Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Високо напрежение! Американският атомен самолетоносач Теодор Рузвелт пристигна днес в Южна Корея! (Уникални СНИМКИ)

Американският атомен самолетоносач "Теодор Рузвелт" пристигна днес в Южна...

Извънредно! Има изтичане на силно радиоактивна вода от 6 -и блок на АЕЦ Козлодуй! От Централата мълчат

Информацията за изтичането на радиация се разпростира по вътрешни...
НачалоБългарияНедков: Доган държи ключовете за съдбата на народа ни

Недков: Доган държи ключовете за съдбата на народа ни

Г-н Недков, какво е реалното влияние на масоните в България? Знаем за световната конспирация.

А знаете ли какво значи думата „конспирация“, след като я употребявате? От латински конспирация означава дишам заедно, живея в хармония. Защо обаче се е получило така, че хората използват тази дума, обяснявайки най-тъмните части от историята си. Влиянието на масоните в България е точно толкова, колкото е влиянието на гражданското общество в страната, защото масонството навсякъде по света се възприема като училище за граждани. Масонството в България е много младо. Все едно след 50 г. атеизъм всички наново да се върнем към Църквата. Така че тези неща се случват много бавно. Когато България започне да става по-добра страна за живеене, тогава ще можем да кажем, че масонството в нашата страна има голямо влияние.

В книгата си говорите за Апокалипсис през 2012 г. Същото предричат и маите. Каква е връзката между вашите твърдения в книгата и календара на маите?

Аз не гледам на 2012 г откъм  апокалиптичната й страна. Убеден съм, че ХХІ век ще е векът на духовните трансформации на човечеството. Можем да предположим, че те ще започнат някъде около 2012 г. Хората ще се променят. Ще имат друго отношение, най-вече към природата, защото природата, а може би и чрез нея самият творец вече ни пращат ясни сигнали, че хората днес разрушаваме света, а не го строим. За много хора обаче това ще бъде апокалипсис, защото те ще трябва да се откажат от изключително материалните си въжделения за сметка на взаимоотношенията им с природата. Както казва един знаменит френски писател още преди 30 години – Новият век ще бъде векът на вярата или изобщо няма да бъде /Андре Малро/.

Как стигнахте до извода, че тайната на българина се крие в Земенския манастир?

За голямо съжаление българите не са знаели до този момент какво нещо е Земенският манастир. По-точно църквата на манастира. Тя няма нищо общо с останалите православни храмове в България. Градежът на тази църква е свидетел на преминаването на първите кръстоносци през нашите земи. Точно тук кръстоносците са научили, че под Храмът на Соломон в Йерусалим има скрита тайна с огромно значение за света. Както е известно, рицарите са намерили нещо, което са показали на тогавашния Папа. От тогава до днес римокатолическата църква се тресе от опасността това, което рицарите са намерили, да стане известно на света. Българите трябва да се гордеем, че точно нашите богомили са в основата на тази световна интрига. Както знаем богомилството е причината да започне реформацията и епохата на Просвещението в Европа в резултат, на което е възникнала модерната западна цивилизация.  В тъмните тоталитарни времена единствено Людмила Живкова е била наясно със значението на манастира в Земен и е направила каквото е било по силите й той да бъде съхранен за идните поколения. Смея да твърдя, че тази църква по нищо не отстъпва като историческо значение на най-известните исторически обекти по земята.

В Стандарт пишеше, че Доган има голяма роля около тоя знак на българите… Каква точно е тя?

Доган има решаваща роля не само около знака на българина. Той държи до известна степен много от ключовете за съдбата на българския народ. Не случайно западните анализаторски центрове го определят като един от малкото професионални политици в нашата държава. Балканите са земя, която векове наред гори от огъня на вечните спорове чий Бог е по-правилен. Доган е философ. За разлика от доста други български политици, той може да разгадае философията на тези спорове. Но най-важното му качество е, че е българин. С всичките положителни и отрицателни качества, които ние като българи притежаваме.

Преди две седмици се разбра, че има масон-министър в правителството на ГЕРБ! Може ли да кажете кой е той и това въобще важно ли е?

За да можем да кажем дали в едно правителство има масони, би следвало да сме запознати с принципите и ценностите, които изповядват членовете на масонското братство. Аз не бих могъл конкретно да назова име, но бих определил за масон всеки един министър или политик, който чрез действията си и позициите, които отстоява, ще доведе до по-доброто бъдеще на България. Това правят всички масони по света. Масонството не е членство. Масонството е начин на живот и начин на действие. То определя поведението на всеки един от нас без значение от коя политическа сила е, каква му е вярата, колко е богат и какво е неговото обществено положение. Масонството е състояние на духа. В този смисъл бих казал, че не само в сегашното, но и в предхождащите правителства е имало доста посветени в тайните на масонството, защото ако премахнем обичайното си черногледство, не можем да не признаем, че в България се случват и хубави неща. Иначе нямаше да ни има вече.

Въпросът ми към Димитър Недков е един. Ако обича, да отговори това, което вярва. Бог, Луцифер, кой кой е?

Не бих се осмелил да давам определение какво е Бог, а още повече кой е Луцифер. Защото съм дълбок противник на всякакъв род догматизъм. За мен Бог е всеки човек. Опитите да се поставят посредници между хората и Бог, независимо кой с какво име нарича Твореца, е една от основните причини за разрушаването на хармонията на човешките взаимоотношения в света. Как можеш да обичаш своя Бог, когото не виждаш, ако не си в състояние първо да обичаш и вярваш в човека, който е до тебе. 

И на други места пише,че Левски е бил масон . А възможно е и Людмила да е била свързана с тайни общества. Много хора от управниците ни са масони, но не всички се знаят. Масоните са тайно общество и не се парадира с това.

Масоните никога не са били тайно общество, след като векове наред всички знаят за тях и се занимават с тяхната същност. Ако бяха тайно общество, никой нищо нямаше да знае за тях. Този тип общества не са тайни. Те са общества, които съхраняват определени тайни, пренасяни като скрито познание през вековете и разкривани на човечеството в нужния момент. Най-вече историята на научните открития. Предполагам, че ще се съгласите, че голяма част от научните постижения през ХХ век се оказаха преоткрити истини на древни цивилизации.

Колкото до Левски – няма конкретни писмени доказателства за фактическото му членство в масонска ложа, но идеологията, която той е изповядвал по негово време напълно се припокрива с изцяло масонския проект на един от най-известните масони Джузепе Мацини, който по същество представлява първообраза на днешна обединена Европа. В онези времена национално-освободителните движения за независимост на повечето европейски държави и превръщането им в републики пряко кореспондират с дейността на тогавашните масонски ложи. Начинът, по който е функционирал и действал БРЦК в Букурещ изключително много наподобява характеристиките на тогавашните масонски ложи.

Вярно ли е, че основната дейност на масоните се състои в практикуването на корупционни практики?

Със същата сила бихме могли да попитаме вярно ли е, че членовете на Православната църква, на мохамеданската общност или на каквото и да било друго формирование се занимават с корупционни практики. Масоните не са извънземни. Те са част от това общество. Ако цялото общество е създало условията да съществуват корупционни практики, неминуемо и сред масоните ще има такива, които имат отношение към този въпрос.        

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Високо напрежение! Американският атомен самолетоносач Теодор Рузвелт пристигна днес в Южна Корея! (Уникални СНИМКИ)

Американският атомен самолетоносач "Теодор Рузвелт" пристигна днес в Южна...

Извънредно! Има изтичане на силно радиоактивна вода от 6 -и блок на АЕЦ Козлодуй! От Централата мълчат

Информацията за изтичането на радиация се разпростира по вътрешни...

Не пропускай

Високо напрежение! Американският атомен самолетоносач Теодор Рузвелт пристигна днес в Южна Корея! (Уникални СНИМКИ)

Американският атомен самолетоносач "Теодор Рузвелт" пристигна днес в Южна...

Извънредно! Има изтичане на силно радиоактивна вода от 6 -и блок на АЕЦ Козлодуй! От Централата мълчат

Информацията за изтичането на радиация се разпростира по вътрешни...

Четиридесет и двама души са убити при два израелски удара в ивицата Газа, съобщи „Хамас“

Най-малко четиридесет и двама души са били убити при...

Космати и брадати розови еднорози с шарени пера отзад сбъднаха мокрите сънища на Спаси София!

Шерени джендъри изпълзяха под жаркото слънце на жълтите павета....

Страшен руски удар в Харков съсипа енергийната мрежа на Украйна и взе жертви! (ВИДЕО)

Най-малко трима души са загинали при руска бомбардировка срещу...

Рибарят Бай Радан: С голата кука “Баце и Дебелия крадат” вече не ловим шарани!

Маркетинговите методи за лов на избиратели по жълтите павета...

Прочетете още

Рая, която стигна до покрива на държавата от нулата само за 18 месеца, живее в къща на покрива!

Рая, която живее в къща на покрива! Бърд разкива къде живее новата звезда в БГ политика, за която се знае твърде малко или почти...

Високо напрежение! Американският атомен самолетоносач Теодор Рузвелт пристигна днес в Южна Корея! (Уникални СНИМКИ)

Американският атомен самолетоносач "Теодор Рузвелт" пристигна днес в Южна Корея за тристранни учения заедно с Япония. Трите държави започват маневрите в отговор на заплахите...

Извънредно! Има изтичане на силно радиоактивна вода от 6 -и блок на АЕЦ Козлодуй! От Централата мълчат

Информацията за изтичането на радиация се разпростира по вътрешни канали от ядрената централа, докато ръководството и от МЕ мълчат. Има и опасност за здравето...
Verified by MonsterInsights