Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоБългарияБотьо Ботев не изключва и трагичен резултат в търсенето на Александър

Ботьо Ботев не изключва и трагичен резултат в търсенето на Александър

Последвай Bnews.bg в

Криминалистът Ботьо Ботев е притеснен от обясненията на бащата на малкия Александър. Има някои нелогичности с житието и битието на бащата и неговото здравословно състояние. Трябва прецизно да се оценяват и проверяват фактите. Доста късно е подадена информация към органите на реда, коментира Ботев пред БНТ.

"Това дете, в тази обстановка, в която е изчезнало, би трябвало да се предполага, че не се е отдалечило много съществено от района, в който е изчезнало", коментира той. При толкова дълъг период от време, ако това дете не е приютено някъде, най-вероятно може да излезе с трагичен резултат. Ботьо Ботев се надява детето да бъде намерено, но лично той се съмнява, че няма добре да свършат нещата. Намирането на каквито и да било обстоятелства, дори и на труп ще даде отговор на много въпроси.

Изчезването на детето се е случвало и друг път, но това би трябвало да има по-голяма сериозност на общуването и контактуването с детето. От психологична гледна точка бащата спокойно и обосновано обяснява ситуацията, но това би трябвало да се вземе предвид при изясняването на определени факти и обстоятелства, изтъкна криминалистът.

Доброволци оставяха пакетирана храна и вода на ключови места

Ботев обясни, че не може да се каже, че едно изчезване е свързано без никакви следи, а въпросът е да се фиксират обстоятелствата, при които е изчезнало детето. Той е наясно с проблематиката, тя е трудна дейност, понякога и подценявана. Действително в практиката има подобни случаи, било с деца или хора, при които има съмнения, че са били убити.

По думите му вижда се спонтанно отприщване на гражданската реакция по отношение на търсенето на малкия Александър. Това е изключително полезно, важно, осъзнато и тези хора заслужават една изключителна благодарност.

Ботьо Ботев посочи, че е трудно да се прави отстрани оценка на проблематиката, но когато се провеждат такива масирани предприятия, трябва организационно да са подготвени много добре. Фактът, че не се е стигнало до резултат не значи, че нещата не се вършат правилно и организирано.

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Първо видео с бащата на атентатора срещу Тръмп Матю Кукс

Бащата на стрелеца Тръмп се завръща в обществения живот,...

Директорката на Сикрет сървис подаде оставка след опита за убийство на Тръмп

Директорката на Сикрет сървис Кимбърли Чийтъл подаде оставка, предаде...

Не пропускай

Първо видео с бащата на атентатора срещу Тръмп Матю Кукс

Бащата на стрелеца Тръмп се завръща в обществения живот,...

Директорката на Сикрет сървис подаде оставка след опита за убийство на Тръмп

Директорката на Сикрет сървис Кимбърли Чийтъл подаде оставка, предаде...

Как братовчедките на нашата Ваня Григорова станаха фактор в битката за Белия дом

Тази седмица съпругата на кандидата за вицепрезидент на САЩ от...

Съдът обяви за нищожно прехвърлянето на акции от Пловдивския панаир към община Варна

Софийският градски съд реши, че акциите на Варна в...

Началникът на германската отбрана: Русия насочва армията си на запад, до 5-8 г. може да нападне НАТО

Началникът на отбраната на Германия Карстен Брюер заяви, че...

Прочетете още

Първо видео с бащата на атентатора срещу Тръмп Матю Кукс

Бащата на стрелеца Тръмп се завръща в обществения живот, казва, че „просто искаме да се опитаме да се грижим за себе си“. Матю Крукс...

Деканът на Юридическия факултет на Алма Матер: ДПС си е на Ахмед Доган, а Пеевски е комар, кацнал върху тестисите (му)

“Това, което съм забелязал е, че ДПС през всеки четири, пет, седем години преминава през някакъв подобен трус. От това те не изглеждат по-слаби....

Огромен скандал! Десислава Атанасова е пуснала със своя глас конституционните промени за служебните кабинети, които внесе и гласува като депутат!

Депутат от ГЕРБ, близък и до Пеевски е внесъл и гласувал промените за служебните кабинети, които пряко ги облагодетелстват. Същият депутат после веднага става...
Verified by MonsterInsights