Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоПолитикаПеевски отново халоса Радев с цепеница по главата и нарече Гешев "мракобесен...

Пеевски отново халоса Радев с цепеница по главата и нарече Гешев „мракобесен главен прокурор“, а Киро Петков „едно бау-бау“!

Пеевски днес отново е във вихъра си за радост на мисирките в НюзКурника на парламента и за щастието на своите нови либерални приятели от жълтите павета пак обстреля кулите на президента Радев с дебелата си словесна базука.

„Имахме мракобесен главен прокурор в миналото, но сега това продължава. Искаме информация и ще зададем въпроси към г-н Сарафов и към службите. Почваме да задаваме всички въпроси, защото всичко трябва да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау“. С това „бау-бау“ депутатът визира Кирил Петков, който бе еднолично турен за служебен министър от Радев и започна да бълва подобни простотии и безсмислици буквално от първия си ден в политиката.

Това заяви в поредното си остро изказване председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, по отношение на президента Радев, когото вчера определи като „цирковото куче“ на Корнелия Нинова.

„И какво се случи с разследванията. Българската прокуратура също дължи отговори на обществото“, категоричен бе Пеевски.

„Да се каже къде са тези дела, защото обществото има въпроси. Къде са тези дела, за които се говореше, но нищо не е съобщено? Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави и как го върши. Нали има нов подход. Всичко трябва да е пред очите на хората“, заяви в кулоарите на парламента лидерът на групата на ДПС Делян Пеевски.

„Има тъмна институция, пълна с кеш, която в момента иска да си създаде политически проект на база разграбването на държавата две години, едноличното диктаторско управление на цирковото куче на Корнелия Нинова“, обясни отново днес Пеевски.

Либералите от жълтите павета са възхитени от новия Пеевски и кръвожадната му атака срещу Радев!

Той присъства на заседанието на правната комисия в парламента, на която бяха приети промени в правилника на парламента. Според тях комисията за контрол над службите вече няма да се председателства на ротационен принцип. Причината е, че ръководството бе поето от Николай Дренчев от „Възраждане“, което от ДПС определиха като заплаха за националната сигурност.

Кой ще поеме поста сега, все още не е ясно.
Пеевски обясни, че все още не е коментирано, тъй като промените първо трябва да бъдат приети окончателно и от пленарната зала. Изненадващо обаче вътре бившият МВР министър Бойко Рашков се изказа срещу промените и нарече мотивите лъжи.

„Проследете досега дали тази комисия е свършила нещо реално, което е в полза на хората. Нищо не е свършила. Господин Рашков най-малко има да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Не искам да го коментирам, той има на много въпроси, на които да отговаря. Какво стана с неговия градинар?“, попита Пеевски

На въпрос кой ще е следващият председател на комисията за контрол на службите депутатът от ДПС отвърна, че тази тема още не е дискутирана.

Пеевски разкритикува и работата на прокуратурата, като по думите му е време държавното обвинение „да започне да казва какво прави и как си върши работата“.

Имахме мракобесен главен прокурор в миналото, но сега това продължава, каза Пеевски по адрес на Гешев и и.ф. Сарафов, въпреки всички твърдения, че двамата са негови и на Бойко Борисов хора. Самият Гешев бе назначен и уволнен на мига от ВСС, който изцяло е под контрола на тандема Борисов – Пеевски и досега, въпреки тотално изтеклия мандат.

Искаме информация и ще зададем въпроси към г-н Сарафов и към службите. Почваме да задаваме всички въпроси, защото всичко трябва да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както казваше едно бау-бау, допълни Пеевски, визирайки президента Радев, когото вчера определи като „цирковото куче“ на Корнелия Нинова.

Пеевски за пореден път оприличи президентството на „тъмна институция, пълна с кеш, която иска да си създаде политически проект на базата на разграбването в последните две години на държавата“.
Вчера той поиска оставката на президента Румен Радев, след като стана ясно, че президентът атакува пред Конституционния съд избора на двама нови конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков. Председателят на ПГ на ДПС призова Радев да обяви политическия си проект, попита какво се случва с разследванията, свързани с президента.

По думите му Радев „в момента си прави партия“. „Според мен е събрал достатъчно средства от двете години. Корупционният кръг около него е чудовищен“, каза още Пеевски, като попита: „Къде потъна „пътят на Копринката“?, „Къде потъна Сотир Ушев?“, „Кой е касиерът?“.

За председателя на ПГ на ДПС президентството е „тъмна институция, пълна с много кеш“. Той настоя държавният глава да реши дали е „цирково куче“ на Корнелия Нинова, или ще става лидер на партия. „Според мен той се страхува да основе партия, защото се страхува за имунитета си“, добави председателят на ПГ на ДПС.

Поканиха Феномена Пеевски да разкаже в политическо Talk Show какво знае за схемите на Радев и Пътя на Копринката

Пеевски без цензура, според Пресцентъра на ДПС:

Ето и цялото изявление на Пеевски, според Пресцентъра на ДПС, за да ме бъде обвинени от него в цензура, защото за разлика от удобните медии и мисирки ние не сме канени на килимчето за неговите парламемтарни изявления в извънработно време.

Г-н Рашков най-малко има да коментира, защото ерата на Рашков е на един мракобесен министър на МВР, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Има много въпроси, на които той трябва да отговаря, които не знам защо вие не ги задавате. Какво стана с неговия градинар и какво се случва с тези разследвания. Мисля, че трябва да започнете да задавате въпроси към българската прокуратура, какво става с тези разследвания. Така председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски отговори пред медиите на въпросите, свързани с позицията на народния представител от ПП-ДБ Бойко Рашков в дебата за промяна на правилника на НС и трансформирането на принципа на председателство на комисията за контрол на службите от ротационна в постоянна.

Прокуратурата трябва да започне да съобщава какво прави и как го върши. Нали има нов подход, имахме мракобесен главен прокурор. Сега това ли трябва да продължи, да не се знае какво се случва. Ние искаме информация. И ще зададем въпроси на г-н Сарафов и към службите ще изпратим запитвания, но ще ви го оповестя допълнително. Започваме да питаме по всички въпроси. Всичко трябва да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши. Ще има светлина, както казваше едно „ бау-бау“. Нали ви казах кой е цирковото куче. Повече няма да го коментираме, напомни Пеевски.

Обществото има въпроси, а ние сме избрани от хората и аз задавам тези въпроси. Къде са тези дела и защо нищо не е съобщено, запита председателят на ПГ на ДПС.

Колеги, но като го кажа сега, надявам се да не е изрязано в емисиите, както се случи вчера. Проверете си емисиите в телевизиите, искам да видим къде чухме имената на Копринков и Сотир Ушев…Надявам се да не потулвате „касиерите“. Тепърва ще има новини за „касиерите“ и ще питаме какво се случва с тях, заяви Пеевски.

Казах ви, че има тъмна институция пълна с кеш, която в момента иска да създаде политически проект, на база на разграбването в продължение на две години на държавата. Едноличното, диктаторско управление на „цирковото куче“ на Корнелия Нинова, допълни той.

По отношение на комисията за контрол на службите Делян Пеевски заяви: Само едно колеги , проследете досега дали е свършила нещо тази комисия реално, което е в полза на хората. Нищо не е свършила. Когато в зала минат промените в правилника на НС ще коментираме и каквото следва. Не може да предрешавеме решенията на залата, обясни председателят на ПГ на ДПС.

За да следите новините и коментарите в реално време

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведете вашия коментар!
Въведете вашето име тук

spot_img

Последни

Киро към Бойко: Още 9 месеца Сглобка и Сарафов – аут, за да родим коалицията!

Няма да подпишем коалиционно споразумение с ГЕРБ, заяви пред...

Сламеният човек Денков изхлипа и отхвърли офертата на Борисов: Не приемаме радикална промяна в Сглобката

Премиерът Николай Денков определи предложението на ГЕРБ за коалиционно...

Не пропускай

Киро към Бойко: Още 9 месеца Сглобка и Сарафов – аут, за да родим коалицията!

Няма да подпишем коалиционно споразумение с ГЕРБ, заяви пред...

Сламеният човек Денков изхлипа и отхвърли офертата на Борисов: Не приемаме радикална промяна в Сглобката

Премиерът Николай Денков определи предложението на ГЕРБ за коалиционно...

Най-голямата зала за катерене на Балканите отваря врати в София (СНИМКИ)

На 28 февруари (сряда) от 17:00 часа ще бъдe...

МЪЛНИЯ! Борисов иска да махне Тагарев при ротацията! Това е неработещ министър!

След сутрешните вицове с Тагарев по телевизията в компанията...

Продължаваме Промяната стана (ПП) Продължаваме с Пеевски!

Пеевски пали свещи от 5 лв. за Прокопиев, че...

Прочетете още

Таен свидетел номер 24-2: Петьо Еврото записваше съдии и прокурори, как взимат пликове с пари и правят секс, за да ги изнудва

СВИДЕТЕЛ С ТАЙНА САМОЛИЧНОСТ ПОД НОМЕР 24-2 ГОВОРИ: Всъщност, това е адвокат Велимир Атанасов, изключително близък до бившата шефка на Софийска Районна Прокуратура Невена Зартова....

Киро към Бойко: Още 9 месеца Сглобка и Сарафов – аут, за да родим коалицията!

Няма да подпишем коалиционно споразумение с ГЕРБ, заяви пред медиите в кулоарите на парламента съпредседателят на ПП - ДБ Кирил Петков. Ние не сме...

Изскочи убийствен запис от 8-те джуджета, който отвинтва главата на и.ф. главния прокурор! Сарафов към Еврото: “Много го жалиш, брат!”

Скандален запис в централата на ГЕРБ и още няколко партии от ресторанта 8-те джуджета взима главата на и.ф. Боби Сарафов. Записът е бил предаден...
Verified by MonsterInsights