Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоБългария„Мисис България” Роксана Кирилова и българска мандра се обединиха в името на...

„Мисис България” Роксана Кирилова и българска мандра се обединиха в името на доброто (Галерия)

„Мисис България” Роксана Кирилова и мандра „Железница” се обединиха в името на доброто (Снимки)

Носителката на титлата ,,Мисис България 2018“ Роксана Кирилова и 9-годишният й син Марк дариха на малчуганите от Кризисен център за настаняване към фондация П.У.Л.С. пликове с лакомства и млечни продукти от българската мандра „Железница”.

Заради епидемията  от COVID-19 Роксана и Марк не успяха да се срещнат с децата, но предадоха продуктите на ръководството на центъра. А от там изразиха огромната си благодарност за подкрепата. Споделят, че той е държавно делигирана социална услуга. Възможен е благодарение на партньорство между Столична община, Националната комисия за борба с трафика на хора и Фондация П.У.Л.С. Това е и пример как общите действия на държавата и граждански организации оказват помощ на деца, пострадали от най-тежки форми на насилие. А всяка подкрепа от дарители е добре дошла заради огромните разходи покрай малчуганите.

 Роксана Кирилова обеща на малкия Марк, че това няма да е единствената благородна инициатива, в която ще се включат заедно. Тепърва предстои малчуганът да се запознае с добрите дела.

„Това беше моят подарък за сина ми по случай Международният ден на детето, а именно –  възможността той самият да зарадва деца, които по една или друга причина няма да имат онзи детски празник като връстниците си, дарявайки им лакомства и млечни продукти.Доброто съществува и се надявам това, което правим да достига до повече хора”, развълнувано споделя Роксана Кирилова.

 

Вече 21 години екипът на Фондация „П.У.Л.С.” предоставя директна помощ и подкрепа на хора, пострадали от насилие, в област Перник и региона.

 

През целия период от началото до днешна дата психолози, социални работници, адвокати, педагози и доброволци работят в посока превенция и рехабилитация на хора, пострадали от насилие и трафик, както и хора в риск или употребяващи психоактивни вещества.
Днес Фондация „П.У.Л.С.” предоставя Комплекс от услуги за подкрепа на хора, пострадали от насилие – програма за консултиране и подкрепа на пострадали от насилие, включваща психологическо, правно и социално консултиране, Програма за работа с извършители на насилие, Настаняване в Кризисен център за пострадали и др.
Фондация „П.У.Л.С.” развива и усъвършенства обучителните програми за предотвратяване на насилие.

Мандра”Железница”

 

произвежда от чисто краве мляко и българска закваска, без примеси, растителни мазнини и вредни добавки сирене и кисело мляко изцяло подходящи за развитието и здравето на децата. Едни от най-натуралните и качествени продукти на българският пазар. www.jeleznicamilk.com
Мандрата се намира в полите на “Витоша”. Перфектното съчетание на природа и чистотата на атмосферата.
Мандрата не разчита само на природните дадености.
Ежедневно работи и усъвършенства технологията на производство.

 

 

 

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Не пропускай

Bnews предава от кинофестивала в Кан: Блокираха булевард “Кроазет” заради Селена Гомес (ВИДЕО)

Актрисата и певица Селена Гомес направи същински фурор на...

ИЗВЪНРЕДНО! Стрелба по Петьо Петров – Еврото в най-баровския квартал на Белград

Наемни килъри с мотори за малко да пратя Еврото...

Състоянието на простреляния Роберт Фицо е сериозно и не позволява да бъде преместен

Състоянието на словашкия премиер Роберт Фицо е стабилизирано, но...

МЪЛНИЯ! Тежка катастрофа с Киро Петков в центъра на София! Помита с колата си отзад автомобила на момиче! СНИМКИ

Снимките публикува издателят на Пик Недялко Недялков. Петков е...

Прочетете още

Асен Василев твърди, че един глас на изборите струва 500 лева, а един депутат 5 милиона лева!

ГЕРБ и ДПС купуват гласове за 9 юни по 500 кинта парчето, издаде ги финансовият гуру на Сглобката Асен Василев - Кокорчо. Ако бившият финансов...

Bnews предава от кинофестивала в Кан: Блокираха булевард “Кроазет” заради Селена Гомес (ВИДЕО)

Актрисата и певица Селена Гомес направи същински фурор на кинофестивала в Кан. Преди да отпътува за червения килим и премиерата на новия си филм “Emilia...

“Жулиет и Ромеро”! Новата Жулиета от “Ромео и Жулиета” е Ромеру Лукаку – тежък център нападател от Серия А с 20 гола на сезон!

Новите Ромео и Жулиета. Преди си мислих, че основният мотив на глобалистите да правят такива неща е социалното инженерство. Да ни внушат, че Европа...
Verified by MonsterInsights