Новините с коментар в реално време

От Къщата в Барселона в Европарламента се влиза като в МВР – само с белезници!

Номинацията на разследваната за пране на пари и осъдена...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоПолитикаБойко прави секретарката на Радан министър, тя го нарича “Тиквичка на ниво...

Бойко прави секретарката на Радан министър, тя го нарича “Тиквичка на ниво квартална измет”

Коя ли персона е изрекла само преди две седмици следните люти думи по адрес на героите Тиквата (Бойко) и Каскета (Гешев) след Оная статия в Политико: „Тиквите и каскетите, които рушат всичко изградено, крадат от качеството на живота ни, здравето ни, труда ни, от бъдещето на децата ни в полза на собственото си незначително и егоистично живуркане, а и оцеляване.“, казва персоната. Кирчо? Асен или друг бойков душманин? Не, не и не! Една брюкселска секретарка, която Румен Радев направи по-лани замминистър, а сега „Тиквата“, както го наричат новите му партньори, се кани да направи цял министър!!! Точно така. Интересната персона се гласи да стане министър в уродливото Правителство на Промяната с гласовете на ГЕРБ.

Зарица Динкова работи като секретарка на евродепутата Радан Кънчев в Брюксел и негово протеже, а според мълвата в Европарламента, и нещо повече в сърцето му. Същата калинка каца за малко и във втория за 2021 година служебен кабинет на Радев като
Заместник – министър на външните работи, точно когато Радев правеше алабалата с харвардските шарлатани. Там Зарица се сдушава с двамата измамници Кирил и Асен и остава известно време с тях във властта.

Дори окичва профилната си снимка със същия този Румен Радев, когото сега винят в диктатура и се събраха с ГЕРБ, за да му вземат властта. Поне такова оправдание дават за срамното си партньорство пред оглупелите си избиратели.

След краха на Шарлатаните през юни 2021 Зарина се връща в екипа и в лоното на Бай Радан в Броксел на ниво “сътрудник”, докато продължава да бълва клишета и тафаретни фрази от кухия либерален брюкселски наратив в социалните мрежи. Впоследствие, напълно в противоречие с етичните норми на брюкселските чиновници, Зарица се връща за 2-3 седмици в България, за да участва в кампанията като кандидат – депутат на коалицията ПП/ДБ и след изборния крах на „Има как“ продължава кротко да се води сътрудник в Брюксел и да прибира дебелата чиновническа заплата като офис – мениджър (секретарка) на Радан Кънев, където се води и досега, въпреки че е номинирана за кандидат – министър на туризма.

По правилата на Брюксел Зарина Динкова няма право на заплата в периода на изборната кампания, но ще върне парите, колкото ги върнаха на данъкоплатците незаконно назначените Кирил Петков и любовницата му Лена Бориславова, която той назначи за юрист на ББР с 20 бона заплата. Може ли Бойко Борисов да направи любимата на Радан министър, след като вече подари едно евродепутатско място за самия Радан Кънев, преливайки му герберски гласове в 8 без пет, за да не падне под бариерата от 6%?

Бойко може и иска, защото дава мило и драго за либералните шарлатани, но туристическият бранш не ще и да чуе подобно напористо и елементарно чудо да им стане министър, само защото топли столчето и други мебели на някакъв си евродепутат. Освен това, Зарина Динкова не крие крайно опростенческите си либерални розово- зелени възгледи, което съвсем подлудява напатилите се от зелената напаст български хотелиери.

Зарина: Тиквата опропастява бъдещето на децата ни, докато се бори за оцеляването си 🎃😂

„А по злободневната тема ето как изглеждаме отстрани: „Каскетът срещу Тиквата“… Имам чувството, че изкуствен интелект е помагал за въведението, та да може поне малко незапознат човек с нашите „европейски“ реалности да схване ситуацията. Да навлезе в сериала, така да се каже, с всичките му обрати, пред които „Девствената Джейн“ с цялата й сцъстена сатира бледнее.

На фона на усилията, които с колегите полагаме за включването ни в Шенген, става все по – трудно, пише във Фейсбука си Зарина Динкова (Без редакторска намеса), докато коментира статията в Политико за Бойко Тиквата и Каскета Гешев.

Това е проблемът на нашата държава, в която всъщност болшинството е от смислени, почетени, градящи хора – Тиквите и Каскетите, които рушат всичко. изградено, крадат от качеството на живота ни, здравето ни, труда ни, от бъдещето на децата ни в полза на собственото си незначително егоистично живуркане, а и оцеляване. И няма значение дали са каскетчета и тиквички на ниво квартална измет, или са по върховете на държавата.

Ако искаме достоен живот и бъдеще за България, решението не са нови копейкинови воленовци и подобни истерици. Ами да се хванем, независимо кой от къде, с какви политически пристрастия, и всеки да си изчисти мръсотията. Да ги пратим там, където им е мястото за всичко, което са извършили.

И да намерим начин да работим заедно за България.

А текстът в „Politico“ e убийствен!”, ето това пише засуканата мадама, близка до сърцето на Радан Кънев и негова секретарка, която сега чака Тиквата да я прави министър. Сигурно и затова му вика на галено „Тиквичка“, вместо „Тиквата“. Очевидно, като секретарка на Радан Кънев Зарица отговаря за връзките на кръга „Капитал“ с Брюкселския медиен планктон и нищо чудно именно тя да е пробутала платения от олигарсите пасквил в либералния флагман Политико, който целеше взимането на страха на Борисов и допълнителната му дискредитация в Столицата на Европа. За разлика от герберите в парламента, туристическите браншови организации не са останали без мозък и са категорно против подобна калинка за министър!

Туристическият бранш единен, че не ще калинката Зарина за министър

„Конфедерацията на българския туристически бизнес и Алиансът на туристическата индустрия в България изразяват твърдото си несъгласие с обявената кандидатура за министър на туризма.

Държим да подчертаем, че нямаме нищо лично против госпожа Зарица Динкова. Но след заявката, че в правителството, което предстои да се гласува, ще влизат сериозни експерти сме категорични, че тя не е такъв в нашия бранш. Не сме съгласни и няма да подкрепим хора, които не разбират от материята, да оглавят висшата държавна институция, от която сме пряко зависими.

През последните дни българският туристически бранш проведе обстойни разговори относно бъдещето на сектора. Осъзнавайки напрегнатата обстановка, настоятелно потърсихме среща с хората, които водят разговори за съставянето на правителство. Не стигнахме до такава!

Желаехме да изложим нашите виждания за развитието на туризма и управлението му. Имахме конкретни предложения, които искахме да изложим. Не намерихме кой да ги чуе! Считаме, че е редно мнението ни да се вземе под внимание или поне да бъде чуто. Не беше!

Вярваме, че българският туризъм има достатъчно доказани експерти, които могат да помогнат за съживяването му след изключително тежките последни години. Мислим, че това би било в интерес на всички ни. Госпожа Зарица Динкова не е сред тях!

Българският туризъм не е част от Плана за възстановяване и развитие, страда от липса на кадри поради множеството рестрикции, на които беше подложен и очевидно е неглижиран от страна на държавата.

Не вярваме, че е полезно толкова важен отрасъл от българската икономика да се управлява от хора, на които нямаме довери и които са със съмнителна експертиза.

Категорични сме, че госпожа Зарица Динкова не е човекът, който може да ръководи бранша ни! Не поставяме под съмнение цялостната й компетентност, но виждаме, че тя няма такава в сектора ни.

В тези трудни времена е необходимо да се предприемат спешни мерки и няма време, който и да било да се учи наш гръб.

Надяваме се, че ще се преразгледа обявеното предложение за министър на туризма. В противен случай, ние заявяваме категорично, че няма да влизаме в отношения с министерството и ще защитим интересите си с всякакви разрешено от закона средства.

Настояваме за срещи с отговорните за управлението на държавата хора, каквито до момента не се състояха и за смяна предложения министър!“, призовават родните хотелиери и браншовици от сектор Туризъм, който дава най-висок принос от всички отрасли в българската икономика.

За да следите новините и коментарите в реално време

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведете вашия коментар!
Въведете вашето име тук

spot_img

Последни

Бивш главен секретар: Стефан Димитров е бил Нотатриуса на системата в МВР

Бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров заяви пред...

Ето как изглежда най-красивият мъж Ален Делон на почти 90 години

Новините около легендата на френското кино - Ален Делон,...

Студентските протести за Палестина в САЩ се разрастват като горски пожар

Студентските протести в Съединените щати в подкрепа на палестинците...

Собственикът на Бърд унищожи Пунта Лена за борбата с корупцията!

Собственикът на сайта Бърд Атанас Чобанов, чийто служител Димитър...

Не пропускай

Бивш главен секретар: Стефан Димитров е бил Нотатриуса на системата в МВР

Бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров заяви пред...

Ето как изглежда най-красивият мъж Ален Делон на почти 90 години

Новините около легендата на френското кино - Ален Делон,...

Студентските протести за Палестина в САЩ се разрастват като горски пожар

Студентските протести в Съединените щати в подкрепа на палестинците...

Собственикът на Бърд унищожи Пунта Лена за борбата с корупцията!

Собственикът на сайта Бърд Атанас Чобанов, чийто служител Димитър...

ГЕРБ започнаха с глупостите и следващата вълна на Промяната буквално ще ги занули

Призовавам Кирил Петков като е казал „а“, да каже...

Разпадът в ПП/ДБ се вихри! Напусна ги поредната партия! Подробности

Партия Средна европейска класа, с лидер Константин Бачийски, напуска...

МВР да пусне пълните записи от екшъна с Димитър Стоянов и “данъчния”! Случаят вече е политизиран

Шефът на НАП Спецов призовал случаят с Димитър Стоянов...

От Къщата в Барселона в Европарламента се влиза като в МВР – само с белезници!

Номинацията на разследваната за пране на пари и осъдена...

Прочетете още

Бивш главен секретар: Стефан Димитров е бил Нотатриуса на системата в МВР

Бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров заяви пред парламентарната комисия по казуса с аферата в митниците, че заподозреният заедно с Петя Банкова Стефан...

Ето как изглежда най-красивият мъж Ален Делон на почти 90 години

Новините около легендата на френското кино - Ален Делон, напоследък не са никак добри. Децата му - Анушка, Антони и Ален-Фабиен, се карат помежду...

Студентските протести за Палестина в САЩ се разрастват като горски пожар

Студентските протести в Съединените щати в подкрепа на палестинците се разрастват. Някои от университетите отмениха присъствените занятия, в други има арестувани, предаде кореспондентът на...
Verified by MonsterInsights