Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоСветътРобърт Кенеди-младши: Лабораториите на САЩ в Украйна са създадени като част от...

Робърт Кенеди-младши: Лабораториите на САЩ в Украйна са създадени като част от програми за биооръжия

Последвай Bnews.bg в

Разходите на САЩ за помощ за Украйна вече възлизат на 130 милиарда долара, въпреки че милиони американци остават без здравни осигуровки и купони за храна. Това каза претендентът за президентския пост на САЩ демократ Робърт Кенеди-младши в интервю за американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън. Запис на разговора е публикуван в акаунта на Карлсън в социалната мрежа X (бивш Twitter).

„САЩ създадоха биолаборатории в Украйна като част от програмите на Пентагона за биооръжия, стартирани от 2001 г. Имаме биолаборатории в Украйна, защото изграждаме биооръжия. Тези биооръжия използват нови видове синтетична биология и технологии за генно инженерство, които не са съществували преди едно поколение”, добави още Робърт Кенеди-младши.

„Когато отворихме отново биологичните лаборатории през 2001 г., Пентагонът инвестира много пари в тях“, продължи Кенеди. „Но те бяха притеснени, защото нарушаването на Женевската конвенция е сериозно престъпление, така че те не развиха напълно програмата за биологични оръжия, но прехвърли контрола върху това на подразделение на Министерството на здравеопазването. Ако използвате биологични оръжия, тогава вашата страна страда от това, така че са необходими ваксини. Това е другата страна на медицината.“

„Как можем да изпратим 130 милиарда долара, когато 15 милиона американци нямат здравна застраховка, когато отнемаме 30 милиона американци от купони за храна?“, допълни Робърт Кенеди-младши.

Кенеди-младши отбеляза, че американските спецслужби са финансирали протестите на Майдана през 2013-2014 г. с 5 милиарда долара.

„През 2014 г. имаше протести на Майдана в Украйна. Не ни беше казано, че сме финансирали тези протести, вестниците, нашето правителство никога не ни казаха“, продължи Кенеди-младши. „Агенцията на САЩ за международно развитие, която е параван на ЦРУ, инвестира 5 милиарда долара в тези протести. След това тези протести доведоха до държавен преврат“.

„Месец преди правителството да бъде свалено, Виктория Нюланд проведе таен разговор с посланика на САЩ, записът от който беше публикуван, тя състави новия кабинет на министрите на Украйна“, отбеляза Робърт Кенеди-младши.

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Не пропускай

След като дадохме БТР-те на Украйна, Главчев призова земеделците да гасят пожарите с тракторите!

България гори, а няма тежка и високопроходима техника да...

Пожарът в Ямболско навлезе в село Воден, хората се евакуират сами

Огънят от пожара в Ямболско навлезе в село Воден....

Директорът на “Сикрет сървис“: На покрива, откъдето беше стреляно по Тръмп, нe e имало агент, за да не падне

Директорът на американската служба за охрана „Сикрет Сървис“ Кимбърли...

Автентичното ДПС на Ахмед Доган и Джевдет Чакъров поиска преговори за втория мандат с ПП/ДБ

Очакваме президентът да връчи мандата, а "Продължаваме промяната -Демократична...

US сенатор, громил корупцията у нас, е осъден на 222 години затвор за подкупи и изнудвания!

Един от най-влиятелните сенатори в САЩ, който през 2021...

Виктор Николаев и Мира от Нова ТВ към ГЕРБ 20 пъти: По-добре ли ви с ДПС без Пеевски?

Тази сутрин Даниел Митов отнесе опорките на ГЕРБ по...

Прочетете още

Старата Сглобка Борисов – Пеевски – Киро Петков плюс Копейкин заграби всички ключови комисии в Парламента

Един от малкото останали верни на Делян Пеевски депутати от турския етнос Байрам Байрам оглави една от най-важните парламентарни комисии - тази по бюджет...

След като дадохме БТР-те на Украйна, Главчев призова земеделците да гасят пожарите с тракторите!

България гори, а няма тежка и високопроходима техника да гаси горските пожари. Евроатлантиците дариха стотици БТР-и за Украйна, а те са идеални за превоз...

Пожарът в Ямболско навлезе в село Воден, хората се евакуират сами

Огънят от пожара в Ямболско навлезе в село Воден. Хората започнаха да се самоевакуират. Пожарът от землищата на съседните на Воден села много бързо се...
Verified by MonsterInsights