Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Бойко Борисов обеща избори за 8 март!

Борисов обеща за 8 март да разберем отиваме ли...
НачалоБългарияЦънцърова се присмя на съблечените пловдивчанки и заголи баджак срещу МВР (видео)

Цънцърова се присмя на съблечените пловдивчанки и заголи баджак срещу МВР (видео)

Видни личности и публицисти скъсват от майтап и критики МВР за голата акция в пловдивската дискотека. Искат #ОСТАВКАТА на Демерджиев, министъра, който бил точен с парите. Те поставят въпроса за нарушените човешки права на стотици пловдивчани и реакцията на либералните медии като БТВ, които взимат страната на качулките от МВР, вместо страната на гражданите. Показната и безпардонна гавра с жени и тяхното събличане от униформени явно не прави впечатление на разкрепостената в ефира на БТВ Цънцърова, която заголи баджак срещу … МВР и министър “Бях точен с парите”. Изявените публицисти и граждани виждат политически рекет и използването на МВР като бухалка за лични и икономически цели. Георги Стефанов смята, че Златния, дясната ръка на Румен Радев, ползва Демерджиев и ченгетата за отчитане на комисионни и рекети на бизнеса, вллючително и на други политици, пречещи на Пътя на Копринката.

Катя Крънчева:

Жалка БТВ с жалки „журналисти“, ама сериозно ли според вас е нормално всичките 400 млади хора в едно заведение да бъдат дупени чисто голи? Ма да надупи МВР цял Пловдив, за да търси наркотици, а?

Гледам как „безпристрастната“ Цънцарова най-невъзмутимо съобщи, че е съвсем в реда на нещата всичките 400 случайни клиенти в едно заведение да бъдат събличани чисто голи и да ги карат да клякат в тоалетната, за да им огледат дали не са скрили нещо в задните им части. Ма такава е процедурата, бе хора… какво толко! Мноооого мазна защита на Радевото МВР дръпнаха БТВ.

А журналистчето на място разпитва потърпевшите все едно, че те са престъпниците. Не просто ги разпитваше, но и им „разясняваше“, че такива били проверките на МВР и нямало как да ги проверят по друг начин. И накрая съобщи как били потърсили за коментар Прокуратурата, все едно прокуратурата е дупила хората и тя е виновна. 🤷‍♀️ Вместо да потърсят МВР за коментар.

Забележете в коментарите под статиите има тролска атака в защита на МВР от очевидно фалшиви профили (с по 7-8 приятели, котенца, кученца по стените и без никакви лайкове.

Другари, #Промяна е, а „Боко“ вече не е на власт от над 2 години. 400 човека държани насила и събличани дибидюс на опашка в рамките на 5 часа в тоалетната на заведението и накарани да клякат, за да видят дали нямат наркотици в задните си части. За Бога, 400 човека!?

Умнокрасиви, този резултат ли търсехте с вашата олигофренска #Промяна?

Не, това не е рекет на бизнес, не е разчистване на сметки и преразпределяне на територии с любезното съдействие на МВР, не е тормоз на хора… Това е полицейска акция, но ако беше по времето на „лошия“ ГЕРБ, стой че гледай каква умнокрасива истерия щеше да се завихри. Сега обаче сме в режим на умнокрасива промяна и това е нормално. Свиквайте.

Борислав Цеков, консервативен публицист и общественик:

Какви са тези милиционерски безобразия в пловдивската дискотека – 400 души затворени, принуждавани да се събличат и пр?! Как е възможен подобен произвол? Тази държава има ли вътрешен министър? Така ли се прави акция срещу дрогата? Ами затворете целия град и ги събличайте, ако така се прави. Но не се прави така, дори и в Уганда. Къде са „правозащитниците“ от БХК пловдивският адв. Якимджиев и тути кванти?! Оу, уейт – министърът е от „техните“. Затова си разменят минзухари във Фейсбук, а не искат оставки.

Адвокат Росен Димитров:

„Караха ги да си свалят гащите и да клякат голи, пред мен“ – Разказва поемно лице, тъй наречен свидетел, на определени действия по разследване!

Това вероятно е сценарий на филм за възрастни, който се преплита с реални факти.

Такова нещо не се е случило в полицията!

Да накараш жена да си свали и гащите (бельото) и да я накараш да кляка, като затова викнеш друга жена – поемно лице, бъдещ свидетел в наказателно дело, да наблюдава това събие, наподобяващо еротична гимнастика, е фантасмагористично!

По-налудно е дори от умнокрасивата версия, че главният прокурор си е нагласил атентатче, за да си укрепи позициите сред българския умнокрасивитет, но взе, че се изложи още повече, защото те са хитри и не могат да бъдат излъгани тъй лесно!

Цветелина Икономова:

Като ида на дискотека,
ще нося вече самооо
еротично бельо . Защото
не се знае кой ще ме съблече да ме обискира!😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Капка Георгиева:

Бях тръгнала до Лидъл на пазар ,но реших първо да си взема душ и преоблека ,че знам ли …Дремеджиев може да има сигнал ,че и във хранителните вериги продават наркотици ,и да ни подложи на шестчасов обиск всички дето сме вътре …вече очаквайте всичко и бъдете подготвени ,моля !
ОСТАВКА БЕ ,НЕВНЯТНИЦИ !

Цветан Фиков, журналист:

Преди 3 години заради една разголена женска гръд от дърпане при арест под колоните на министерски съвет оревахте света за полицейско насилие, искахте оставки, правихте протести, изхвърляхте риба, яйца и домати, носихте бесилки обикаляхте медиите и ронехте сълзи за умните – красиви студенти- интелигенти от чужбина. Днес 400 души събличани в дискотека и карани да правят гола гимнастика пред полицаи – мълчите и си траете. Няма отровно трио, няма риба, няма искани оставки, няма протести. Вътрешен министър е “бях точен с парите” назначен от онзи дето му клечахте под юмрука.
Срам ме е заради вас нещастно “гражданско общество”!

Георги Стефанов направо говори за рекет с политически нюанс:

Всички знаят, че дискотеката е на Пеевски и е най-оборотната в Пловдив, а тяхните са празни 🙂 И рекета го пратил да ходи да се боде у лево! Буквално и последвало 30 дневни проверки и накрая това ще се наскача – този очилат сектант, самозабравил се, че даже да си измисля прякори Златния 🙂 И Фигуранта е наясно какво прави! Нали сигурно взема проценти, както взема от назначения с явни наддавания на постове, така и рекети на фирми, да не ги притесняват НАП и т.н., също така и % от обществени поръчки! Тази секта е алчна и долна, колкото е долнопробната секта на Прокопиев! Значи, просто Фигуранта не иска да работи за сектата на прокопиев, както беше в началото и вече си направи негова секта – Пътя на копринката!
А може да е нагла демонстрация към други подобни, които не искат да бъдат точни с парите и тяхни мутри да работят вътре, както искаш ме разбирай, иначе следва това което стана там!

Ивелин Николов, журналист:

Вижте каква реклама ми хрумна за парти:
„Само в нашата дискотека – голи партита с DJ „Златния“. Бъдете точни с парите!“
Мога ли да изкарам някой лев от реклами за дискотеки? Или прекалявам в настояването да се плаща входа?

Мая Живкова Роджърс:

Аз тази акция на МВР в пловдивската дискотека я одобрявам. Всяко поколение трябва да се запознае с манталитета на БКП и нейните наследници от първа ръка.

Това е най-добрата превенция срещу последващи „промени“.

Пък след 15-20 години, когато се появи следващото поколение – пак всичко отначало. Явно това е посткомунистическият реализъм.

За да следите новините и коментарите в реално време

spot_img

Последни

Денков не иска избори и да бъде параван, Габриел още не е дала оценките си зя министрите

Сглобката се разпаря по шевовете, а Габриел и Денков...

Най- голямата зала за катерене на Балканите отвори врати

В София бе открита най-голямата зала за катерене на...

Изгониха с охрана рано сутринта видимо пияния Манол Пейков от залата на Парламента! Той крещи: Дебел съм, но не съм пияница!

Квестори изведоха насила видимо пияния от пленарната зала депутата...

Не пропускай

Денков не иска избори и да бъде параван, Габриел още не е дала оценките си зя министрите

Сглобката се разпаря по шевовете, а Габриел и Денков...

Най- голямата зала за катерене на Балканите отвори врати

В София бе открита най-голямата зала за катерене на...

Изгониха с охрана рано сутринта видимо пияния Манол Пейков от залата на Парламента! Той крещи: Дебел съм, но не съм пияница!

Квестори изведоха насила видимо пияния от пленарната зала депутата...

Пеевски: Дечицата от Детската градина от ПП и ДБ и Денков да се научат да четат и да си направят официална коалиция с ГЕРБ

Днес Пеевски изпревари Борисов в традиционните сутрешни брифинги в...

Бойко Борисов обеща избори за 8 март!

Борисов обеща за 8 март да разберем отиваме ли...

Джо Байдън след прегледа: Здрав съм, колкото бях и миналата година по същото време!

Президентът на САЩ Джо Байдън днес се подложи на...

Прочетете още

Денков не иска избори и да бъде параван, Габриел още не е дала оценките си зя министрите

Сглобката се разпаря по шевовете, а Габриел и Денков спряха да си говорят и се информират един друг по медиите без от тях въобще...

Най- голямата зала за катерене на Балканите отвори врати

В София бе открита най-голямата зала за катерене на Балканския полуостров - "Balkan Climbing". Залата  разполага с катерачна площ от над 3000 кв. м....

Изгониха с охрана рано сутринта видимо пияния Манол Пейков от залата на Парламента! Той крещи: Дебел съм, но не съм пияница!

Квестори изведоха насила видимо пияния от пленарната зала депутата от ПП-ДБ Манол Пейков след оплакване от "Възраждане", че нарушава реда и лъха на бъчва.Напрежението...
Verified by MonsterInsights