Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоSocial NewsЕдинственият гражданин, доказано пострадал от прокуратурата е Петьо Еврото! Не е...

Единственият гражданин, доказано пострадал от прокуратурата е Петьо Еврото! Не е виц!

През годините са повдигани какви ли не обвинения – обвинения изначално несъставомерни, обвинения без никакви доказателства, обвинения, признати за незаконни по света и у нас, обвинения, послужили за осъждане на държавата, обвинения, плод на необятен полет на мисълта, а дори и обвинения, повдигнати срещу противници на бизнесмен, няколко дни след като е подписал запис на заповед за милиони в полза на съпругата на човека, при когото са го пратили да получи точно такъв резултат от правосъдието.

От всички тези обвинения вреди са причинени на много граждани.

Единственият известен ми гражданин обаче, станал причина прокурор да бъде обвинен пред съда за това, че извършил престъпление, защото искал да му причини вреда, като го обвинил, но без да има доказателства, е Петьо Велков Петров.

Във всички останали случаи никой не се е и замислил дали пък не може да става въпрос за престъпление чрез незаконно обвинение. Не, там последното е било плод единствено на погрешно формирано вътрешно убеждение. Прокурорска грешка, за която никаква отговорност не се носи, какво остава за наказателна.

Когато обаче действието е било насочено срещу Петьо Велков Петров, престъпление има.

В тази история нещата излизат от полето на правото и отиват в това на медицината и по-конкретно нейния дял, който се занимава с маниакалните обсесии.

Не се шегувам, нещата са видимо медицински зле.

А някакви хора обясняват как по линия на прокурорските обвързаности с Петьо Велков Петров трябвало/щяло да има обективно саморазследване.

Това вече не е и виц.

Андрей Янкулов, бивш прокурор, АКФ

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

1 Коментар

  1. Страшно беззаконие, но на този прокурор изглежда само така може да му се помага.
    В държавата се газът като с ф.ботуши основни човешки права и всеизвестно е, как могат да те поръмот и обвинят. как от свидетел ставаш обвиняем, как се малката дела, как се фабриката незаконни дела за издръжки, в моя случай две наказателни за сина ми, нямам друг, как ти спретват дела за парно, каквото не ползва целия вход, как софийска вода си води без мен дела и цедка съм уведомяване за заседания с вадене документ с невярно съдържание и невярно мое фамирие, как влезе в сила решение за род.права, без да съм известявана за заседания , без да съм присъствала при уведомление на бълг.прокуратури чак до ВКП и нищо – поръчката на такива над тия дето са предмет на ежедневни дискусии – изпълнено, но след като д.машина извърши престъпления спрямо мен и непълнолетния ми тогава син
    Поръчителити, как ле чувстват- перфектно след като оставиха дете с увреждане без майка, нещото от 2017 г. едва преди дни успях са го видя, а нещастници му баща разб ал и ми пуснал ежемесечно да тя тормозят детето, като и пише, че определени мои и дадени от сърце нищожни суми били с неясен произход- този болен индивид, вероятно така плаши детето, че средствата г щото разпо агам са с неясен произход, дали пък тя съм отк радвала от КТБ, така ланки аха подобна лъжа вероятно е причина да ме мотат от 2015 г. и да не пенсиони ат като шиканират тела и не искат вещо лице.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведете вашия коментар!
Въведете вашето име тук

spot_img

Последни

Не пропускай

Bnews предава от кинофестивала в Кан: Блокираха булевард “Кроазет” заради Селена Гомес (ВИДЕО)

Актрисата и певица Селена Гомес направи същински фурор на...

ИЗВЪНРЕДНО! Стрелба по Петьо Петров – Еврото в най-баровския квартал на Белград

Наемни килъри с мотори за малко да пратя Еврото...

Състоянието на простреляния Роберт Фицо е сериозно и не позволява да бъде преместен

Състоянието на словашкия премиер Роберт Фицо е стабилизирано, но...

Прочетете още

Сърцераздирателни писъци от Запада за „зловещата“ за тях и „Отвратително победоносна среща на върха“!

Владимир Путин се срещна със Си Дзинпин в Пекин. Световните медии не можаха да подминат тази новина и активно я коментират. Западът е изключително...

Разрив в Израел! Либералът Бени Ганц напуска правителството, ако Нетаняху не промени курса на войната

Повече от седем месеца след началото на войната, в която Израел все още не е постигнал целите си да ликвидира „Хамас“ и да върне...

Асен Василев твърди, че един глас на изборите струва 500 лева, а един депутат 5 милиона лева!

ГЕРБ и ДПС купуват гласове за 9 юни по 500 кинта парчето, издаде ги финансовият гуру на Сглобката Асен Василев - Кокорчо. Ако бившият финансов...
Verified by MonsterInsights