Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Тотален резил! Васил Ухото купил арката за 5 хиляди лева от Али Експрес, продал я на Общината за 30 бона!

Кражбата е колосален резил! 25 хиляди лева са откраднали...

Денков даде заден за шефа на Пирогов! Заложи на дръвника главата на министър Хинков

Точно това поискаха и депутатите от Здравната комисия! Шефът...
НачалоРазследванияДве дъщери, трима сина и няколко жени в бой за наследството на...

Две дъщери, трима сина и няколко жени в бой за наследството на Трактора

Сблъсъкът за сериозното наследство започна още преди погребението на Трактора, а след него е на път да прерастне във война! Последната жена до него е рехабилитаторката Марияна, до която го убиха, а последното му дете е 4 годишен син от нея. От по-стари връзки Петров имал още двама сина. Журналисти, които бяха близки до него, също участват във войната на страната на едно или друго семейно лоби, защото са били на хранилката през последните 10-15 години.Изминаха едва 10 дни от убийството на Алексей Петров и 2 от погребението, но това не пречи задкулисните сблъсъци за имотите му да започнат между близките му още преди погребението.

Изглежда не са малко желаещите за наследството на бившия командос, силов застраховател и съветник в ДАНС. То се оценява на колосалните около 300 милиона лева, а желание за тях предявяват поне 6-ма наследници на Алексей Петров, но става и по-заплатено, тъй като някои от тях са неофициални наследници.

Изглежда, че големият дял от богатството на Трактора ще отиде в бизнесдамата Ива Павлова, която е и неофициален собственик на компанията „Лев Инс“.

Тя няма сключен граждански брак с Алексей Петров, но живее с него още от 90-те години. Дори на нейно име се водят не малка част от компаниите на застреляния мафиотски бос.

Ива Павлова е и майката на единственото официално дете признато от Алексей Петров – дъщеря му Диляна, носеща името на майката на застрахователния бос. Диляна е на 25 години, но вече с пълна сила се е впуснала в семейния бизнес, управлявайки част от бизнеса на Трактора.

В подземния свят от години се носи слух, че в мътните години на 90-те Алексей е „откупил“ Ива от застреляния вече мафиот Филип Найденов – Фатик, който е надупчен от автоматчици в центъра на София на 19 август 2003 г.

„Алексей прибра в дома си Ива Павлова, когато тя беше бременна и поддържаше връзка с Фатик и даже тръгнаха слухове от кого точно е детето. За да не влиза във война с Фатик и с групировката ВИС-2, с която тогава Филип Найденов въртеше контрабандните канали, Трактора плати $150 000 откуп за Ива. Оттогава двамата живееха заедно до смъртта на Алексей“, разказват запознати с интимния свят на Алексей Петров.

Според други източници обаче Трактора се е разделил със спътницата си преди около 2 години. Двамата обаче запазили близките си отношения и всеки ден се чували.

Много преди да отвоюва Ива Павлова от Фатик, през далечната 1986 г., Алексей Петров се жени за блондинката Мариана, продавачка на обувки на държавната фабрика „Добрич“. Мариана е единствената от жените на Трактора, която поддържала контакт с неговите родители и често е ходила до село Градежница за семейни тържества.

Като законна съпруга и официална вдовица на Алексей Петров Мариана би следвало да получи 50% от цялото наследство на Трактора, останалите 50% да бъдат поделени на три равни части от по 16.66% между нея, дъщеря му от Ива Павлова и майка му Диляна.

Това обаче няма да се случи и Мариана няма да се докопа до бизнеса на Трактора, тъй като той е прехвърлил чрез джиросване на акции на подставени лица дяловете си в десетки търговски дружества. Вече има данни, че бизнесдамата Ива Павлова, съвместно с началника на охраната на Алексей Петров – бивша барета с прозвище Цеката, и екип от адвокати, ударно привикват „сламени“ управители на търговски дружества на покойника, за да преминат златните бизнес активи в правилните ръце.

Мариана Петрова, законна съпруга на Алексей Петров, все пак не бива да бъде жалена – жената, която от поне 15 г. не поддържа интимни отношения с Трактора, ще прибере 50% от банковите му сметки, в които има на съхранение около 6 млн. лв.

На името на Алексей Петров се водят и 4 апартамента с обща квадратура от над 1200 кв. м. в софийския квартал „Кръстова вада“ на прословутата частна улица на баретите.

Мариана ще придобие и хиляди декари земеделски масиви в Тетевенския регион, собственост на Трактора.

На официалната съпруга се полага и 67% от собствеността на ресторант „Делвите“, който по ирония на съдбата се ръководи от дъщеря му Диляна.

Запознати пророкуват тежък бъдещ конфликт за собствеността на ресторанта, както и за две търговски дружества, в които Алексей Петров участва и които би следвало да бъдат наследени от вдовицата Мариана. „Тънкият момент е, че въпросните фирми разполагат с апетитни имоти за няколко милиона евро, към които интерес вече прояви Ива Павлова. Вероятно тя ще принуди вдовицата на Алексей да прехвърли да дъщеря й Диляна собствеността на фирмите“, пророкуват хора от близкото обкръжение на застреляния мафиотски бос.

Претенции за дял от наследството на Алексей Петров вероятно ще предяви и простреляната с него рехабилитаторка Мирослава Михайлова. Именно в ръцете на 48-годишната жена Трактора издъхна, уцелен в главата от вражески куршум. Мирослава беше тежко ранена от килъра, но вече е по-добре и няма опасност за живота й.

Рехабилитаторката и инструктор по тенис в Правителствена болница Мирослава има 4-годишен син, който се казва Илия.

Детето със сигурност е от Алексей Петров и е кръстено на баща му. Предполага се, че когато се възстанови напълно и бъде изписана от болницата, майката на незаконния син на Трактора ще поиска чрез ДНК тест да докаже бащинството на Алексей Петров, за да може детето да вземе част от наследството.

Запознати обаче твърдят, че това трудно ще бъде допуснато от Ива Павлова, която ненавиждала своята съперница Мирослава заради любовта, която изпитвал Трактора към нея.

„Всъщност именно Мирослава е последната истинска любов на Алексей. Той дори планираше в някакъв момент да узакони отношенията си с нея. Заради връзката им напусна Ива Павлова“, коментират хора от обкръжението на бившата барета.

Служители на „Лев Инс“ разкриват, че Алексей Петров има още двама синове, като единият от тях – Александър, който е на 27-годишна възраст, работи в застрахователното дружество. Той е дете от стара интимна връзка на Алексей Петров с красавица на име Ети.

Тя е генералска щерка и е с 3 години по-възрастна от него. Младият мъж не е признат за пред държавата от таткото и носи презимето и фамилното име на майка си.

Трактора обаче е бил в близки отношения с него и той дори е присъствал на фамилни тържества, казват източниците ни.

Застреляният от наемен убиец бивш командос има и още един син, който не е признат официално от него, макар Трактора да е имал финансов ангажимент към него. Момчето се казва Божидар и е дете на Алексей Петров от интимната му връзка с адвокат Румяна Радкова.

Неофициално се твърди, че в последните години от живота си Алексей Петров е бил смразен с юристката, след като врачка му разказала, че тя поръчала черна магия на Ива Павлова, която обаче стигнала до него самия и довела до делото „Октопод“.

„Това може да звучи налудно за хората, но Алексей Петров много вярваше на врачки и гадателки. Една такава му беше внушила да се пази от Руми, която искала да умори другите му жени, за дас е домогне до него и парите му“, разкрива пикантния слух приближен до Трактора. Той допуска, че все пак Ива Павлова ще отпусне някакви имоти за Божидар, споменава се за хотел в Приморско до централния вход на Северния плаж, който бил неофициално владение на Трактора. Алексей Петров стопанисва още два-три имота по Южното Черноморие, които със сигурност ще преминат във владение на Ива Павлова.
Бизнесдамата Ива ще придобие и дялове от таксиметровата компания „Такси С Експрес“ – дружеството, което оперира популярните в София таксита 12-80. Във владение на Ива Павлова вероятно ще останат и машиностроителни и мебелни компании, които се водят част от „Левкорп груп“.

Източник: Уикенд


spot_img

Последни

Борисов хвали Просто Киро, че бил “успял българин в чужбина” и кани турски граждани за министри у нас

Жалкото навеждане на лидера на ГЕРБ пред партиите на...

Тотален резил! Васил Ухото купил арката за 5 хиляди лева от Али Експрес, продал я на Общината за 30 бона!

Кражбата е колосален резил! 25 хиляди лева са откраднали...

Денков даде заден за шефа на Пирогов! Заложи на дръвника главата на министър Хинков

Точно това поискаха и депутатите от Здравната комисия! Шефът...

Стана ясен авторът на проекта на Златната арка пред Александър Невски! Фонадация „Колективът“

Става въпрос за поредната изгъзица на соросоидните НПО-та на...

Не пропускай

Борисов хвали Просто Киро, че бил “успял българин в чужбина” и кани турски граждани за министри у нас

Жалкото навеждане на лидера на ГЕРБ пред партиите на...

Тотален резил! Васил Ухото купил арката за 5 хиляди лева от Али Експрес, продал я на Общината за 30 бона!

Кражбата е колосален резил! 25 хиляди лева са откраднали...

Денков даде заден за шефа на Пирогов! Заложи на дръвника главата на министър Хинков

Точно това поискаха и депутатите от Здравната комисия! Шефът...

Стана ясен авторът на проекта на Златната арка пред Александър Невски! Фонадация „Колективът“

Става въпрос за поредната изгъзица на соросоидните НПО-та на...

Разцепление! Бербатов се кандидатира пак за шеф на БФС, но без Стилиян Петров в екипа!?

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и националния отбор...

ИЗВЪНРЕДНО! Откраднаха скъпия килим под Златната арка на Васил Терзиев и Борис Бонев

Мокрият килим под сватбената арка на кмета и Борис...

ДС махат фигурите на Паметника на Съветската армия до Ивановден и Богоявление!

В рамките на следващите 30 дни трябва да бъдат...

Обвиниха сина на Джо Байдън! Грозят го 17 години затвор за кражба на обществени пари!

За първи път дете на действащ американски президент е...

Реваншизмът се вихри! Хинков махна името на покойния проф. Ал. Чирков от болницата, която създаде

“Току-що видях документа, с който министърът на здравеопазването -...

Прочетете още

Борисов хвали Просто Киро, че бил “успял българин в чужбина” и кани турски граждани за министри у нас

Жалкото навеждане на лидера на ГЕРБ пред партиите на Прокопиев и пред Посолството стигна нови низини. Много тегав финал наистина на една продължила излишно...

Тотален резил! Васил Ухото купил арката за 5 хиляди лева от Али Експрес, продал я на Общината за 30 бона!

Кражбата е колосален резил! 25 хиляди лева са откраднали от Фондация "Колективът" за картоненената сватбена арка пред Общината. Милионерът с червените куфарчета от ДС Васко...

Денков даде заден за шефа на Пирогов! Заложи на дръвника главата на министър Хинков

Точно това поискаха и депутатите от Здравната комисия! Шефът на Пирогов д-р Валентин Димитров да не се пипа от поста до приключването на незавивисимите...
Verified by MonsterInsights