Новините с коментар в реално време

УС на БНБ отряза главата на Андрей Гюров – единственият възможен служебен премиер извън кръга Борисов-Пеевски

И последното назначение от Продължаваме Промяната падна безславно от...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

УС на БНБ отряза главата на Андрей Гюров – единственият възможен служебен премиер извън кръга Борисов-Пеевски

И последното назначение от Продължаваме Промяната падна безславно от...

Лена и Киро Петков обявиха точно 3 години след парапета: Идва Видов ден!

Идва Видов ден! Така Лена Бориславова отбеляза третата годишнина,...
НачалоРазследванияКандидатът за кмет Васил Терзиев Мазния - копие на Просто Киро -...

Кандидатът за кмет Васил Терзиев Мазния – копие на Просто Киро – шарлатанин на квадрат (18+)

Последвай Bnews.bg в

Служителите и партньорите на кандидат кмета на София на „Промяната“ нарисуваха сами безпощадно неговия образ във форума БГработодател.

Кой да попитаме що за човек и професионалист е новият, изваден от чувала с котките, кандидат – кмет на Промяната в София. Изваден от чувала с котките на Иво Прокопиев, който сменя проваления Просто Киро с нов амбулантен герой. За Васил Терзиев говорят негови бивши и настоящи колеги от Телерик и „Академията“, които рисуват твърде нерадостна картина за софиянци, ако решат да ги управлява този айти предприемач със захаросаната с много пудра захар от Капитал биография. Накратко – най-малкият проблем на кандидата на Промяната е неговото комунистическо минало с дядовците генерали от зловещото ДС, с което той дебютира пред изстрадалите либерали – та те половината имат лично минало като агенти на ДС и партийни функционери в БКП. Най-малкият, наистина. Истинският проблем е, че по подобие на злополучната история с харвардския измамник Киро Петков медиите на Капитал рисуват от години един фалшив образ на успешен и почтен IT предприемач. Както в случая с нелепия измамник Киро и тук става въпрос за различен образ зад лъскавата фасада. Преразказваме набързо историята на Васил Терзиев през очите на негови измамени и разочаровани колеги и партньори, някои от тях и настоящи, но пожелали анонимнист в сайта БГ работодател. Повтаряме. Историята на кандидата на Капитал и Кирчо Петков за кмет на столицата тук е разказана от първо лице. Не от журналисти, а от айти специалисти в неговив бранш.

Първоначално Васил Терзиев хваща вълната и е сред първите, които стартират IT бизнеса у нас (тук търсете дядовците от ДС, първия милион и разработките на Научно – техническото външно разузнаване от Първи отдел на ДС). След първия успех благодарение на надарените айти разработчици около него Терзиев продава на не много умна цена половината от Телерик на американски инвеститор, който също не се слави с кой знае какъв имидж в сектора. Вследствие на няколко обстоятелства и събития фирмата и Академията към нея жестоко западат и тя даже излиза от Топ 20. Ето и причините. За разлика от обичайните стартъпи, които дават при успех процент на всички участници в иновацията, Терзиев прецаква хората си и най-добрите от тях го напускат. Тук случката напомня малко на Асен Василев, който така измамва своите чуждестранни съдружници и продава техния продукт в Китай. Впоследствие Терзиев проявява непотизъм и назначава сестра си на висока позиция. Тази шуробаджанащина е още един лош ход и срива доверието на служителите в мениджмънта. Но е типично за стила на Промяната. Гаврата настъпва, когато Терзиев си прави пиар кампания на гърба на всички служители, отразена мащабно в медиите на Капитал, че ще строи нова сграда за компанията и академията. Годината е 2013, а сграда още няма. С поредица слаби инвестиции Васил харчи готовите пари и така и не намира добър екзит от лошите борсови сделки. Последните си по-големи пари дарява на Продължаваме Промяната и сега се надява да капитализира като му дадат кметското място в София по подобие на баровеца Ник Събев, който си плати за министър на транспорта и съобщенията, за да фалира прекия си конкурент Български пощи. Междувременно за служителите му става ясно, че Терзиев, на когото лепват прякорите Маслото, Мазния, Петното, нищо не разбира от строителство, слаб мениджър е, лош инвеститор, затънал в лични пороци и зависимости. За последното ще прочетете разкази от първо лице и мнения най-накрая. Все качества неподходящи за кмет на село и малък град, камо ли на столица. С едно изречение. Васил Терзиев е вложил последните си големи пари в стартъпа на Кирчо и Асен и сега се надява да капитализира инвестицията си. Може дори кметското място да се окаже неговият успешен бизнес екзит. Колкото Кирчо Петков се оказа успешен продавач на сок от моркови с диплома от Харвард, толкова и основателят на бившата голяма компания Телерик е родният Бил Гейтс. Да си знаете отсега. Със сигурност айти сектора в София целокупно знае за кого няма да гласува – за този когото познават най-добре:))). Не забравяйте, че истински успешен бизнесмен никога не би си зарязал бизнеса и то на млади години, за да се метне в блатото на политиката. За политиката важи формулата „момчето е наше, готово на всичко“. Гледайте Маслото, мислете за Простото!!!

Истинският Васил Терзиев през погледа на тези, които са работили с него през годините

Разказът започва:

Най-забавното всъщност от историята на Телерик е, че кумът на маслото (Терзиев) след придобиването от Прогресс стана HR шеф на целия Progress и той реално уволни тия въпросните няколкостотин човека – българи, от първите, които реално са направили фирмата. Но каквото Масло.. СЕО-то, такъв и кума.

Другото забавно е, че след 7 години умуване, тия четиримата все пак решиха да дадат някакви проценти на основни хора от фирмата. Това се прави в началото, първите 1-2 години, но те поуволниха така доста хора от тия, дето са ги направили реално, че да не раздават много. Как да е, на 7-мата година решиха все пак да дават проценти и сестрата на Маслото се оказа с еднакъв процент с хора, които са направили цели продуктови линии като Кендо например. Сестрата на Маслото не би минала и интервю за средна позиция в тая фирма (бизнесс алабала нещо си, даже не знам кво е правила – никой не знае). Но каквото Масло… СЕО-то, такава и сестрата.

Сграда, която Капитал рекламира и никога не се построи

Третото забавно е, купиха каски за миньори на цялата фирма и ги наредиха като миньончета 600 парчета да празнуват как ще строят нова сграда, като им викаха над главите от кофата на багер над тях. Това съвсем сериозно. Естествено, тая сграда не се построи, но унижението ни остана. Снимката на нашето унижение е тук, даже се забелязвам в тълпата.

Та така. Всичко е казано ако има администратор да заключва тая тема, тая фирма от 6 години е Progress и там има много „гении“ и интересни истории за разказване, макар че тия едва ли някой ще може да ги мине.

Забравил си да напишеш и уговорката на (не знам защо само Маслото тука говорите, те бяха още трима другите с еднакви процценти) тия от Телерик и Прогресс да уволнят около 300 човека от тия най-първите, с най-големи заслуги за успехите, за да може това да им стане на Прогресс само торбичка за тупане на пари.

Та с триста уволнени и такова отношение, не се учудвам на негативните коментари, ма това е минала работа, сега е нормална тъпа корпоративна фирма, от докараха ни от най-тъпите в Америка фирми, честито.

Служител: Цялата индустрия му се смее, подари 50% от фирмата на някакви мазни американци. Значи и лош търговец!

До предния, е чак пък с толкова лошо… остави го тоя и без това цялата индустрия му се смее. За 10 милиона подариха 50% от фирмата на едни мазни американци, сега за толкова пари взимат фирми с 30 човека персонал и 2 милиона лева оборот.

Служител на Терзиев: Изгуби всичките си пари в глупави инвестиции, накрая каквото му остана дари на някакви дечица (Нексо, ПП?!)

Изпука на Елевън всички пари с половин екзит, после некви борсови глупости на стоковата борса некви части от некви обещания. После нацели с пандемията офис спейсовете с Campus X и накрая Наков направи за 4 години почти без финансиране точно 5 пъти по-голяма академия от Телерик.

Квото имаше от каквото беше долютнал от Телерик го раздаде на некви дечица и сега блее и се изявява от Бялото Братство и от конференции. От най-голямата софтуерна фирма вече не е и в Топ 20, нека живее да му се хилят.

Минавам само да кажа, че пожелавам на Васко Пеераско Терзиев – Маслото (Мазния, Лизгавия, Лайненцето, Лекенцето) и другите манафчета от хомо компанията му да умрат от корона вирус и да ги погребат нормално, нали, да не ги горят, че да мога да им се изпикая на гробовете, и Васко Колев да го уволнят и да прави свирки на Фарис Швайс за 5 лева.

Приятен ден #oстанетесивкъщи, спасете живот.

Настоящ сужител: Корабът потъва!

Всичко казано за Маслото и Каданов е самата истина.Корабът потъва, постоянно се наемат нови хора без компетенции, а старите си тръгват заради Весу или Каданов.Не е краят на света все пак- просто поредната корпорация гоинг даун.Аз съм в процес на напускане-на идващите-успех и скоро ще пишете и вие тук.

Жалко за големия потенциал на тази фирма (Телерик). Аз не знам как тия успяха от най-голямата софтуерна фирма в България да деградират до тъп коуъркинг в Младост и неква академийка дето даже не е най-голямата, Наков без пари сам успя по-добре да се справи. Некви пълни тъп*анари, супер яко се прецакаха. Сега гледам са построили неква сградичка без прозорци на Малинов дето е широка 2 метра, не знам как са успели да го измислят това.

Динамо Софтуер с оборот 5 милиона лева успяха да се продадат до такава степен дето само единия от двамата строи 25,000 квадрата лукс до Парадайз мега офис, тия некви кутийки без прозорци… смях. Даже палячото от Уолтопия направи ебати сградата, тия… ама от лекенца дето се качват в кофата на багер над главата на робите си да викат колко са велики и кво ще строят толкова заслужават.

Как да е. В момента е Прогресс, тия са още по-зле, ама поне имат некви пари. Много кофти ситуация в която на големи позиции са некви момиченца дето само ходят по конференции, останалите са некви селтаци дето пак ходят по конференцийки и прочие.

Нищо ново не се е измислило в тази фирма от Nativescript нататъка, и това NativeScript даже не може да се продаде щото е безплатно. Наистина не знам кво правят толкова време.

Обобщение за Телерик и Терзиев: Трагедия, имаше потенциал, но прости хора

Бездарници некви дето стоят докато фирмата се дезинтегрира окончателно, с добър темп работи, още 3-4 години по този начин и ще останат 100 човека колкото да има офис в България да си прекарват парите на 10% данък, то това е.

Трагедия, а имаше такъв потенциал, но прости хора и така.

Появява се и нов персонаж в сюжета за фалиралия Васко Маслото. Негов приятел и партньор Каданката – Димитър Каданов. Ето историята на сливането.

След като американската софтуерна компания Progress придоби преди две години „Телерик“, сега тя сключи нестандартен договор с втора българска IT фирма. Младата местна „Уанбит софтуер“ (OneBit) се прелива с екипа и договорите си към голямото дружество, срещу което основателят й Ради Атанасов получава необявена сума и мениджърска позиция. Особеното в сделката е, че не се купуват дяловете на „Уанбит“, а просто 15-те разработчици от 1 август започват работа в „Телерик“, която успява с един ход да си осигури ядрото на свое ново звено за дигитална трансформация.

За финал. Бивши служители на Телериг и Прогресс – в потрес от безбройните гей връзки на Маслото:

E на всички е ясно, че Каданов и Васил Терзиев – Маслото са любовници. То и от там му е прякора – кадъната, от търски мадамата, за анални ласки.

Но вече Маслото му свършиха парите да му плаща и си показа зъбките.

Друг техен служител:

Като цяло всички знаят, че сейлс в София на фирма в Бостън… кво, тоя селянин дето е правил свирки на маслото до вчера ще продава Сайтфинити ли? Той мое си мисли, че чужд език е неговия в задника на маслото, на реално е английски, то Кадъната това нема как да го знае.

Държат го, че там са клика педалчета Веско Колев, тоя грозния сисадмина дето си мисли, че е завършил Харвард и тоя пендел.

И още един:

Като чета последния коментар ме е срам че съм от тази фирма. Всички знаят че Маслото, Каданката-Каданов са любовници и за тва са не тези позиции 🙂 А за тоз прочут сейлс екип на Каданката се знае и за хомосексуалните услуги на Пламен Спасов и сие със чужденците…, а яйчарите във фирмата земат само познатите на познатите , и никога квалифицирани…
П.С до последния коментар-доста пари сте зели май за да го напишете да защитите каданката,- който е в прогрес, знае истината
П.С до кандидатите- не падайте на нивото или контракт като мен или ше плувате в помията на помиярите от тези коментари :)))))

За финал още двама служители на Телерик разказават какво се вижда отвътре:

Маслото трябва доста да е западнал, че да се шиба с Кадъната. Цела София знае, че е хомо, ама преди се ебеше с чужденци и им приписваше фирмата, примерно Фарис Суаъс го праскаше анално на третия етаж в кенефа.

Маслото Васко Терзиев е играч, просто хомо и иска да лапа пишки, и затова си продаде фирмата и сега мизерства – иска шпация по дупето.

Ма това за Кадъната не го вервам, това означава, че Маслото е яко западнал с тоя пропадняк да се шиба.

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Това вече е прекалено! Бианка на Кание Уест се разходи по голи цици, грози я затвор

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори може да лежи...

Добавиха острието на Зеленски в базата на сайта „Миротворец“, заплашена е с убийство

Народният депутат от Върховната рада на Украйна Маряна Безуглая...

Доналд Тръмп избра свой клонинг за вице, за да оцеле до края на втория си мандат

Джо Байдън: “Тръмп си избра свой клонинг за вице.”Така...

В изтекъл разговор Тръмп разказва на Кенеди подробности за стрелбата и разговора си с Джо Байдън

В изтекло онлайн видео Доналд Тръмп дава на Робърт Кенеди-младши...

Не пропускай

Това вече е прекалено! Бианка на Кание Уест се разходи по голи цици, грози я затвор

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори може да лежи...

Добавиха острието на Зеленски в базата на сайта „Миротворец“, заплашена е с убийство

Народният депутат от Върховната рада на Украйна Маряна Безуглая...

Доналд Тръмп избра свой клонинг за вице, за да оцеле до края на втория си мандат

Джо Байдън: “Тръмп си избра свой клонинг за вице.”Така...

В изтекъл разговор Тръмп разказва на Кенеди подробности за стрелбата и разговора си с Джо Байдън

В изтекло онлайн видео Доналд Тръмп дава на Робърт Кенеди-младши...

УС на БНБ отряза главата на Андрей Гюров – единственият възможен служебен премиер извън кръга Борисов-Пеевски

И последното назначение от Продължаваме Промяната падна безславно от...

Политико: Вдигнатият юмрук на Тръмп след опита за убийството му вече влезе в Историята!

Опитът за убийство на бившия президент Доналд Тръмп на...

Иноваторът Илон Мъск е плътно зад Тръмп и дари 100 000 долара за жертвите от атентата срещу него!

Илон Мъск и милиардерът и мениджър на хедж фондове...

Лена и Киро Петков обявиха точно 3 години след парапета: Идва Видов ден!

Идва Видов ден! Така Лена Бориславова отбеляза третата годишнина,...

Прочетете още

Това вече е прекалено! Бианка на Кание Уест се разходи по голи цици, грози я затвор

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори може да лежи в затвора и да бъде регистрирана като сексуален престъпник, след като се разходи по голи...

Добавиха острието на Зеленски в базата на сайта „Миротворец“, заплашена е с убийство

Народният депутат от Върховната рада на Украйна Маряна Безуглая беше включена в базата данни "Миротворец“. Това се съобщава на съответния уебсайт.Сайтът "Миротворец“ е известен с...

Доналд Тръмп избра свой клонинг за вице, за да оцеле до края на втория си мандат

Джо Байдън: “Тръмп си избра свой клонинг за вице.”Така е Джо, прав си! Изборът на Тръмп Джей Д Ванс извади на цял свят Истината,...
Verified by MonsterInsights