Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоБългарияБРУТАЛНО: Собственик на игрална зала ПРЕБИ ЖЕСТОКО малолетен!

БРУТАЛНО: Собственик на игрална зала ПРЕБИ ЖЕСТОКО малолетен!

Случката е станала вчера в интернет игрална зала "Плей хъб" собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД със собственик Димитър Ангелов

Поредно нагло безобразие се случило вчера в столицата, научи NBOX.BG. Малолетно момче от София е било брутално пребито от управителя на интернет игрален клуб намиращ се на бул. "Черни връх" 47.

Името на игралната зала, в която се е случил скандалният инцидент е "Плей хъб". Според информационната система ДАКСИ, клубът е собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД с едноличен собственик Димитър Ангелов.

Вчера следобед 15 годишният Д.В. отива в клуба, който се намира на 4-я етаж в същата сграда, в която се намира и магазин ЛИДЛ на бул. "Черни връх" 47, заедно със свои приятели. Докато момчетата пътуват с асансьора към игралната зала, Д.В, къса брошура окачена в асансьора, като в последствие я оставя на земята. Типично детската проява обаче, събужда невиждана агресия в управителя на клуба, известен с прякора Мъро. Докато малолетния Д.В, сяда зад компютъра за игра, над 100 килограмовия Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално го извлича в отделена зала. Именно там Мъро нанася жесток побой над момчето, като докато го бие и рита му крещи: "Може да струва 5 лв, но тъй като нямаш морал, сега ще те смажа веднъж за винаги!" Във въпросната зала в продължение на 10 минути Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено на улицата.

Проверка на NBOX.BG в информационната система ДАКСИ показа, че собственика на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Негови са сайтовете залагай.бг и фън.бг. Макар и побоя да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за нагластта е именно лицето зад фирма "Хелти деск" ЕООД. 

Макар и името й на английски да означава 'здраве" в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на "насилие", коментират свидетели на побоя.

След кошмармата случка, битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекат в "Съдебна медицина" София. 

За изненада на тийнейджъра и семейството му обаче, от полицията вчера отказват да отидат на място за да проверят случая, с аргумент, че е почивен ден. Родителите настояват пред полицаите веднага да бъде направена проба за наркотици на бияча "Мъро", но ченгетата от 4-то, така и не правят това. 

"Докато полицията отказва да защитава децата ни, в тази държава ще продължава да марширува анархията и саморазправата! Това което се случва минава всякакви граници! Бият децата ни, а ние мълчим!", коментира пред NBOX.BG потресената майка на 15 годишния Д.В. 

spot_img

Последни

Асен Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско...

Закон във Франция разреши петлите да кукуригат на воля, прасетата да вонят и кравите да мучат по селата

Градските жители, които търсят тишина и спокойствие в пасторалната...

Не пропускай

Асен Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско...

Закон във Франция разреши петлите да кукуригат на воля, прасетата да вонят и кравите да мучат по селата

Градските жители, които търсят тишина и спокойствие в пасторалната...

Киро и Асен пуснаха Хинков напред като жива мишена в минно поле да брани рокадата в Пирогов

"Изглежда не" е моята прогноза, че няма да мога...

Борисов: Няма да позволим могъщият Академик Денков да се огъне!

Старият изтъркан до болка крими филм в НюзКурниците на...

Пеевски осветли мисирките: Всичко става смешно в държавата, този цирк трябва да свърши!

Шефът на ПГ на ДПС Делян Пеевски открито показа...

Спас Русев и Шолак отвориха шампейна! КЗК очаквано одобри сделките на Виваков с Булсатком

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) не вижда проблем...

33% от регулаторите! Това е цената на Продължаваме Промяната и Христо Иванов!

1/3 от кадрите в регулаторите ще са за ДПС,...

Прочетете още

Асен Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско от Хасково вече не е министър, Асен Василев - Кокорчо не смята сектор "Култура" за...

Асен Василев призова Хинков да си хвърля оставката пред благия поглед на Данчо Цонев от ДПС

Василев знае как се взима завоя с 200. В прав текст съпредседателят на "Продължаваме Промяната" призова здравния министър да спре да пречи и да...

Конгрес на БФС и гласуване на оставката на Боби Михайлов три седмици след конференцията на ДПС и по време на Ротацията

Окончателно съдбата на Боби Михайлов ще се реши три седмици след националната конферения на ДПС. И точно в дните на Ротацията, която може да...
Verified by MonsterInsights