуряла по една нова врачка – бабата на Азис. След като преди две-три седмици Нова телевизия излъчи дълъг мини филм за ромката баба Станка, която надниква в бъдещето от схлупената си къщурка в Костинброд, тълпи хора щурмуват покоите й.

Феномен ли е бабата на Азис? Наистина ли е втората Ванга и оправдана ли е истерията около възрастната жена? Репортер на „Уикенд” реши да отиде да му врачува известната ясновидка и да провери дали наистина познава толкова или е поредната дребна измамница. Разбира се, репортерът ни бе под прикритие – представи се с абсолютно измислена биография като средностатистическа жена, която се чуди дали ще си намери работа и дали ще създаде семейство. 

Определено баба Станка може да оглави класацията по мини шарлатанство, въпреки че наистина е колоритна и забавна. Възрастната ромка не познава абсолютно нищо и припечелва солидни пари от наивността на „пациентите си”, установи проверката ни.

Как започна всичко?

Баба Станка първо пали цигара, после те пита за име и години. Следващият въпрос е  – „От кой град си? Не си от София”, започва да гадае възрастната жена. Е, това, че репортерът ни не е родом от столицата беше единственото познато, но от 7,5 милиона българи е нормално повечето да не са от София – не е кой знае колко трудно да налучка човек. Репортерът ни остави Станка да гадае, но тя не спираше с въпросите: 

– Не живееш сама, с кого живееш? 

– С приятеля ми. – гласи краткият отговор на нашия човек, но баба Станка продължава да пита за мъжа и какво не върви във връзката им.

– От кога сте заедно? Кога се появиха проблемите? Друга жена му се увърта, да знаеш. Руса е! Не е като теб тъмна… – заявява компетентно гадателката и смига съучастнически. 

Всъщност, няма такъв мъж, нито руса жена, която да го краде. Репортерката под прикритие изобщо не е във връзка и се наслаждава на свободата си.

Възрастната ромка продължава да гадае за работата на младежа, финансовите му проблеми, образованието, колежките, които имат апетит към него.През цялото време нашият човек все едно е на разпит. Въпросите валят непрекъснато:

– Какво работиш ти, бе, момиче? А приятелят ти? От колко време сте заедно? За какво се карате, какви са ви проблемите? Коя колежка му се увърта? Нещо с пари, кредит ли има? Иска по-висока длъжност май, към какво се цели?

Това са само част от въпросите в рамките на 2-3 минути. Колкото репортерът ни се опита да е по-лаконичен, толкова повече въпроси задава „гадателката”. Второто раздаване и цепене на картите има нова порция въпроси и налучквания:

– Имаш ли роднина в чужбина? Някакви проблеми в любовта май виждам.. Скоро ще си намериш работа, няма да се косиш… Възрастен човек със здравословни проблеми в рода ми се явява тук. Кой е?

Това се опита да налучка баба Станка, като почти във всяко семейство има болен, възрастен или човек в чужбина. Да, но и тук не позна особено – всички възрастни във фамилията репортера под прикритие са покойници, а роднина в чужбина няма. Проблеми в любовта няма никакви, а работа няма защо да си намира, защото такава си има от поне 3 години.

За миналото баба Станка не познава нищо. За настоящето познаваемостта също заковава 0%, като всичко това е изпъстрено с пълни глупости, представяни като гадания. За живота си, репортера на „Уикенд” чува коренно различни от действителността неща.

– Ще си намериш работа и нов мъж, няма да е сегашният. Ти си хубаво момиче, много мъже се бият за теб, ама все да те използват… Ще откриеш обаче един нов, няма да е скоро, след година-две… – с това се изчерпват гаданията й за бъдещето на момичето. Е, не е нужно да си врачка, за да го предскажеш това. 

„Ами това е. Хайде вече да си ходиш – каквото имах да ти кажа, казах ти. Ако искаш, след няколко месеца пак мини. Ама сериозни проблеми няма при теб”, казва баба Станка след точно 8 минути и 20 секунди. Тарифата за врачуването поне е символична – взима едва 20 лева, но ако желаеш, може и повече да оставиш. Ако си доволен – доволен, ако не, си е твой проблем, време е за следващият желаещ. 

Само за 1 час, колкото прекара репортерът ни в дома на бабата на Краля на фолка, минаха 6 човека. На ден през къщата й се отбиват минимум по 30 души, като има дни, в които надхвърлят 40-50 човека. Прости сметки показват, че 30 желаещи за пророчеството на предприемчивата ромка й носят чист доход от поне 600 лева на ден, или иначе казано – близо 20 000 лева на месец. Страхотна печалба за една възрастна жена за нищо време и работа. 

Последни

Брат Галев пътувал като африкански турист и влязъл като балканец у нас заради Къро

Потвърди се информацията на BNEWS, че Брат Галев влязъл...

Кирчо откри парти сезона, след като откри „Сицилиевата“ долината

След като нареди правителството и откри Сицилиевата долина, Кирчо...

2/3 от българите не смятат, че ще дойде ротацията на Габриел да стане премиер

33% от българите са на мнение, че кабинетът "Денков-Габриел"...

Трябваше да се закълнат в Конституцията на САЩ

Радев се позиционира като единствена опозиция на ГЕРБ -...

Не пропускай

Брат Галев пътувал като африкански турист и влязъл като балканец у нас заради Къро

Потвърди се информацията на BNEWS, че Брат Галев влязъл...

Кирчо откри парти сезона, след като откри „Сицилиевата“ долината

След като нареди правителството и откри Сицилиевата долина, Кирчо...

2/3 от българите не смятат, че ще дойде ротацията на Габриел да стане премиер

33% от българите са на мнение, че кабинетът "Денков-Габриел"...

Трябваше да се закълнат в Конституцията на САЩ

Радев се позиционира като единствена опозиция на ГЕРБ -...

И Слави го уличи: Бойко е патологичен лъжец!

След Нинова и Слави Трифонов обяви, че Борисов лъже...

„Комунистите“ от Капитал и Дневник нещо да кажат за Делян Добрев?

От години слушам мантрата, че "партиите на статуквото" са...

Корнелия: Бойко е лъжец!

Повод за избухването на лидерката на БСП стана твърдението...

ГЕРБ, ПП/ДБ и Пеевски плюс Карадайъ приеха кабинета “Денков”. Другият Делян против

Правителството с втория мандат на Промяната обедини необединимото и...

Гешев прати в Парламента нови томове за Барселонагейт от дома на Валентин Златев

Прокуратурата е изпратила нови томове с доказателства в Парламента...

Бойко Борисов прави в Банкя гаражна разпродажба на партия ГЕРБ

Продаде на Кирчо и на Прокопиев на безценица министрите...

Прочетете още

Брат Галев пътувал като африкански турист и влязъл като балканец у нас заради Къро

Потвърди се информацията на BNEWS, че Брат Галев влязъл жив у нас и умрял от вълнение в дома си. След убийството на Къро Ангел...

Кирчо откри парти сезона, след като откри „Сицилиевата“ долината

След като нареди правителството и откри Сицилиевата долина, Кирчо Петков се отдаде на буйно парти за представянено на новата готварска ккига с безглутенови рецепти...

2/3 от българите не смятат, че ще дойде ротацията на Габриел да стане премиер

33% от българите са на мнение, че кабинетът "Денков-Габриел" ще издържи само до местните избори след 3 месеца през октомври. Мария Габриел трябва да...
Verified by MonsterInsights