Ексклузивно:

Съветът на ЕС одобри въвеждането на Истанбулската конвенция

Съветът на ЕС съобщи, че е приел решение за...

Ердоган печели изборите в Турция, ще управлява трето десетилетие (ОБЗОР)

Президентът Реджеп Тайип Ердоган спечели президентските избори в Турция , побеждавайки...

НЕЧОВЕЦИ! Лекарите към почернения съпруг на починалата родилка: Изтеглихте късата клечка

Жена ми става, за да повика спящата сестра, защото...
НачалоБългарияКога стартира Betmarket.bg и какво предлага на играчите?

Кога стартира Betmarket.bg и какво предлага на играчите?

Стартът на една нова бетинг компания винаги идва с положителни емоции за почитателите на игри на риска. В този случай трябва да обърнем внимание на Betmarket.bg и факта, че тази компания официално е посочила наличието на лиценз от НАП в официалната си информация. Този документ предоставя всички права за предлагане на хазартни услуги в България, като гарантира точни, ясни и прозрачни условия.

Много често ще забележим, че повечето клиенти не обръщат внимание на лиценза, макар и той да е ключов за тази индустрия. Ако никога не сте чували за тази компания, просто трябва да знаете, че това е бранд с опит в наземните казина и сега прави следващата необходима стъпка на развитие. Хазартният онлайн сектор продължава да се радва на нови рекорди по приходи и тенденцията най-вероятно ще се запази и през следващите години.

Официалното стартиране на бранда ще бъде направено през декември, като компанията посочва и първото число на последния месец от настоящата година. Преди това ще открием, че всеки потребител може да направи своята първа регистрация, да се състезава за по-сериозен стартов бонус – компанията е отделила по-сериозен награден фонд и говори за много по-облекчение условия за разиграване. Препоръчваме да се запознаете с тях, особено след като именно бонусите са основния интерес на всеки един потребител.

Една интересна подробност, която ще открием е, че маркетинговият отдел на този бранд се е постарал да направи всичко много по-лесно и познато. Няма как да не открием, че всички стъпки за верификация са сведени до абсолютния минимум. Необходимо е клиента да потвърди своята самоличност с изпращането на селфи, а това освен забавен елемент е и доста по-лесно начинание, все пак ще трябва да се представят и документи – това продължава да е изискване на родното законодателство, все пак хазартните игри се практикуват от пълнолетни.

На този етап не можем да говорим за портфолио от възможности, букмейкърът не разкрива никакви подробности за спортни дисциплини и пазари, нямаме много голям поглед и към портфолиото с игри, но пък можем да видим, че опитът им в наземните казина и партньорствата с някои от популярните iGaming студиа говори за професионализъм, а това е едно от изискванията.

Нека обърнем внимание и на факта, че този оператор ще присъства в една много сериозна и конкурентна среда. От нея печелят само клиентите, които отдавна са развили нюха си за търсенето на най-добрите оферти. Следователно цялата отговорност ще се пада именно на маркетинговия отдел, който тепърва трябва да покаже какви още изненади са подготвени за всички клиенти.

Можем да бъдем сигурни, че това няма да е последният път, когато ще чуем за тази бетинг компания. Новите брандове винаги стартират силно, но това трябва да се разглежда само като първата стъпка в един по-мащабен план. В следващите месеци ще видим и други интересни предложения и сме сигурни в тези редове, защото вече говорихме за конкуренцията и факта, че най-вероятно това няма да е последният нов оператор, който ще започне да развива дейност в страната.

Пригответе се за интересни игри, допълнително промоции, професионални функции за спортни прогнози и още много други. Това е санитарния минимум, който се изисква от родната аудитория. Не на последно място ще видим, че призивът за отговорна игра е поставен на видно място. Хазартните игри съдържат риск и не гарантират никакви печалби, брандът и лицензът към него, са изискване, което дава шанс за успех, но не и обещание за сигурен успех. Играйте отговорно и се забавлявайте – това е винаги основното изискване.

Последни

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре...

Ицо Хазарта категоричен: Няма да дадем имунитета на Бойко

Рапърът Ицо Хазарта, чиято кариера се гради на песни...

Не пропускай

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре...

Ицо Хазарта категоричен: Няма да дадем имунитета на Бойко

Рапърът Ицо Хазарта, чиято кариера се гради на песни...

ДПС ще чака оферта, за да подкрепи кабинета ГЕРБ – ПП

След известни спекулации, дали ДПС ще бъде част от...

Бивш депутат на Яне Янев смени скорострелно Пепи Еврото в съдебната система и службите

Изключително скандална политическа фигура парадира да е новото острие...

Алексей Петров пере Бойко най-добре и се надява да се пенсионира в ДАНС

Бившият съдружник на Борисов скочи с голи гърди на...

Ако единият Брат Галев умря, какво става с втория? (⚡️Разследване)

САМОУБИХА ЛИ И ЕДИНИЯ ОТ БРАТЯТА ГАЛЕВИ? Разследване на...

Гореща версия! Брат Галев убит заради мълчанието на Васил Божков – Черепа

Инценировка или убийство - двете скандални версии за смъртта...

Брат Галев се прибра зад гърба на МВР и умря пак зад гърба на МВР

Първата новина е, че осъденият Брат Галев се прибрал...

Прочетете още

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви в пика на силата им. Миролюба Бенатова и моя милост за БТВ (моето беше на...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре предстои да се извърши и аутопсия, която да установи причината за смъртта му. Това каза...

Гешев започва Операция Чисти ръце с на най-голямата сума пари, изнесена нелегално в историята на Европа

Утре Гешев ще мине Рубикон, от който връщане назад няма. Ще бъде обявена война в държавата.Още в понеделник Прокуратурата ще избухне с нова брутална...
Verified by MonsterInsights