Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоПолитикаБойко тури на трупчета делото си срещу Бойко Рашков, че яде хора...

Бойко тури на трупчета делото си срещу Бойко Рашков, че яде хора на салам

И съдебните дела между ГЕРБ – ПП, също като имунитетите на главните им герои, минаха на трупчета. Двамата Бойковци Борисов и Рашков са вече партньори и са се споразумели да сложат делото си на трупчета за половин година. Така няма скоро да разберем дали Борисов е закусвал със салам от човешко месо, както твърдеше бившият МВР министър Рашков. След половин година, обаче, делото пак може да потръгне, ако НЕ коалицията ПП – ГЕРБ се разпадне. Дотогава двамата Бойковци вече са в отбор срещу Иван Гешев, който разследва и двамата за пране на пари. Явно и двете страни, сключили примирие, не вярват заверата им да оцелее повече от 6 месеца. Но поне хората ще са спокойни, че няма опасност да ядат салам или суджук с човешко месо в този период. По информация на BNEWS заверата на ПП и ДБ на Прокопиев с ГЕРБ на Борисов е много дълбока и от адвокатската кантора на Доковска, която обслужва Прокопиев и неговите подчинени политици вече звънели на адвокатите от другия лагер да предлагат примирия и джентълменски споразумения за слагане на делата за клевети на трупчета за по 6 месеца. Някои политици около Борисов приемали сделката. Има обаче и отказали, които решават да си запазят достойнството. Бизнесменът Александър Сталийски е отказал оферта през адвокати за примирие по делото, което води срещу едно от пипалата на Прокопиев в ДБ и в парламента Ивайло Мирчев.

“Днес пристигна при мен един човек, който ми съобщи такива ужасяващи неща, че аз не знам къде живеем, в каква държава живеем или сме живели. Просто не мога да си обясня. Ще ви кажа какво ми цитира този човек. Нещо ужасяващо е: как му е било казано, че жена му и децата му няма да разберат дали не ядат неговото месо“, цитира източника си Рашков през май 2021 година. После Рашков Бойко арестува Бойко Борисов по „неотложност“ пред внуците му, докато вечеряха в Банкя. Сега неотложността между тях може и да почака, защото двете „сърдити старчета“ вече са не-коалиционни партньори в парламента.

Делото, което Бойко Борисов води срещу Бойко Рашков, е спряно, потвърдиха от Софийския градски съд. Лидерът на ГЕРБ заведе гражданския процес, след като бившият вътрешният министър, говорейки за злоупотреби със средства за автомагистрала „Хемус“, заяви, че „средствата са преминали през една банка, собственост на Бойко Борисов“.

Борисов определи обвиненията като клевета и призова министъра да се извини. Искът му беше за 25 хиляди лева. Ама беше. Сега почива на трупчета до Нова година.

Спирането е станало на 13 юни, съобщи в. „Сега“, в деня, в който ВСС обезглави общия враг Иван Гешев. И двете страни са били съгласни, ако до 6 месеца една от тях не поиска делото да продължи, то ще бъде прекратено. Адвокатите не са изложили мотиви защо искат спирането.

Спряно е и делото, което Кирил Петков води срещу Борисов, но то е частно наказателно и е спряно заради депутатския имунитет на лидера на ГЕРБ.

За да следите новините и коментарите в реално време

spot_img

Последни

Блинкен и Кулеба натискат от остров Капри Републиканците в Конгреса да пуснат десетките милиарди помощи за Украйна

Американският държавен секретар Антъни Блинкън настоя днес, че е...

Цялото контрабандно ОПГ на Двете Яри влизало като у дома си при Продължаваме Промяната в МВР

Контрабандистите Двете Яри 9 пъти гостували на Бойко Рашков...

Не пропускай

Блинкен и Кулеба натискат от остров Капри Републиканците в Конгреса да пуснат десетките милиарди помощи за Украйна

Американският държавен секретар Антъни Блинкън настоя днес, че е...

Цялото контрабандно ОПГ на Двете Яри влизало като у дома си при Продължаваме Промяната в МВР

Контрабандистите Двете Яри 9 пъти гостували на Бойко Рашков...

Кой ще наследи $550 млн. на Роберто Кавали? (Снимки на луксозното му имение)

Един от най-значимите дизайнери на нашето време Роберто Кавали...

Бившата шефка на Митниците и Малката Яра с пудела остават в ареста поне до изборите!

Защо поне до изборите? Защото тогава ще е ясен...

Русия хвърля всички сили, за да обяви превземането на Часов яр за Деня на Победата на 9 май!

“През нощта можем по-лесно да приберем ранените, включително и...

Украински войник бе пленен от руски дрон! “Нямаме оръжия, никой не иска да се бие!”

Позициите на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) край Урожайное...

Прочетете още

Глутница в резерв! Байдън и Г-7 сериозно мислят “творчески” да гепят 300 милиарда от замразените активи на Русия и да ги дават за Зеленски

Страните от Г-7 обсъждат идеята замразени руски активи на стойност близо 300 млрд. долара да бъдат използвани като гаранции за предоставяне на заеми на...

Блинкен и Кулеба натискат от остров Капри Републиканците в Конгреса да пуснат десетките милиарди помощи за Украйна

Американският държавен секретар Антъни Блинкън настоя днес, че е необходимо Камарата на представителите на Конгреса на САЩ, доминирана от републиканската опозиция, спешно да одобри...

Бойко и Пеевски си правят каквото си искат! Мина времето, когато радевият продукт ПП можеше да ги отмени

Бойко беше много ядосан на Радев, че не го слуша за Дани Митов. А Пеевски каза култовата реплика: "Утре може да няма президент!". Честно...
Verified by MonsterInsights