Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

ЦИРК Дьо Бойко: Денков търси Делян в тоалетната! ПП и ДБ ми дължат ротация, нека да ме подкрепят!

Отчаянието често избухва в потока на съзнанието. Борисов отчаяно...

Очаквано Путин обяви: Зеленски загуби легитимност като президент на Украйна!

Конфликтът в Украйна отиде в задънена улица, след като...
НачалоБареков Без ЦензураОще ли вярвате в Мита за Великия шахматист от Зайчарника в Банкя?...

Още ли вярвате в Мита за Великия шахматист от Зайчарника в Банкя? Цезар е гол!

Приятели, още ли вярвате в Мита за великия шахматист Бойко Борисов, който дава цялата власт на враговете си, за да ги унищожи и да ги направи за резил? Митът за нашия Цезар от Банкя, който унищожава враговете си като ги оставя доброволно да преяждат с власт и ги задушва с претъпкан хранопровод? Този път е различно. Борисов не беше активната страна. Него го заставиха да им поднесе властта, цялата власт на тепсия и да им стане трупен донор. Враговете на ГЕРБ пиршестват сега върху трупа на ГЕРБ.

Да, враговете му Киро Петков, Асен, Генерал Атанасов и Христо Иванов са преяли, преяждат и стават за резил всекидневно, но въобще не са унищожени.
Този път е различно, не се лъжете. Този път е различно. Този път е за последно. Това е подледният път.

Напротив – този път бойковите душмани се окупаха се. ОКУПАХА се в големите градове, в София, Варна и Благоевград заедно и с помощта на мутрите, БСП, гуцановци, трибуквени групировки като ТИМ, СИК и Копейките на Костя Копейкин. Същевременно цялата власт – икономическа и финансова в държавата, е тяхна. Всички пари и цялата обществена каса с милиардите е в ръцете на лицето Асен Василев. Всички големи либерални телевизии са под контрола на Кирил Петков и Лена Бориславова, които под предлог, че изпълняват поръчките на Посолството, дирижират хора на бездарните мисирки. Дори НОВА телевизия да е била собственост на Борисов и на партньорите му някога, дори и сега да е, те дори не могат да я управляват и нямат право да го правят. Същата история като тази с мисирката Хекимян, която дръпнаха насила да я правят политик от НюзКурника на БТВ. Смях. Срам.
Тъжното е, че Бойко Борисов превърна партията си ГЕРБ в придатък на ПП и ДБ, в тяхна патерица, а той самият стана за резил.
Царят е гол! Царят е напълно гол, страхлив и превърнат за посмешище от враговете си. През последните дни и седмици поведението на Бойко Борисов е направо позорно и жалко. Държи се като кукла на конци в ръцете на неврастеник като лениния Кирчо.
Уплахът му и подлизурството му към американското посолство издава неговите тежки зависимости и подозрително подсказва за евентуални тежки корупционни престъпления в миналото му, докато беше на власт с псевдопатриоти и псевдореформатори. Арогантното и нагло поведение на Кирил Петков и Асен Василев към Борисов и ГЕРБ издават същото – вероятно разполагат с достоверна информация от американския посланик и служби какви активи на Борисов и партньорите му по света са запорирани и какви корупционни схеми могат да станат обществено достояние или санкционирани от прословутия Магнитски. Аз нямам друго логично обяснение за нелогичното и неадекватно поведение на лидера на ГЕРБ. Кирчо и Кокорчо го изпраха без свян, но това не е било достатъчно. За тях няма последствия, за Борисов няма ползи.

Те и американците знаят, че нито Борисов, нито ортаците му могат да бъдат изпрани, а здраво ги държат за топките и ги ползват за трупен електорален и парламентарен донор на своите бездарни политически проекти. ГЕРБ никога повече няма да се върне на власт, камо ли в друга Сглобка извън одобрените от Посолството проекти.
Царят е гол! Американците са им блокирали всички активи, остави ли са ги да се мятат като шарани на сухо и нямат никакво намерение да ги пускат от желязното менгеме. Нещата ще стават все по-жалки и все по-мерзки, а страхливостта на Борисов, вкопчен само в своето лично оцеляване и загърбил интересите на България и на партията си, ще ги правят само още по-гротескни. В тази ситуация цялата хиперактивност води само до един резултат – колкото повече мърдаш, толкова повече ти го набиват с 200 началниците от Козяк.
Мисля, че аз мога да бъда с чиста съвест пред вас и пред съмишлениците си само, ако предприема някакво гражданско действие на съпротива спрямо този фарс.
Преди 11 години окупирахме дома на Борисов, за да го принудим да излезе от там и да ходи на работа в Парламента, където Пеевски с ДПС и Станишев от БСП вършееха на воля. Тогава Борисов се беше свил като мишка и изчака стратегическата грешка на своите противници, за да излезе на светло с #ДАНСwithme и да си върне властта обратно. Сега това няма как да се случи. Нито времето, нито звездите, нито началниците, нито геостратегическата обстановка са на негова страна. Просто времето на Бойко Борисов в българската и в световната политика изтече, а той не иска да си ходи с мир като Меркел и разни някогашни негови покровители. И за да сложим край на тази агония, ние трябва сега да направим обратното – да го помолим, първо възпитано, да спре да ходи на работа в парламента и да спре да се излага заедно със своите невнятни депутати. Първо възпитаничко, после настойчиво и накрая – по начина, по който ще бъдем разбрани. Ултиматум ще има и то от много, много хора. Или напускай Сглобката или спри да се излагаш и се прибирай при внуците на топло.

Историята го доказа. От „тиранина“ Цезар либерал няма как да излезе. Нека Борисов не се опитва да унищожи ГЕРБ, сменяйки и насила пола и превръщайки я в трансджендър партия с такива като Хекимян, Сачева и малкото му останали говорещи депутати, защото има и доста безсловесни такива около него. А други минаха в доброволна изолация и мълчание.
Краят на всеки диктатор е лош. Още по-лош е, когато диктаторът упорства и не разбира, че се излага, а краят го застига като товарен влак. Аз съм бил и пред дома на Борисов, за да го накарам да ходи на работа, бил съм и пред ареста и то пръв, за да искам да го извадят от там. И по всичко личи, че скоро пак ще се събираме на улица „Лафонтен“ в Банкя.
Царят е гол. Цезар се излага. А ние трябва да помогнем на държавата и на себе си, като го принудим на първо време да си остане в Зайчарника и да спре да излага себе си и партията си. Да станеш подлога на тези, които те арестуваха пияни пред внуците ти, Цезаре, не е признак на сила, а слабост, Цезаре, позор и падение. Не ти го казват преторианците, но ние го виждаме. И сме добронамерени за разлика от тях, които наточиха камите. Цезар е гол. А пред нас има само един въпрос. (!)
Трябва ли да стоим и да гледаме безучастно как старият Цезар рагражда държавата заедно с луди и невнятни мошеници, които го държат на синджира?
Трябва ли да ставаме заложници с децата си и с България на страха на един човек и на лудостта на неговите господари?

Николай Бареков, Буден журналист

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Деми Мур джапа боса в Кан

Тази година Деми Мур несъмнено бе звездата на кинофестивала...

“Стрелях по Роберт Фицо, защото отказа да даде оръжия за Украйна!’

Оръжията, недадени за Украйна - истинският мотив на един...

Честит Празник! Пиу, пиу! Честит Празник от Борко Бонев, ЦМГ и трамвай номер 21! Пиу, пиу!

Практическа психология: Честит празник, пиу, пиу! В трамвайчето 21 цари...

Не пропускай

Деми Мур джапа боса в Кан

Тази година Деми Мур несъмнено бе звездата на кинофестивала...

“Стрелях по Роберт Фицо, защото отказа да даде оръжия за Украйна!’

Оръжията, недадени за Украйна - истинският мотив на един...

Честит Празник! Пиу, пиу! Честит Празник от Борко Бонев, ЦМГ и трамвай номер 21! Пиу, пиу!

Практическа психология: Честит празник, пиу, пиу! В трамвайчето 21 цари...

Кремъл отрече, че Путин е обещал на Тръмп да пусне арестувания американски журналист

Тръмп не получи рамо от Путин за обявеното вече...

Руснак се бори за живота си, след като бе премазан на пистата от 77 тонен пътнически самолет Airbus

Зловещ инцидент със самолет на земята.Работник от наземния екипаж...

Властта в Грузия обвини Щатите за заплахи и шантаж и опит да ограничи независимостта на страната

Управляващата партия в Грузия обвини САЩ, че провеждат политика...

Прочетете още

Деми Мур джапа боса в Кан

Тази година Деми Мур несъмнено бе звездата на кинофестивала в Кан! Тя прекара доста време там, освен за премиерата на новия си филм “The Substance”...

“Стрелях по Роберт Фицо, защото отказа да даде оръжия за Украйна!’

Оръжията, недадени за Украйна - истинският мотив на един либерален фанатик за стрелбата срещу Роберт Фицо. Отказът на словашкия премиер Роберт Фицо да предостави...

Честит Празник! Пиу, пиу! Честит Празник от Борко Бонев, ЦМГ и трамвай номер 21! Пиу, пиу!

Практическа психология: Честит празник, пиу, пиу! В трамвайчето 21 цари празнична атмосфера. Хората се прегръщат. Атмосферата е гореща. Прощавайте, че съм се заврял в лицето ви....
Verified by MonsterInsights