Ексклузивно:

НЕЧОВЕЦИ! Лекарите към почернения съпруг на починалата родилка: Изтеглихте късата клечка

Жена ми става, за да повика спящата сестра, защото...

КОАЛИЦИЯ БОМ-БИГИРИ! Киро и Борисов стана хит в социалните мрежи (Култово ВИДЕО)

Култово видео с Бойко Борисов и Кирил Петков обира...
НачалоБългарияЕто как Лазар Колев е изнасилил и убил сестрите Белнейски (16+)

Ето как Лазар Колев е изнасилил и убил сестрите Белнейски (16+)

Пазарджишкият окръжен съд е публикувал мотивите по делото „Белнейски“,

в което подсъдимият за убийствата на сестрите – Лазар Колев, получи доживотна присъда без замяна. В тях съдът описва с всички подробности зверствата на подсъдимия с двете момичета, без да спестява и най-бруталните му действия.

Утре делото тръгва на втора инстанция в Пловдивския апелативен съд, след като Колев и адвокатите му обжалват, твърдейки че е невинен и искат оправдателна присъда.

Ето как съдът описва фаталната нощ на 27 януари 2006 г., когато момичетата изчезват.

Било е петък срещу събота и сестрите са излезли навън.

При управлението на автомобила след полунощ по безлюдните улици на Пазарджик, употребилият алкохол подсъдим забелязал сестри Белнейски, които се движели по тротоара, и спрял. Наблизо нямало хора. Предложил им да ги качи в автомобила си и да ги превози до мястото, закъдето са се запътили. Двете момичета се съгласили. Качили се в автомобила и подсъдимият потеглил. До този момент той не бил виждал сестрите. Започнал да разговаря приятелски с тях, разбрал, че са сестри.

Подсъдимият започнал разговор с момичетата и решил, че са момичета с леко поведение и може да се възползва сексуално от тях.

В един момент Лазар останал с по-голямата сестра Росица, а по-малката – Христина, оставил при неустановено по делото лице – вероятно близък роднина или приятел на подсъдимия.

Росица, която била навършила 18 годишна възраст, била девствена. До този момент не била осъществявала полов акт дори с приятеля си. Под влияние на алкохола задръжките на подсъдимия отпаднали и оставайки насаме с Росица, той предприел действия, за да удовлетвори половите си желания.

Свалил връхните й дрехи и блузата, събул ботушите, свалил черните й чорапи. Росица не била съгласна подсъдимият да я съблича, при което, когато свалял чорапогащника й, той го разкъсал. Свалил бикините й и Росица останала само по черната къса пола.

Колев проникнал анално в момичето. След аналния контакт подсъдимият решил да осъществи и вагинален полов акт.

Росица реагирала, като бутала и драскала подсъдимия, който бил физически по-силен от нея и много агресивен след употребения алкохол. Въпреки ясно изразеното нежелание на Росица и оказаната от нея съпротива, с груби действия, яростно, нанасяйки й множество удари по лицето и тялото, притискайки я силно в раменете и гърдите, подсъдимият проникнал с пениса си (върху който има имплантирано пластмасово топче) във влагалището на момичето, като разкъсал девстветната й ципа.

След като изнасилил Росица, Лазар подкарал автомобила си. Пострадалата, която била много изплашена от нападателя си, изпитвайки силни болки, обляна в кръв, решила да избяга от насилника си.

В момент, в който Колев шофирал, тя изведнъж отворила вратата и скочила в движение, без да може той да я задържи.

При падането си Росица получила множество наранявания по лицето, главата и краката. Колев веднага спрял и отишъл при нея. Главата й била обляна с кръв, но дишала и била в съзнание. В този момент той преценил, че ако Росица бъде открита от някого жива, ще го издаде, което с оглед криминалното му минало много би утежнило положението му. Поради това решил да я убие.

С оглед късния час (след полунощ на 27 срещу 28 януари 2006г.), в който качил сестрите в колата си Колев бил убеден, че никой не го е видял. Той започнал да нанася силни юмручни удари и ритници по различни части от тялото на Росица.

В един момент взел и бухалка, с която нанесъл няколко силни удара по главата и гръдния кош на пострадалата. След малко Росица изгубила съзнание и починала.

Въпреки че бил пиян, Колев осъзнал, че сестрата на Росица знае, че той е бил с нея и веднага ще свърже убийството й с него. В този момент Лазар решил да умъртви и Христина.

Първо качил тялото на Росица в автомобила си и потеглил към мястото, където бил оставил Христина със свой познат. По-малката сестра Христина била непълнолетна, нямала навършени 16 години, но въпреки това е имала сексуални контакти с приятелите си. Подсъдимият намерил Христина гола, като на тялото й висял черният й сутиен, а на краката си имала къси бели чорапки. Върху нея също било осъществено сексуално посегателство от неустановеното лице.

Колев, който бил много възбуден от случващото се, отишъл при Христина и започнал яростно да нанася удари по лицето и тялото й. Въпреки съпротивата, която тя му оказвала, той осъществил вагинално съвъкупление с нея.

Христина изпитвала силни болки. Колев не се трогнал от състоянието й и осъществил и анално съвкупление, което пък довело до масивно кръвонасядане и дълбоко разкъсване на кожата. Пострадалата продължавала да изпитва големи болки, кървяла и в един момент изпаднала в безпомощно състояние.

Тогава Колев я качил в колата си, взел дрехите и ботушите й, след което решил да превози трупа на Росица и безпомощната Христина извън района на Пазарджик. Насочил се към към местността „Грамадите“,между Пещера и Брацигово. Той познавал местността и

разчитал, че с оглед отдалечеността й от населени места, труповете скоро няма да бъдат открити, а той ще успее да укрие следите си и да си изгради алиби.

Още същата нощ подсъдимият пристигнал до местността. Земята била покрита на петна със стар и твърд, набит сняг. Времето било много студено. Същата нощ температурата падналиа до минус 15 градуса. С автомобила си Колев отбил по черен път и спрял на камениста землена площадка, в западния край на която започва стръмен каменист склон. Извадил Христина от автомобила и започнал да я влачи нагоре по склона, където я обърнал по очи върху земята.

Въпреки че Христина била жестоко пребита, облята в кръв, все още давала признаци на живот. Тогава Колев започнал да я удря и притиска главата й в земната повърхност, до момента, в който Христина издъхнала.

Веднага след това подсъдимият се върнал при автомобила си и измъкнал от него трупа на Росица, оставил го по гръб на земята, в непосредствена близост до склона.

След това отново се върнал при автомобила си, взел дрехите на сестрите и част от тях разхвърлял в околността – дънковия панталон, бялото боди, резедавата блуза със златист надпис, шалче на Христина и черния чорапогащник, черни бикини, виолетова блуза с рошава якичка на Росица. Връхните им дрехи – якета и ботуши, унищожил.

След като оставил труповете на двете момичета в местността „Грамадите“ и разхвърлял част от дрехите им в околността, всички действия на подсъдимия Колев били подчинени към прикриване следите от деянията и осигуряване на алиби.

Последни

Забрана за влизане в заведение за джендъра Емили, който тормози деца

Трансзвездата Емили с тротинеткатя хукна по кръчми веднага след...

Извънредно в BNEWS! Кирил Петков надвисна над мост, иска да се хвърля в сиуциден пристъп

Преди малко Кирил Петков публикува суицидни мисли, стъпил на...

Ахмед Доган потвърди, че Мустафа Карадайъ остава на поста председател на ДПС

До няколко седмици ДПС ще има нов шеф. Тази...

Култов Гешев цитира Бареков и BNEWS за подплашените магарета в Парламента!

Главният прокурор Иван Гешев даде интервю за колегите от...

Не пропускай

Забрана за влизане в заведение за джендъра Емили, който тормози деца

Трансзвездата Емили с тротинеткатя хукна по кръчми веднага след...

Извънредно в BNEWS! Кирил Петков надвисна над мост, иска да се хвърля в сиуциден пристъп

Преди малко Кирил Петков публикува суицидни мисли, стъпил на...

Ахмед Доган потвърди, че Мустафа Карадайъ остава на поста председател на ДПС

До няколко седмици ДПС ще има нов шеф. Тази...

Култов Гешев цитира Бареков и BNEWS за подплашените магарета в Парламента!

Главният прокурор Иван Гешев даде интервю за колегите от...

Имаме Новина! ГЕРБ отсвири ПеПе-тата и омацания Киро! Замрази Промяната!

Имаме новина!⚡️ГЕРБ замрази едностранно преговорите с ПП и ДБ...

Засилва се натискът от двете страни Радев да дава мандата и да спре да прави ала-бала

Анализите и коментарите на BNEWS в реално време: Защо...

Кирил Петков затъва над ушите в българското и европейското политическо блато

Скандалните записи с твърденията на Кирил Петков люлеят София...

Обрат! Прокуратурата не е прекратила делото за кюлчетата, а само за снимките им

Прокуратурата не може да прекрати делото за кюлчетата в...

Кирил Петков призна как Радев с цялата държавна машина го направи премиер

Интересно самопризнание за участието на държавния глава в проекта...

Прочетете още

Забрана за влизане в заведение за джендъра Емили, който тормози деца

Трансзвездата Емили с тротинеткатя хукна по кръчми веднага след ареста в Пловдив за гавра с дете и вече свари да се ожали от полова...

Извънредно в BNEWS! Кирил Петков надвисна над мост, иска да се хвърля в сиуциден пристъп

Преди малко Кирил Петков публикува суицидни мисли, стъпил на моста на скалите на хълма Царевец. "Не виждам смисъл да стоим живи …" е писал...

Ахмед Доган потвърди, че Мустафа Карадайъ остава на поста председател на ДПС

До няколко седмици ДПС ще има нов шеф. Тази интрига пуска в записа, станал известен като „Рудигейт“, Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната“.  Вероятно по този...
Verified by MonsterInsights