Новините с коментар в реално време

Пеевски поиска извинение от Кирил Петков за бройката на ДПС в регулаторите

Пеевски си избра нова мишена след смачкания по бързата...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоБългарияМВР: Гешев не е бил с децата си при взрива. Щетите били...

МВР: Гешев не е бил с децата си при взрива. Щетите били незначителни

МВР обяви мръсна война на Главния прокурор в Народното събрание. В блиц контрол в парламента вътрешният министър Демерджиев и кандидатът да го смени генерал Атанасов разиграха зрелищен скеч на тема “Атентата срешу Гешев”.

На предварително режисирания диалог с въпроси и отговори актуалният вътрешен министър съобщи от най-високата трибуна, че пораженията от взрива върху колата на Гешев били “незначителни – една сачма във фара”, а самата лимузина на НСО, с която пътувал, била с по-силна защита от тази на президента. Главният прокурор минавал по обичайния си маршрут и без семейството си, каквито инсинуации се появиха в някои медии в деня на атентата. Инсинуации, с които обаче самият Гешев нямаше нищо общо, освен че заяви пред Соня Колтуклиева, че се “страхува за децата си”.

Първи сайтът Афера много преди МВР съобщи, че Гешев не е бил инцидентно в района, а има вила в местността Ярема и често минава по пътя, до който избухна взривът.

Джобният генерал на Костов в атака под диктовката на Капитал и Прокопиев. Самият Атанасов директно внуши, че Гешев се е самоатентирал.

На неслучаен въпрос на Атанасов, известен като “Джобния генерал на Костов” или “Женерал Гном” за израелския експерт по тероризъм Демерджиев отговори ни в клин, ни в ръкав, че въпросният човек кацнал в София 2 часа преди “инцидента”, с което елементарно внуши, че взривът е самонагласена работа или самоатентат, каквато теза развиват либералните кръгове около подсъдимите олигарси и “Продължаваме промяната”, които съществуват само, за да искат оставката на главния прокурор и ограничаване на неговите правомощия.
Изявленията на разследващи и всякакви самопровъзгласили се за “експерти” по взривове и тероризъм в ТВ нюзКурниците и в социалните медии създава небивал хаос и пушилка около атентата срещу Гешев. Обществената реакция и действията на властта придават бутафорен характер на цялата обстановка. Така всички разследвания и обвинения срещу действащи олигарси и криминални босове добиват кабаретен характер като борба между различни лобита и икономически групировки, а не като битка за справедливост. Което е цел на либералните медии и кръга Капитал.
От Прокуратурата заявиха пред “24 часа”, че вътрешният министър няма достъп до делото и следствените материали. Следствието се води от Националната Следствена Служба под ръководството на прокурор от Софийска градска прокуратура.

За да следите новините и коментарите в реално време

spot_img

Последни

Пеевски поиска извинение от Кирил Петков за бройката на ДПС в регулаторите

Пеевски си избра нова мишена след смачкания по бързата...

Не пропускай

Пеевски поиска извинение от Кирил Петков за бройката на ДПС в регулаторите

Пеевски си избра нова мишена след смачкания по бързата...

Събудиха се! Съдията – прокурор Талева започна проверка на Сарафов дали е 9-тото джудже на Петьо Еврото

Специалният прокурор за разследване на обвинител номер 1 и...

Нови два самолета с над 50 ислямски бежанци от Австрия се изсипват утре ТАЙНО

Нови два чартърни полета с ислямски бежанци от Австрия...

Нарязаха зверски билбордовете на българо – украинската дружба

Билбордовете с двете знамена на Украйна и България осъмнаха...

Прочетете още

Пеевски поиска извинение от Кирил Петков за бройката на ДПС в регулаторите

Пеевски си избра нова мишена след смачкания по бързата процедура Христо Иванов. Този път на мушката попадна обичния му политик Кирил Петков. Днес Петков...

МЪЛНИЯ! Според премиера на Словакия България и няколко страни от ЕС и НАТО ще пратят войски в Украйна, за да се бият с Русия!

Казаното днес от Денков в Киев не е извадено от контекста, а се потвърди от най-високо ниво. България с още няколко страни от НАТО...

Кремъл е убил Навални, за да не бъде разменен с агент на ФСБ с посредничеството на Роман Абрамович и носителя на Оскар Христо Грозев...

Руският опозиционен лидер Алексей Навални е бил убит точно когато е постигнато споразумение за неговата размяна за осъдения за убийство офицер от Федералната служба...
Verified by MonsterInsights