Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоБългарияБогатите "татенца" фалираха при К-19, оставиха мутресите

Богатите „татенца“ фалираха при К-19, оставиха мутресите

ъскавите руски любовници, трупащи стотици хиляди харесвания в социалните мрежи, са изхвърлени от богатите си покровители. Причината – срива на цените на петрола, финансовата криза, породена от коронавируса и все по-малкото пари към руските богаташи, пише bg-voice.com

Всички тези обстоятелства карат „татенцата“ да се върнат обратно към законните си съпруги и да забравят за красавиците, които не могат да издържат.

Бляскавите красавици, известни като „содержанки“ в Русия, които рекламират телата и уменията си в сайтове и социални мрежи, вече махат за сбогом на луксозния си начин на живот.

Тайните любовници вече са принудени да работят, за да се издържат и да плащат наемите си в малки квартири, вместо да показват тоалетите си в петзвездните хотели.

Една от тези жени е Марина. Тя разказва пред MailOnline, че е разчитала на пари от любовника си, който бил известен като „магната на пластмасата“. Със средствата издържала двете си деца от предишен брак.

„Смятам, че съм ценна част от портфолиото на моето татенце, тъй като му предлагам висококачествен секс и никога не му създавам проблеми“, казва Марина.

„Хубава съм и той се гордее, когато ме показва на приятелите си, когато сме на ски ваканция. Говоря английски и италиански и
Моят споноср обаче не може да си позволи да ме издържа повече, а аз имам нужда от пари“, продължава Марина.

Тя получавала по около 3 000 долара месечна издръжка, която е сравнително скромна за московските стандарти. Нейните приятелки, които също се изхранвали с най-древната професия получавали повече. Марина обаче не се оплаквала от подаръци и луксозни вечери.

„И все пак това беше шест пъти над заплатата, която мога да изкарвам на старата си работа – в детската градина“, жали се Марина.
Тя е една от хилядите потенциални любовници, които открито публикуват провокативни снимки, за да привлекат бъдещи спонсори.
Някои позират с високи до бедрата кожени ботуши и бельо, докато други се рекламират като успешни бизнесдами и избират по-изтънчен външен вид.

Инна Ройзман, психолог и сексолог от Москва казва, че онези, които се надяват да станат „содержанки“, са изправени пред силна конкуренция, тъй като сривът на цената на петрола и санкциите срещу Владимир Путин са довели до спада на рублата и са ударили сериозно бизнесмените в страната.

Намаляващите средства са принудили бизнесмените да избират между съпругите си и тайните си любовници и те в по-голямата си част избират своите жени, твърди тя.

В рекламите на уебсайтове, предлагащи извънбрачни връзки, рядко се посочва търсената от жената месечна помощ, но се подразбира, че това е част от сделката.

В една от обявите 20-годишна „Альона“ от Новосибирск откровено заявява: „Занимавам се с танци, фитнес, много общителна съм, търся спонсор“.

Друга, която се нарича Лейди Ви от Москва, иска „дългосрочен“ спонсор и казва, че има кестенява коса, лешникови очи и се „интересува от орален и класически секс“.

23-годишната Оксана, също от Москва, казва, че има чувство за хумор, запалена спортистка и е „добро момиче“.
Тя обещава на потенциалния си спонсор, че е „спокойна“ и „няма да му досажда“. Тя подчертава, че „не е скъпа за издържане“.

20-годишната Карина, брюнетка от Москва, търси „своя крал“ и се описва като „момиче с азиатска красота“, което е „секси“ и „няма лоши навици“.

Тя иска дългосрочен спонсор и очаква да пътува с него.

25-годишната Наталия от град Наро-Фоминск се описва като руса, синеока и слаба. Нейният спонсор трябва да бъде „сериозен човек за редовни срещи“, а не само за една нощ.

СНИМКИ ГЛЕДАЙТЕ ТУК! 

spot_img

Последни

Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско...

Закон във Франция разреши петлите да кукуригат на воля, прасетата да вонят и кравите да мучат по селата

Градските жители, които търсят тишина и спокойствие в пасторалната...

Не пропускай

Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско...

Закон във Франция разреши петлите да кукуригат на воля, прасетата да вонят и кравите да мучат по селата

Градските жители, които търсят тишина и спокойствие в пасторалната...

Киро и Асен пуснаха Хинков напред като жива мишена в минно поле да брани рокадата в Пирогов

"Изглежда не" е моята прогноза, че няма да мога...

Борисов: Няма да позволим могъщият Академик Денков да се огъне!

Старият изтъркан до болка крими филм в НюзКурниците на...

Пеевски осветли мисирките: Всичко става смешно в държавата, този цирк трябва да свърши!

Шефът на ПГ на ДПС Делян Пеевски открито показа...

Спас Русев и Шолак отвориха шампейна! КЗК очаквано одобри сделките на Виваков с Булсатком

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) не вижда проблем...

33% от регулаторите! Това е цената на Продължаваме Промяната и Христо Иванов!

1/3 от кадрите в регулаторите ще са за ДПС,...

Прочетете още

Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско от Хасково вече не е министър, Асен Василев - Кокорчо не смята сектор "Култура" за...

Асен Василев призова Хинков да си хвърля оставката пред благия поглед на Данчо Цонев от ДПС

Василев знае как се взима завоя с 200. В прав текст съпредседателят на "Продължаваме Промяната" призова здравния министър да спре да пречи и да...

Конгрес на БФС и гласуване на оставката на Боби Михайлов три седмици след конференцията на ДПС и по време на Ротацията

Окончателно съдбата на Боби Михайлов ще се реши три седмици след националната конферения на ДПС. И точно в дните на Ротацията, която може да...
Verified by MonsterInsights