Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

ЦИРК Дьо Бойко: Денков търси Делян в тоалетната! ПП и ДБ ми дължат ротация, нека да ме подкрепят!

Отчаянието често избухва в потока на съзнанието. Борисов отчаяно...

Очаквано Путин обяви: Зеленски загуби легитимност като президент на Украйна!

Конфликтът в Украйна отиде в задънена улица, след като...
НачалоБългарияБАРЕКОВ: Щабът смята малко погрешно кривата на цялата криза с коронавируса като...

БАРЕКОВ: Щабът смята малко погрешно кривата на цялата криза с коронавируса като брои, че всичко започва от пациент Номер 1 преди няма и десетина дни. Мисля, че всичко за нас, българите, започва от Пациент 0, който се е появил в България някъде около средата на януари най -вероятно в София или Банско от Западна Европа и е започнал мощно да сее

5 години отговарях в Комисията ACP на ЕП за връзките на ЕС със страните от “Третия свят”, разбира се това прозвище звучи обидно, защото обхваща невероятни държави и прекрасни народи в Африка, Азия, Океания и Карибския басейн.
 

За пет години ние, европейците даваме безвъзмездно около 40 милиарда евро, за развитието на гражданските общества и демократичната инфраструктура и институциите. Китайците дават двойно повече, но за техническа инфраструктура и при това на заем.

 

Определям себе си за “умерен вирусолог и опитно мишле”, защото обиколих всички джунгли, огнища на холера, малария, денга, ебола и всякакви гадни трески. Винаги в екип с изтъкнати вирусолози от СЗО и ООН. Изпих тонове хапове, биха ми ваксини. Искам да кажа, че Щабът смята малко погрешно кривата на цялата криза с коронавируса като брои, че всичко започва от пациент Номер 1 преди няма и десетина дни. Мисля, че всичко за нас, българите, започва от Пациент 0, който се е появил в България някъде около средата на януари най -вероятно в София или Банско от Западна Европа и е започнал мощно да сее.

Оттогава са минали два и отгоре месеца, за които около 30-40 процента от населението без никакви тестове сме прекарали с умерени симптоми болестта под формата на “грип” или нищо не сме усетили и естествено някакъв малък процент са починали, но не официално от корона вирус. Нека се провери и официално скока на статистиката с двойните пневмонии от тогава.

Мисля, че е поне 200- 300 % или 500% от тази за декември. След като София се очертава като огнище, мисля че нови 30-40 % в тези две седмици ще се срещнат “официално” с короната и следователно до средата на април всичко ще е приключило следствие стадния имунитет – 70-80 % ще сме го прекарали. Това е. Искам да кажа, че в България има множество лекари на световно ниво. През 2017 година след посещение в Западна Африка се озовах с треска и висока температура в Болница Лозенец, тогава “Правителстена”. Разбира се, съмненията бяха от свински грип и малария нагоре.

След обстоен преглед от Доктор Мицова ми бе наложена домашна карантина и лечение с Маларон, с който се бях натъпкал порядъчно и от всеки джоб ми стърчеше по една кутия, и антибиотика Азитрокс, който не е особено тежък и който аптеката ми продаде за 9 лева. След 3-4 дни бях излекуван напълно. Снощи обсъдих по телефона този казус с професор Любомир Спасов по телефона, който ми разказа, че всички антималарийни лекарства рязко повишават цялостния имунитет срещу вирусите.

Същата комбинация бе обявена световните учени за успешна в над 90% от случаите на корона вирус, а аз се обърнах към правителството още миналата седмица с тази информация. Снощи го потвърди и президента на САЩ. Но преди китайците и французите и преди Тръмп беше Доктор Олга Мицова.

Великолепен български лекар, който, както ми призна днес тя самата, по “лекарска интуиция” ми е предписала тази рецепта три години преди китайците и Тръмп да я наложат като “обрат в медицината” три години след български лекар. Вярвайте и обичайте българските лекари от всички поколения, приятели! Едни от най-добрите в света са. Доказано.

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Деми Мур джапа боса в Кан

Тази година Деми Мур несъмнено бе звездата на кинофестивала...

“Стрелях по Роберт Фицо, защото отказа да даде оръжия за Украйна!’

Оръжията, недадени за Украйна - истинският мотив на един...

Честит Празник! Пиу, пиу! Честит Празник от Борко Бонев, ЦМГ и трамвай номер 21! Пиу, пиу!

Практическа психология: Честит празник, пиу, пиу! В трамвайчето 21 цари...

Не пропускай

Деми Мур джапа боса в Кан

Тази година Деми Мур несъмнено бе звездата на кинофестивала...

“Стрелях по Роберт Фицо, защото отказа да даде оръжия за Украйна!’

Оръжията, недадени за Украйна - истинският мотив на един...

Честит Празник! Пиу, пиу! Честит Празник от Борко Бонев, ЦМГ и трамвай номер 21! Пиу, пиу!

Практическа психология: Честит празник, пиу, пиу! В трамвайчето 21 цари...

Кремъл отрече, че Путин е обещал на Тръмп да пусне арестувания американски журналист

Тръмп не получи рамо от Путин за обявеното вече...

Руснак се бори за живота си, след като бе премазан на пистата от 77 тонен пътнически самолет Airbus

Зловещ инцидент със самолет на земята.Работник от наземния екипаж...

Властта в Грузия обвини Щатите за заплахи и шантаж и опит да ограничи независимостта на страната

Управляващата партия в Грузия обвини САЩ, че провеждат политика...

Прочетете още

Деми Мур джапа боса в Кан

Тази година Деми Мур несъмнено бе звездата на кинофестивала в Кан! Тя прекара доста време там, освен за премиерата на новия си филм “The Substance”...

“Стрелях по Роберт Фицо, защото отказа да даде оръжия за Украйна!’

Оръжията, недадени за Украйна - истинският мотив на един либерален фанатик за стрелбата срещу Роберт Фицо. Отказът на словашкия премиер Роберт Фицо да предостави...

Честит Празник! Пиу, пиу! Честит Празник от Борко Бонев, ЦМГ и трамвай номер 21! Пиу, пиу!

Практическа психология: Честит празник, пиу, пиу! В трамвайчето 21 цари празнична атмосфера. Хората се прегръщат. Атмосферата е гореща. Прощавайте, че съм се заврял в лицето ви....
Verified by MonsterInsights