Ексклузивно:

Съветът на ЕС одобри въвеждането на Истанбулската конвенция

Съветът на ЕС съобщи, че е приел решение за...

Ердоган печели изборите в Турция, ще управлява трето десетилетие (ОБЗОР)

Президентът Реджеп Тайип Ердоган спечели президентските избори в Турция , побеждавайки...

НЕЧОВЕЦИ! Лекарите към почернения съпруг на починалата родилка: Изтеглихте късата клечка

Жена ми става, за да повика спящата сестра, защото...
НачалоБългарияСираков: Преди две години и половина Левски беше абсолютно дъно!

Сираков: Преди две години и половина Левски беше абсолютно дъно!

"Въпреки че чувам бомбастични суми, че съм отказал от 6 милиона и нагоре за наши футболисти. Това е лъжа. Такива суми не са идвали за наш играч в клуба", това заяви мжоритарният собственик на Левски Наско Сираков на специална пресконференция, на която обсъди актуални теми около клуба.

Той отрече твърденията и нападките на изпълнителния директор Иво Ивков.

"Истината е, че цената на нашите футболисти, благодарение най-вече на работата на Станимир Стоилов и екипът му, се вдигна тройно и четворно", каза Сираков.

"Това е най-големият капитал на всеки един клуб и най-конвертируемият. Ние сме щастливи, че има интерес към наши футболисти. Няма да продам нито един футболист, ако аз и Мъри не смятаме, че тази сума е нормална за него. Всеки един трансфер е обсъждан между мен и Мъри. Решението съм го взимал аз, но със съгласието на Мъри", заяви още той.

"Във вторник ще имаме пресконференция със Станимир Стоилов и друг член на надзорния съвет – Петър Ганев. Ще отговаряме на всички въпроси, които ви вълнуват. Станимир Стоилов има желание да се изнесат някои данни за натрупани финансови задължения през годините.

Доскоро бяхме на гребена на вълната и очаквахме подписване на договор със стратегически инвеститор, който беше на финалната права. Няма какво повече да ви кажа за провала на тази сделка от това, което каза господин Шолак. Лошото за Левски е, че не се случи.

Това ни накара да осмислим много неща и да си дадем сметка, че трябва да дадем значително по-атрактивни като клуб, за да търсим и да се появят нови хора, които да инвестират в клуба", каза още голмайстор №1 в историята на сините.

"В следващите две-три години Левски трябва да стане значително по-атрактивен като клуб за такива хора. Преди две години и половина Левски беше на абсолютното дъно и в значително по-лошо финансово състояние. Преди година и половина се появиха една след друга две светлинки – първо нашият генерален спонсор и веднага след това Станимир Стоилов. Това даде импулс на Левски.

Феновете направиха безпрецедентни неща за клуба, за което им сваляме шапка. Нищо от това, което се случи през последните седмици, нямаше да го има, ако не бяха генералният ни спонсор и Станимир Стоилов. С Мъри работим от 30 години заедно и се разбираме с една дума. За да продължи Левски да изчиства това, което наследихме, това ще стане с правилно бизнес-корпоративно управление. Никой сам не може да свърши цялата работа.

Аз ще имам решаващата и дума, но разчитам на всички наши партньори. В момента Левски е в изключително по-добро състояние от спортно-техническа гледна точка. Факт е, че миналата година по това време ние нямахме интерес към нито един наш играч. Тази година това се промени драстично. Чета как съм отказал 6 млн. за клуба, но това е класическа лъжа. Оферти за такива наши играчи не сме получавали", сподели Сираков.

"През тези две години и половина се изплатиха ужасно много пари към треньори, футболисти, контрагенти, фирми. За сметка на тези пари най-потърпевш беше НАП. Те останаха на опашката, но ако не се бяхме разплатили с всички тези хора, Левски нямаше да има лиценз и да съществува.

Сега приоритет №1 е изчистване на задълженията към държавата. До момента за около 10-12 дни са събрани 188 хиляди лева. Всички тези пари до една стотинка отиват директно за погасяване на задълженията ни към НАП. Като втора стъпка взехме решение да лимитираме 10 процента от акциите. Посъветвах се с Тити Папазов от неговите 30 процента да пуснем 10 в продажба. Получих отговора му на секундата", заяви отговорно един от героите от САЩ`94.

Последни

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре...

Ицо Хазарта категоричен: Няма да дадем имунитета на Бойко

Рапърът Ицо Хазарта, чиято кариера се гради на песни...

Не пропускай

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре...

Ицо Хазарта категоричен: Няма да дадем имунитета на Бойко

Рапърът Ицо Хазарта, чиято кариера се гради на песни...

ДПС ще чака оферта, за да подкрепи кабинета ГЕРБ – ПП

След известни спекулации, дали ДПС ще бъде част от...

Бивш депутат на Яне Янев смени скорострелно Пепи Еврото в съдебната система и службите

Изключително скандална политическа фигура парадира да е новото острие...

Алексей Петров пере Бойко най-добре и се надява да се пенсионира в ДАНС

Бившият съдружник на Борисов скочи с голи гърди на...

Ако единият Брат Галев умря, какво става с втория? (⚡️Разследване)

САМОУБИХА ЛИ И ЕДИНИЯ ОТ БРАТЯТА ГАЛЕВИ? Разследване на...

Гореща версия! Брат Галев убит заради мълчанието на Васил Божков – Черепа

Инценировка или убийство - двете скандални версии за смъртта...

Брат Галев се прибра зад гърба на МВР и умря пак зад гърба на МВР

Първата новина е, че осъденият Брат Галев се прибрал...

Прочетете още

Бенатова: Дали някой не предупреди брат Галев седмица преди смъртта му

Двама журналисти сме взимали телевизионно интервю от Братя Галеви в пика на силата им. Миролюба Бенатова и моя милост за БТВ (моето беше на...

Брат Галев влязъл мъртъв в България и затова изненадал МВР

ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов, утре предстои да се извърши и аутопсия, която да установи причината за смъртта му. Това каза...

Гешев започва Операция Чисти ръце с на най-голямата сума пари, изнесена нелегално в историята на Европа

Утре Гешев ще мине Рубикон, от който връщане назад няма. Ще бъде обявена война в държавата.Още в понеделник Прокуратурата ще избухне с нова брутална...
Verified by MonsterInsights