Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоВойнатаСпоред Посолството на Украйна "Миротворец" убива журналисти с изследователска и творческа цел!

Според Посолството на Украйна „Миротворец“ убива журналисти с изследователска и творческа цел!

Сайтът Миротворец, който обяви за отсрел и ливидиране хиляди учени, общественици, дейци и журналисти по света и в България, имал изследователски и творческо журналистически цели. Това абсурдно обяснение днес дойде от посолството на Украйна в София по повод обществената реакция у нас за включването на именити български журналисти и дейци в списъка за „ликвидиране“ на Миротворец. Велислава Дърева и разледващия журналист Диляна Гайтанджиева заедно с професори и общественици са нарочени за убиване от украинския сайт с „научна и творческа“ цел по абсурдното описание на украинското посолство. Намесата и реакцията на българските институции вече е абсолютно задължителна. Свидетели сме на безпардонна наглост и агресия отстрана на официалните украински власти у нас. ЗАЩО мълчат ястребът Тагарев и физикохимикът Денков, които огласят ежедневно българските медии със своите нескрито проукраински позиции?

Коментар на Посолството на Украйна относно обществената организация „Миротворец“

Във връзка с вниманието на българското общество към темата за включването на български обществени дейци и журналисти в списъка „Миротворец“, Посолството на Украйна информира, че уебсайтът „Миротворец“ е независим информационен ресурс на обществена инициатива на Центъра за изследване на признаците на престъпления срещу националната сигурност на Украйна, мира и сигурността на човечеството и международния правов ред.

Информационното попълване на сайта „Миротворец“ се осъществява от общоизвестни и общодостъпни отворени източници, които се използват изключително за научно-изследователски, творчески и журналистически цели.

Основните източници на информация, които се използват от Центъра „Миротворец“, са материали, публикувани в социалните мрежи, уеб издания, частни уеб страници, както и тези, които се излъчват по телевизионни и радио канали.

Основателите на Центъра „Миротворец” уверяват, че извършват своята дейност в съответствие с действащото законодателство на Украйна и действащото международно право.

В същото време трябва да се отбележи, че през последните години руската федерация, като държава-агресор, предприемаше мерки за забрана на дейността на центъра „Миротворец“, по-специално изпращаше съответни призиви към ООН и УНИЦЕФ.

Отделно подчертаваме, че дейността на обществената организация „Миротворец“ по никакъв начин не е свързана с работата на държавните институции на Украйна и не отразява официалната политика на Украинската държава.

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Не пропускай

Bnews предава от кинофестивала в Кан: Блокираха булевард “Кроазет” заради Селена Гомес (ВИДЕО)

Актрисата и певица Селена Гомес направи същински фурор на...

ИЗВЪНРЕДНО! Стрелба по Петьо Петров – Еврото в най-баровския квартал на Белград

Наемни килъри с мотори за малко да пратя Еврото...

Състоянието на простреляния Роберт Фицо е сериозно и не позволява да бъде преместен

Състоянието на словашкия премиер Роберт Фицо е стабилизирано, но...

МЪЛНИЯ! Тежка катастрофа с Киро Петков в центъра на София! Помита с колата си отзад автомобила на момиче! СНИМКИ

Снимките публикува издателят на Пик Недялко Недялков. Петков е...

Прочетете още

Асен Василев твърди, че един глас на изборите струва 500 лева, а един депутат 5 милиона лева!

ГЕРБ и ДПС купуват гласове за 9 юни по 500 кинта парчето, издаде ги финансовият гуру на Сглобката Асен Василев - Кокорчо. Ако бившият финансов...

Bnews предава от кинофестивала в Кан: Блокираха булевард “Кроазет” заради Селена Гомес (ВИДЕО)

Актрисата и певица Селена Гомес направи същински фурор на кинофестивала в Кан. Преди да отпътува за червения килим и премиерата на новия си филм “Emilia...

“Жулиет и Ромеро”! Новата Жулиета от “Ромео и Жулиета” е Ромеру Лукаку – тежък център нападател от Серия А с 20 гола на сезон!

Новите Ромео и Жулиета. Преди си мислих, че основният мотив на глобалистите да правят такива неща е социалното инженерство. Да ни внушат, че Европа...
Verified by MonsterInsights