Новините с коментар в реално време

Пеевски избухна срещу Радев за войските на България и на НАТО в Украйна!

Радев обяви, че е против пращането на войски на...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Пеевски избухна срещу Радев за войските на България и на НАТО в Украйна!

Радев обяви, че е против пращането на войски на...

Хамас обяви, че е заловил израелски войници за заложници! Газа празнува! Протести в Тел Авив!

Преди очакваното възобновяване ма преговорите за ивицата Газа групировката...
НачалоSocial NewsЕто я цялата покъртителна история на удушения Пейчо, който просто искаше да...

Ето я цялата покъртителна история на удушения Пейчо, който просто искаше да бъде баща на детето си, но дойде „Промяната“…

Няма ни го Пейчо вече! Отнеха ни го! Пейо Пеев оставяше светлина и доброта във всичко до което се докоснеше и във всичко с което се заемеше. Освен бизнесите, с които се занимаваше „простия инженер“ обичаше фотографията. Много обичаше да снима залезите, а изгревите както обичаше да казва „ …са да си ги изживееш на живо…“. Във фейсбук има страница Пейозажи, за който иска да се докосне истински до душата на фотографа и човека. Възпитаник на немската гимназия, завърши в Германия авиоинженерство после работи към European Aeronautic Defence and Space Company по вибрационна оптимизация на двигател за Airbus. В един момент си каза липсва ми България там се чувствам добре и се върна. Работи за клон на Dassault Systems в София. После постепенно пое бизнеса стартиран от семейството в Чирпан паралелно с това и бизнес с мебели в Пловдив. Много ще си кажат брей гледай го тоя някакъв магнат – заможен някакъв. Не! Въпреки бизнесите не му е било лесно никога и винаги е бил притиснат от към финанси и възможности, време но той винаги казваше:“… не ми трябва много имам достатъчно и правя нещата, които харесвам…“. Владееше перфектно немски и английски, но най-перфектно владееше добротата, емпатията и алтруизма. Той беше най-емоционално интелигентния приятел който съм имал – космополит, широко скроен, разбиращ, спокоен. Каква ирония така и не станахме приятели във фейсбук, значи сигурно не се броя предвид новите разбирания. Много отговорен, добър, можещ всичко млад мъж с много енергия и вяра в бъдещето и доброто до степен на наивност.
Само че тези изроди не можеха изобщо да оценят какво богатство е той като човек, а напротив приеха всичко това за слабост и се опитваха 6 години да го убият психически. Той се бори за бащинството. Този изрод наречен Габриела Славова (кандидат за депутат от листата на ПП в Бургас) под влияние на майка си великата секс скандалка дипломатка Красимира Трифонова около раждането изчезна за месеци. Той не знаеше живо ли е детето, тя жива ли е, родила ли е не е ли. В един момент ги издири натисна ги заплаши че ще заведе иск. Детето вписано като баща неизвестен. Пребори се въпреки че му казвах да не се натиска там където не е желан, но той се пребори! Не му беше все едно – пък и Пейо я обичаше тази жена виждаше в нея нещо и аз не знам какво, ама аз съм стандартен грешник. Той не беше! От години сновеше София – Пловдив – Бургас и обратно. Всичко си даваше за детето и трепереше дали тази ще благоволи да му даде да го види, защото и това се е случвало – ще го видиш ама той пътува 400 км и изведнъж ама няма да го видиш, защото реших друго. В периоди когато му беше трудно със средствата, за да не харчи пари по хотели и спеше в колата в Бургас само и само да може да го заведе на ясла или на детска. През това време той не е имал отношения с нея интимни или съжителство. Тя обаче през това време не си е губила времето и явно е оплела още един човек омагьосан от привидната ѝ благина и невинност и се е изтресло още едно бебе. То хубаво ама според Дипломатката майка ѝ и онзи недостоен (и той от листата на ПП Бургас) – абсолютна аналогия на случая Пейо – Пейо в период. Пък и как ще изглежда политическата кариера на щерка ѝ, която има деца ту от тоя ту от ония, че и няма семейство. Под натиск че няма да вижда и неговото дете и незнайно още какви заплахи Пейо сглупява bigtime и склонява да припознае чуждото и да сключат брак миналото лято преди да се роди новия брой. Но така и не заживяват заедно. Има данни, че са му сипвали и психотропни вещества когато е бил на гости и той самия казваше, че няма спомен за някои събития пък и както казах по негов си начин той я обичаше или да кажем поне приемаше. Да ама и другото момче бивш депутат от ПП му е било болно за неговото дете, защото тя го е изпъдила като куче – какво дете искал тя си имала мъж и било от него.

Ама човека завежда иск последната есен чува се с Пейо и под влиянието и на родители и приятели Пейо споделя всичко и реши да каже БАСТА! и да помогне и другото момче да си получи бащинството, а Пейо да си официализира достъпа до малкия. И Пейо и другото момче искаха просто да бъдат вписани като бащи не да ѝ вземат децата или нещо подобно. Само че тази структура не допада на майка ѝ секс скандал дипломатката и откачат и предприемат това, от което всички ние неговите близки трябваше да го опазим и защитим, пък може и някакви институции знам ли. Не успяхме!
Няколко думи за майката на Габриела, че все я кова пък защо така? Красимира Трифонова е дипломат и в момента във външно министерство скандално известна със скалъпения секс скандал срещу посланика ни в Тайланд Камен Величков – който както много хора твърдят бил много качествен човек и доказан дипломат с умения. Но Красимирка му разбива живота, семейство, кариера с както се оказва скалъпени обвинения.

Не го познавам човека, но просто му съчувствам – друг Пейо ама той поне остава жив. Красимира Трифонова губи всички дела срещу Величков и въпреки това остава във външно? Не знам не ги разбирам тия неща ама те там са едни умни хора дето мислят за нас и знаят кое е най-добре за нас! Дали? Докога елитите ще са такива?
Проблема е че комбината Майка-Дъщеря са обработвали Пейчев и заплашвали с един бог знае какви неща – включително че няма да си вижда детето – и той се дистанцира от всички за някакъв период от време и разбрахме много неща много късно. Всичко това, което пиша тук е само върха на айсберга, за да успее някой който чете статия за просто поредното убийство да си представи измерението на изродщината и чудовищното изтъпление, което беше упражнено върху Пейчо. Наивно отива на среща с тях в четвъртък вечерта посред нощите в квартал Изгрев уж нещо да се разберяли по исковете и уж нещо за малкия, там го удушават в колата и после го закарват на Витоша в посока Алеко в едно черно пътче и пробват да запалят колата, за да замаскират творбата си. Е да де ама тя е дизел не гърми като бензиновите – гледали са доста филми. Имало е и помагачи с тях, не знаем нищо още, но не е имало баща на Габрела а някакъв друг – може би нает. Баща ѝ на Габриела е разкаран отдавна като недостоен. Следствието държи детайлите и никой не знае нищо още, може да има и други замесени, ще кажат когато са събрали цялата картина – брилянтна работа на следователи, полиция, дежурни – шапка им свалям. Та убийките са опознали нашето момче – обичаше да се качва към Алеко, като го стегне шапката – я да си поснима някое дръвче, залезче, небето или просто да подиша малко планината както обичаше да казва. Та те решиха да го подпалят на любимото му място, та и всички ние за които той беше светлина да не можем да си го изпратим, а ще гледаме затворен ковчег.
Седмица по-рано преди злополучната вечер на Иванов ден при подобна среща уж спешна Габриелчето му носи топъл шоколад в колата да се сгреел, защото той не се качваше в апартамента им, нашето момче усеща неразположение тръгва си сам с колата и се прибира на късмет, а в къщи вече залита и на следващия ден е бил дроб и обездвижен. Това за мен си е първи опит за убийство. Не знам какво са му дали приспивателно или нещо.
Е на втория път вече са бързали и не са се шегували. Убиха го защото беше добър и доверчив и не знам как всички ние неговите близки ще живеем с вината че не сме били до него, за да му помогнем и да предотвратим всичко това. Но всички ние неговите близки ще направим всичко възможно всички детайли за изтъпленията върху Пейчев през всичките тия години да излязат на бял свят, медии, вестници, интернет сайтове на всякъде ще излязат нещата това тук е само върха на айсберга. Нямам сили да пиша повече – много хора край него са запознати с много повече детайли и подробности от мен и всичко ще се разбере!
Сбогом Пейче! Пак ще се видим и отскачай да ни наглеждаш! Обичаме те брат! А аз ти обещавам че ще снимам всички залези вместо теб ама ще добавя и изгреви! Никога няма да залезеш в душите ни!

Momo De, приятел на Пейо

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведете вашия коментар!
Въведете вашето име тук

spot_img

Последни

Мбапе се сбогува с ПСЖ с трофей след хулигански сблъсъци и зрелищен финал (ВИДЕО + СНИМКИ)

ПСЖ е новият носител на Купата на Франция след...

МЪЛНИЯ! BNEWS позна: Арсений е новият митрополит на Сливен! Пътят на Дядо Николай в Синода за Патриарх е открит!

Дясната ръка на Пловдивския митрополит Николай стана Сливенски владика!...

Пеевски избухна срещу Радев за войските на България и на НАТО в Украйна!

Радев обяви, че е против пращането на войски на...

Хамас обяви, че е заловил израелски войници за заложници! Газа празнува! Протести в Тел Авив!

Преди очакваното възобновяване ма преговорите за ивицата Газа групировката...

Не пропускай

Мбапе се сбогува с ПСЖ с трофей след хулигански сблъсъци и зрелищен финал (ВИДЕО + СНИМКИ)

ПСЖ е новият носител на Купата на Франция след...

МЪЛНИЯ! BNEWS позна: Арсений е новият митрополит на Сливен! Пътят на Дядо Николай в Синода за Патриарх е открит!

Дясната ръка на Пловдивския митрополит Николай стана Сливенски владика!...

Пеевски избухна срещу Радев за войските на България и на НАТО в Украйна!

Радев обяви, че е против пращането на войски на...

Хамас обяви, че е заловил израелски войници за заложници! Газа празнува! Протести в Тел Авив!

Преди очакваното възобновяване ма преговорите за ивицата Газа групировката...

Консерваторите в Англия връщат казармата!

10 години след идеята на Николай Бареков завръщане на...

Социологията за Евровота: Консервативна вълна и падение за либералните партии! Нова Итало-френска ос Мелони – Марин Льо Пен

Групата на Европейските консерватори и реформисти, чийто първи български...

Британски пилот от ВВС загина, след като падна с допотопен самолет в полята на Ланкашър

Опитът за жива драматизация на битката при Нормандия от...

Прочетете още

Мбапе се сбогува с ПСЖ с трофей след хулигански сблъсъци и зрелищен финал (ВИДЕО + СНИМКИ)

ПСЖ е новият носител на Купата на Франция след 2:1 във финала срещу Лион. Мачът бе страхотно шоу с купища голови положения и атаки,...

МЪЛНИЯ! BNEWS позна: Арсений е новият митрополит на Сливен! Пътят на Дядо Николай в Синода за Патриарх е открит!

Дясната ръка на Пловдивския митрополит Николай стана Сливенски владика! С това в Светия синод ясно се очерта мощта на Николай, който ще бъде и...

Пеевски избухна срещу Радев за войските на България и на НАТО в Украйна!

Радев обяви, че е против пращането на войски на НАТО в Украйна, нещо за което призовава Макрон и редица по-големи ястреби от западните лидери....
Verified by MonsterInsights