Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Ето КОЙ е баровецът, с който премиерът Денков си питие питието всяка вечер!

Делян Пеевски освети странна бизнес връзка на премиера на...

Войната ДПС – ПП/ДБ ескалира! Корнелия нарочи за виновник Борисов! Санитарите от Курило да идват

Тараните на Прокопиев в Парламента показаха зъби на Пеевски...
НачалоБареков Без ЦензураСлави Трифонов е насила в политиката - ДПС го пусна в играта!...

Слави Трифонов е насила в политиката – ДПС го пусна в играта! Цветанов използва МВР за клеветническа пропаганда срещу Алексей Петров и разчистване на сметки – да го съди в Страсбург

Бившият евродепутат и лидер на партия "Презареди БГ" Николй Бареков, която при създаването си се наричаше "България без цензура" по едноименото му предаване в ТВ7 и беше представена в 43-ото Народно събрание, разкрива причините за нашествието на негови партийни кадри в новите политически сили, които се борят да влязат в 45-ия парламент.

"Радев допусна огромна грешка с датата на вота. Направиха избори и изборна кампания по време на религиозни празници. Започна Великият пост, аз съм вярващ човек, баща на пет деца. В България има и други религии, тук се засекоха тези избори с католическия Великден, евреите също имат много строги обреди и пости", коментира датата на изборите Бареков.

Щастлив съм, че не участвам в тези избори", призна бившият телевизионен водещ.

"Големият шамар за Радев ще бъде най-ниската избирателна активност на избори в България въобще", предрече още той.

"И управляващи, и президент, са в някаква спирала и низ от грешки. При Борисов, без никой да го кара, на 1 март каза, че отваря ресторантите и дори заяви, че от 1 април ще отвори и баровете и дискотеките, да бъде в ролята на добрия и да може човекът на ДПС Слави Трифонов да си проведе два концерта. Точно 10 дни след 8 март болницита са пълни. Въпросът е, че всичко беше разписано, че ще се случи – беше ясно, че ще ги отворят и затворят. Дано хората намерят физически сили и да отидат да гласуват на 4 април. Моето мнение е, че това е рискован ход", коментира Бареков и мерките, които първо бяха разхлабени, а от понеделник и отново затегнати за 10 дни.

Той отчете като лошо факта, че тъкмо ресторантите са заредили и ще трябва отново да затворят, а българите като нищо щели да се юрнат към заведенията като за последно. "Болестта протича тежко. Тя удря и млади хора", предупреди той.

"Той е титан във всички глупости, които прави. Информацията беше давана винаги само от Цветан Цветанов и хората, които той е оторизирал да говори от МВР. Аз съм разговарял с Алексей Петров по тази тема, в случая нямам вина, аз задавам въпрос. Аз поднесох моите искрени като баща извинения на Алексей Петров. Това е една гнусна акция, в нея беше включено и МВР. Той допълнително доомаскари една публична личност. Алексей Петров има правото не само да отиде да го пита, а има право и да му зашие едно дело в Страсбург. И понеже заради Цветанов платихме 2 млн. лв., това разчистване на сметки, което опита да направи Цветанов, свърши по логичен начин. Напълно подкрепям Алексей Петров. Той трябва да заведе едно дело, аз нямам нищо против да отида и да свидетелствам. Всичко тръгна от МВР. Цветанов използваше МВР като лична касичка", заяви Бареков.

"Цветанов е привиквал в МВР депутати от различни опозиционни партии, как така?", попита учуден Николай Бареков.

"Цветанов няма никакво място в българската политика. Фактът, че опита да направи нещо като партия, обяви, че харчи парите на този човек Вълнев, ами нека се провери, има закони, дали се спазват законите. Какви са тези 1 млн. долара? Ако на мен някой ми даде 1 млн. долара, за да вляза в политиката и да му защитавам интересите в парламента, това трябва да го обявя пред обществото. Цветанов говори спокойно как е служител на Павел Вълнев. ТВ7 аз я напуснах 6 месеца преди да вляза в политиката. Шест месеца аз бях безработен български гражданин. Можех да остана консултант в ТВ7. Цветанов е неморален индивид. Алексей Петров дано не се откаже само с тази акция, докато Цветанов не излезе лично и да му се извини. Аз Алексей го познавам от доста време, имал съм едни приятелски отношения още, докато беше шеф на ДАНС. Плюс това Алексей Петров е ченге от кариерата. Аз нямам тук морални задължения към себе си. Но питам се кога Цветан Цветанов, той има дъщери, Алесей също има дъщеря, аз имам пет деца. И вместо да се прави на ударен и да представлява интересите на други политически сили, Цветанов да излезе и да се извини на медиците на Горна Оряховица, на Алексей Петров, на хилядите бизнесмени, чиито бизнеси той съсипа. Лично аз уволних Люба Кулезич, когато тя беше поканила Цветанов да плюе 300 000 души по улиците. Цветанов също беше изгонен с камъни, Дянков и той. Цветанов го е пратил някой, който иска да свали резултата на ГЕРБ. Никой няма да гласува за Цветанов. Дали той играе за определени олигарси, които са в чужбина. Възможно е и ДПС и БСП да са го пуснали, за да вземе от резултата на ГЕРБ. Цветанов е проект или на Цветан Василев, давам шанс да е и проект на Васил Божков и другите заподозрени са БСП и ДПС", разби Бареков бившия втори в ГЕРБ.

"Мои хора има навсякъде. Моята партия "България без цензура" имаше над 60 000 души членска маса. За мен в един период са гласували 500 000 души. С Виктория съм бил близък, във времето, в което беше заместник-председател на младежкото СДС. Бях близък и с Велислав Величков, всеки има право да се върти. Велислав ми е помагал доста, чисто в морален план. Тя работеше при Слави последните 10 години, беше организатор. Мисля, че директно се е намесила дългата ръка на ДПС. Някой го окуражи да влезе в политиката. Аз влязох в политиката, защото след Костинброд нямах друг изход. Слави Трифонов почти сам напусна Би Ти Ви, полунасила. След това тази негова телевизия не е ясно кой я финансира. Никой не задава въпроса, аз плащам пет абонамента за неговата телевизия, ние сме 2000 абоната в цялата страна. Кой финансира телевизията на Слави Трифинов, това е много интересен въпрос. За мен, като разумни партии, ДПС, БСП и ГЕРБ си създадоха и извадиха множество аватари, които ще играят за тях, като влязат в парламента. Трифонов е допуснат, зорлем натикан вътре, от ДПС, защото той играе с тях в центъра и ще бъде тяхна патерица", заяви той по адрес на Слави Трифонов и тайната му партия.

Според него, един от ортаците на Мая Манолова – Румен Йончев, който бил проекция на ДС и бил докаран в коалицията ВМРО-ББЦ от Красимир Каракачанов. "2014 г., когато Румен Йончев предаде мен и 250 000 избиратели и отиде при Бойко Борисов с адвоката на Божков – Явор Хайтов. И Радев го прегръща, какво го прегръщаш бе?", учуди се на акробатиките на земеделеца гостът в студиото ни.

"Манолова предаде "Костинброд". Отиде и се целуна с Борисов и той я направи омбудсман. Борисов, като човек с лични качества, той има лични качества, той е помагал на много хора, но тук говорим за други измерения на човешките отношения. В българската политика няма морал, няма и етикет. Манолова както сега го плюе Борисов, заедно с Арман, първото нещо, ако народът ги прати в парламента, първата работа ще бъде да целуне пръста на Борисов. Там ще бъдат и бай Радан, Христо Иванов и Атанасов. Нямаше логика Иванов да цъфне с надуваема лодка в Росенец. Или домакинът го е поканил, или Борисов го е пратил. ГЕРБ и ДПС се цакат под масата", хвърли поглед и към Мая Манолова Николай Бареков.

"БСП нямат пари, никой не дава пари на някой, който няма да спечели", посече социалистите Бареков.

"След като народът постави Борисов на първо място въпреки магариите и провала с патриотите и отваряме, затваряме, едните ще кажат – народът си харесва Бойко. Приемаме го. Но другото обяснение, другата причина Борисов да е на върха, да бъде за четвърти път лидер в парламента, е слабостта и духовната нищета на БСП. Ми тя Корнелия Нинова, от момента, в който беше инсталирана от Гергов и Гуцанов, тя беше еманацията на Бойко Борисов с пола", продължи той.

"Аз на 4 април си оставам вкъщи. Ще чета книжки, за първи път няма да гласувам от 30 години", призна Николай Бареков.

"Информационно обслужване" с Мишо Константинов е много интересен играч, учуди се бившият евродепутат.

"Гледам, че Цветанов доста шари в бившата ми телевизия", отново се върна на темата с Цветанов той. "ПИК е по-гледаема от Би Ти Ви", отбеляза Бареков.

"Радев чака да минат изборите. Физическият победител на тези избори е ясен – Борисов. Има две седмици до края на кампанията. Българинът няма да направи революция. Радев чака изборите да минат. Радев ще се покаже като морален победител. Гледката в парламента няма да е никак лицеприятна. Радев има неговите ходове, които тепърва ще прави. Ще се качи на един самолет и ще направи две-три кръгчета", посочи Бареков.

Според него, ако Борисов не успее да състави кабинет след 4 април, дори и на малцинството, то със сигурност ще се кандидатира за президентските избори и ще издуха Румен Радев, който щял да бъде прецакан от тройната игра на БСП-ДПС и Слави Трифонов.

По думите му, съдът се е включил в политическите игри, а много олигарси разчитат на закриването на Специализирания съд. Така знаковите дела ще започнат от начало, а и ще е изтекла давността. 

spot_img

Последни

Борис Бонев и ППДБ-Спаси София бутат управлението на Леденото кралство към пропастта без председател на СОС

И третият опит за избор на председател на Столичния...

Северна Македония и Унгария със съвмести действия за премахване на българската такса за транзита на руски газ

Правителствата на Република Северна Македония и Унгария ще действат...

Ето КОЙ е баровецът, с който премиерът Денков си питие питието всяка вечер!

Делян Пеевски освети странна бизнес връзка на премиера на...

Не пропускай

Борис Бонев и ППДБ-Спаси София бутат управлението на Леденото кралство към пропастта без председател на СОС

И третият опит за избор на председател на Столичния...

Северна Македония и Унгария със съвмести действия за премахване на българската такса за транзита на руски газ

Правителствата на Република Северна Македония и Унгария ще действат...

Ето КОЙ е баровецът, с който премиерът Денков си питие питието всяка вечер!

Делян Пеевски освети странна бизнес връзка на премиера на...

Борисов сравни Денков със Станишев и каза, че се въздигнал до Пеевски

Борисовата работа е най - трудна. Той трябва да...

Лаура Кьовеши приема награда от Националните правосъдни награди

Главният прокурор на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши ще приеме...

Господин Пеевски, не забравяйте Лорер, той е свястно момче, готов е на всичко!

"Политиката е динамично занятие, позициите на партиите и техните...

Войната ДПС – ПП/ДБ ескалира! Корнелия нарочи за виновник Борисов! Санитарите от Курило да идват

Тараните на Прокопиев в Парламента показаха зъби на Пеевски...

Започна се! Пеевски: Денков е немирно момченце и не знае как да си играе. Батковците му Киро и Асен го пазят!

Дългоочакваната война между лобитата в Сглобката започна. Армиите с...

Единствената сфера, в която Денков ЕВЕНТУАЛНО превъзхожда Пеевски е химията и бъбълите

Мнозина отказват да си дадат сметка, буквално слепешката, че...

Прочетете още

Борис Бонев и ППДБ-Спаси София бутат управлението на Леденото кралство към пропастта без председател на СОС

И третият опит за избор на председател на Столичния общински съвет (СОС) е неуспешен.Без председател няма Общински съвет, а без съвет - няма управление....

Северна Македония и Унгария със съвмести действия за премахване на българската такса за транзита на руски газ

Правителствата на Република Северна Македония и Унгария ще действат съвместно за премахване на таксата за руски газ, въведена от България на 13 октомври и...

Ето КОЙ е баровецът, с който премиерът Денков си питие питието всяка вечер!

Делян Пеевски освети странна бизнес връзка на премиера на ротация Денков.Според шефа на ДПС Академикът си пиел питието всяка вечер с боса на фирма...
Verified by MonsterInsights