Новините с коментар в реално време

Море от розова страст: Бойко прекъсна интервюто на Христо Иванов по БТВ, за да му се обясни в любов!

Любовните сцени от политическото гей порно днес с участието...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоСветътПомпата на Берлускони и вълшебни хапове спасяват половата мощ

Помпата на Берлускони и вълшебни хапове спасяват половата мощ

 

Световната криза удари и прословутата полова мощ на българина, твърдят родните сексолози. Лек обаче има. Мъжагите със сексуалния проблем най-масово се ориентират към рекламираните „вълшебни“ хапчета и помпите, а някои и до по-крайни мерки като пластичните операции.

Малко хора знаят, че гордостта на Софарма „Трибестан” – онзи с рекламата

„Да вдигнем самолета” носи славата на България по целия свят,

като се ползва включително сред монасите в Тибет. Едно от „страничните” действие на лекарството е, че вдига тестостерона и подобрява качеството на сперматозоидите и тяхната подвижност. Говори се, че вълшебното лекарство е било използвано от членовете на Политбюро по времето на соца…Опаковка от трибестана – българското вълшебно хапче за увеличаване на либидото, силата и продължителонстта на ерекцията, е от порядъка на 35 лв.

Тук някак естествено идва една молитва, изписана в Тибетски храм – „Боже, дай ми сили да понеса това, което не мога да променя; Дай ми решителност да променя това, което мога да променя; Дай ми мъдрост да различа това, което мога да променя, от това, което не мога да променя.“

„Дали ми е намаляло количеството на тестостерона в организма? Може ли да се „набави“ отново и да ги подгоня гаджетата като на младини? 53-годишен съм. Имам под ръка 26-годишно супер парче, но нищо не ми трепка. Благодаря на всеки от Вас, който сподели”.

Подобни мъжки вопли се срещат ежедневно по Интернет форумите.

 „Бъди сигурен, че ще ти набутат фалшификат и ще обвиниш пениса си за пореден път. Купи си от аптека с име, за да знаеш, че пиеш истински хапчета. Не вярвам собственика, магистър-фармацевт да си позволи да продава фалшификати, понеже ще си изгуби бизнеса, а в аптеките „лапането“ е яко!”

Това пък е пример как

нашенецът не вярва сляпо на рекламите за хапове, които правят чудо.

„E ако ми кажеш и поне една аптека в София ще съм ти благодарен.Търсих в няколко, но даже и не бяха чували – гледаха опулено, опитах и в три секшопа и там нищо, а за поръчки по нета и аз не вярвам”.

Дежурните  теми по форумите. Знаем си го отдавна – мъжете се интересуват от футбол, политика и от секс…

Виагра, левитра, камагра, парадизо, апкалис, циалис, естествената „виагра” диня, яйца от пъдпъдък, шоколад, морски дарове, гинко билоба и серена реперс…

Интернет прелива от обяви и реклами за чудодейни хапчета за полова мощ на мъжа. Сини, розови, билкови, „маскирани” като хранителни добавки, всякакви. Една от най-дълбоко пазените от мъжете тайни, наред с това колко пари получават, и за коя партия гласуват, и по света, и у нас, е тази за успехите и неуспехите на силния пол в леглото.

Близо 160 млн. мъже по света страдат от т.нар. еректилна дисфункция.

Най-големият бич за съвременния мъж е стресът, но психологическите фактори за неуспехите на родните Дон Жуановци са само едната страна на медала. Другата е свързана с чисто медицински и физиологични обяснения.

Мъжете с високо кръвно, както и дебеличките, са по-изложени на риска да развият проблеми с ерекцията, които пък на свой ред са сигнал или симптом на други заболявания – диабет, сърдечно-съдови и др.

С напредването на възрастта мъжкият полов хормон тестостерон започва да намалява – с 1% на година.  Когато мъжете прехвърлят 40-45 г. и разбират, че нещо се променя. Доста от мъжете смятат, че т.нар. мъжки климакс се лекува успешно с… нова жена, но това не е съвсем така. Уролозите уточняват, че в това има известна логика, тъй като, макар и за кратко, новата жена стимулира производството на тестостерон. Но после проблемите започват отново.

Симптомите на спадналия тестостерон са най-напред спадане на желанието за секс, т.нар. еректилна дисфункция или невъзможност за осъществуване на полов контакт, изчезване на оргазма, безсъние, умора, безапетитие, депресии, пускане на „бирено” коремче.

За радост на мъжете и у нас вече може да се купят срещу

близо 1000 лв. за курс инжекции с тестостерон “Nebido”.

Те се слагат 4 пъти в година през три месеца. Мъжете връщат „силата” си още след първата серия, но става въпрос за заместващо лечение и терапията трябва да продължи, уточняват уролозите.  Тези инжекции обаче не могат да се слагат самоволно. Лечението е само след съответните прегледи с уролог и андролог.

Данните сочат, че между 15 и 25% от мъжете над 40-годишна възраст страдат от недостиг на тестостерон. Само 10% от мъжете у нас обаче се лекуват, докато по света те са близо 80%.

Хапчетата виагра също не трябва да се приемат като бонбони,

нито пък да се пият от тинейджъри, за да се „застраховат”, че няма да се провалят, предупреждават лекарите.

Най-популярни в България са сините хапчета Виагра на „Пфайзер” и оранжевите „Левитра” на „Байер”, които струват горе-долу еднакво, като цената зависи от това от колко милиграма са таблетките. Действието на двата медикамента е аналогично. Виагра от 50 мг примерно е от порядъка на 50-тина лева. Левитра от 20 мг пък е 30-тина лева.

Хапчетата за потентност трябва да се вземат около час преди половия контакт. Алкохолът не пречи, но трябва да се внимава с количеството му. Прекалено мазните храни намаляват с близо 1/3 силата на хапчето. Действието е различно при различните мъже, но обикновено трае от няколко часа до няколко дни. Всъщност хапчетата са идеални за мъжете, при които не им става заради психически проблеми.

Възможно е да се появат странични ефекти – напр. главоболие, виене на свят, зачервяване на лицето, зрителни смущения,  а освен това трябва да се внимава дали не се комбинират с други медикаменти – напр. с хапчета за сърце, защото може рязко да падне кръвното. Язваджиите и хора под 18 г. не трябва да приемат виагра. Тя не трябва да се взема повече от веднъж дневно, а ако след приема й не настъпи желаният ефект, трябва човек да иде на лекар.

От Изпълнителната агенция по лекарствата обаче предупреждават хората да купуват от вълшебните хапчета само в аптеките, а да не се подлъгват по по-ниската им цена в Интернет, защото

в мрежата наистина е пълно с фалшификати.

За някои лекари пък използването на билкови стимуланти е по-скоро въпрос на самовнушение, отколкото на реално действие на хапчетата.

Отдавна е ясно, че размерът има значение…

Напоследък скорост набират т.нар. вакуумни помпи със силиконови маншони за уголемяване на пениса и увеличаване на ерекцията. Струват около 55 лв. Те могат да се купят  от секс-шоп или по Интернет. Запознати твърдят, че такъв сексуред е предпочитаният стимулант на италианския премиер и известен разбивач на женски сърца Силвио Берлускони.

Според рекламата към уреда с ръчната помпа се изпомпва въздуха и се засилва притока на кръв в пениса. „За запазване на ерекцията може да се използва пристегач, който пък от друга страна ви поддържа дълго време готов за подвизи”. За пълно обслужване рекламите предлагат

срещу 120 лв. човек да се сдобие с цял комплект за уголемяване на мъжкото си достойнство

– помпа, крем и инструкции за употреба на български.

В Интернет пък срещу 309 лв. се предлага Пеникс Penix – апарат за уголемяване на пениса. Според рекламата действието на уреда се основава на принципа на разтягането. „С Penix Extender се постигат трайни резултати – увеличаване на дължината от 3 до 5 см и увеличаване на диаметъра с 1 см! Поставя се и се сваля изключително лесно”, твърдят търговците на сексуалния мъжки уред.

Най-решените да вземат нещата в свои ръце и да постигнат чудеса, ако не са удовлетворени от природните си дадености, могат да се обърнат към пластичните хирурзи в клиниките и да поискат удължаване или удебеляване на половия си орган. Следват предоперативни напътствия, инструкции и лекарства за деня на самата хирургическа интервенция.

Удължаването на пенис струва от порядъка на 950-1250 до 2400 евро в различните клиники, а удебеляването му – 1200 евро.

Такава операция по удължаване може да се направи в софийския Медицински център за пластична хирургия на д-р Николай Георгиев. Според запознати Азис се е доверил на него, когато се подложи на интервенцията. Оперативната техника, която се използва за удължаване на мъжкия полов член, включва разрез с размери 4-6см в гънката между пениса и тялото. Зоната на триъгълника около пениса се инфилтрира предварително, за да се евакуира максимално мастната тъкан от тази зона. Пенисът се освобождава много внимателно от придържащите го към тялото елементи, докато се стигне до пубисната кост. Тази манипулация е безкръвна, обясниха специалистите.

Приблизително ¼ от пениса е „скрит” в тялото. След внимателно освобождаване, тази „скрита” част се изтегля максимално навън и се фиксира на ново място, което допринася за елонгацията (удължаването) на пениса с от 1 до 3 см. Поставят се конци и стерилна превръзка. Конците се свалят след 10-12 дена.  Тъй като самата оперативна намеса е в дълбочина в зоната на външния видим край на пениса, в редките случаи когато се изпитва лека болка, тя също се усеща в дълбочина. Много често освобождаването на тялото на пениса се комбинира и с липосукция в зоната на триъгълника около половия орган – основна причина за постоперативните отоци и хематоми в тази област.

За тези, които не искат да се подлагат на операция, има възможност за

удебеляване на половия орган с инжектирането на специален гел

на основата на хиалуронова киселина. Той предизвиква създаваето на естествен колаген. Процедурата може да бъда повтаряна периодично. Запознати твърдят, че болка няма, а увеличаването на диаметъра е 2-3 пъти. Може да се направи и т.на. липофилинг –вземане на мастна тъкан от различни места на тялото и последващото й инжектиране подкожно по протежението на члена.

 

spot_img

Последни

Украйна призна в САЩ: Без вашата помощ умираме прави и губим войната за нула време!

Началникът на канцеларията на украинския президент Володимир Зеленски каза...

Киро и Лена пак избягаха от Линда и използваха, вместо парапет, Денков за параван СНИМКИ

Миро гледа детето, а Лена и Киро пак купонясват...

САЩ налагат санкции срещу израелци, тормозили палестинци на Западния бряг

САЩ обявиха днес налагането на санкции на еврейски заселници...

Математиката води война срещу глобалното затъпяване и теста PISA

Цял ден се питаме един въпрос: Как е възможно...

Не пропускай

Украйна призна в САЩ: Без вашата помощ умираме прави и губим войната за нула време!

Началникът на канцеларията на украинския президент Володимир Зеленски каза...

Киро и Лена пак избягаха от Линда и използваха, вместо парапет, Денков за параван СНИМКИ

Миро гледа детето, а Лена и Киро пак купонясват...

САЩ налагат санкции срещу израелци, тормозили палестинци на Западния бряг

САЩ обявиха днес налагането на санкции на еврейски заселници...

Математиката води война срещу глобалното затъпяване и теста PISA

Цял ден се питаме един въпрос: Как е възможно...

Море от розова страст: Бойко прекъсна интервюто на Христо Иванов по БТВ, за да му се обясни в любов!

Любовните сцени от политическото гей порно днес с участието...

Христо Иванов си дойде на думата: По-важно от промените в Конституцията е кой е новият главен прокурор и членовете на ВСС

Двамата стари приятели Христо Иванов и Бойко Борисов изглежда...

Учителка по български език и литература: Политиците са функционално и езиково неграмотни!

Да направим равносметка на тезата на МОН за образованието....

ЦИРК Дьо Сглоб! Съдът спря нелепия опит на ПП-ДБ и ДСБ да сменят директора на Пирогов!

Процедурата по смяна на директора на "Пирогов" е спряна....

Прочетете още

Украйна призна в САЩ: Без вашата помощ умираме прави и губим войната за нула време!

Началникът на канцеларията на украинския президент Володимир Зеленски каза днес, че забавянето на помощта от САЩ за Киев, която се обсъжда в Конгреса, би...

Киро и Лена пак избягаха от Линда и използваха, вместо парапет, Денков за параван СНИМКИ

Миро гледа детето, а Лена и Киро пак купонясват заедно по светски мероприятия, когато тя го играеше негова секретарка у тайна парапетометреса. При това...

САЩ налагат санкции срещу израелци, тормозили палестинци на Западния бряг

САЩ обявиха днес налагането на санкции на еврейски заселници на Западния бряг на река Йордан, които са обвинени в нападения срещу палестинци, предаде Франс...
Verified by MonsterInsights