Новините с коментар в реално време

Групата на Пеевски заплаши да удави с компроматна война и разкрития върха на цялото ДПС!

Ако се намеси и Сарафов, тактиката “след мен и...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Групата на Пеевски заплаши да удави с компроматна война и разкрития върха на цялото ДПС!

Ако се намеси и Сарафов, тактиката “след мен и...

Джевдет Чакъров: Огромна част от структурите са зад д-р Доган, ДПС се стабилизира!

„ДПС се връща към демократичните си устои и към...
НачалоSocial NewsСлави Трифонов: Прикриват измамите на Киро и Лена, за да ги ползват...

Слави Трифонов: Прикриват измамите на Киро и Лена, за да ги ползват в Сглобките

Последвай Bnews.bg в

Уважаеми колеги от медиите, не знам защо, но понякога цитирате сайта “Биволъ” с бърза реакция и с подробности. А, понякога се правите, че такъв сайт не съществува. Днес е вторият вариант. Сайтът “Биволъ” не съществува. Но, аз знам защо е така. Всъщност, всички знаят. Аз имам възможността да говоря свободно, това е мое право и затова сега ще цитирам сайта “Биволъ”, това пише Слави Трифонов и прави ретроспекция на цялото разследване на измамите с документи на Лена Бориславова и Кирил Петков.
Според сайта “Биволъ”: Кирил Петков е станал служебен Министър на икономиката с цената на фалшифицирани документи и фактическа измама, представени на Агенцията по вписванията. Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интереси. Фалшификацията е включвала поредица от недействителни и неистински документи, изготвени и легализирани от адвокат Лена Бориславова. Целта е била да бъдат въведени в заблуждение държавните институции, че Кирил Петков Петков няма никакакво противоречие със законите, за да бъде назначен за Министър на икономиката през 2021 г.

Освен в частния бизнес към момента на екстремното си влизане в политиката Петков е бил и член на УС на неправителствената организация „Да запазим Корал“.

Според изискванията на Закона за администрацията. В чл.19, ал.7, т.3 ясно се указва, че:
„Министър-председателят, заместник министър-председателите, министрите, заместник-министрите и т.н. не могат да са членове на орган на управление или контрол на юридическо лице с нестопанска цел, търговско дружество или кооперация.“

Кирил Петков е бил „освободен“ от длъжността си на управител в сдружението за защита на Корал, но с цената на фалшифицирано пълномощно, фалшиви документи, протоколи и подписи на другите членове от сдружението. Неистинските документи са били входирани в Агенцията по вписванията не от друг, а персонално от адвокат Лена Бориславова, с нейния квалифициран електронен подпис (КЕП)!

На 10-ти май 2021 г., Президентът Радев издава Указа за назначаването на Петков, а на 12-ти той официално встъпва в длъжност. Но, вместо да бъде спазен законът, е използван напълно престъпен начин за заблуда на държавните институции.

На 13-ти май в 1:39 часа след полунощ, Лена Бориславова си изготвя фалшиво пълномощно, с което може да се разпорежда напълно с гражданското сдружение „Да запазим Корал“ и подписва това пълномощно с фалшив подпис на Председателя на сдружението, Атанас Русев. Подписът на пълномощното не е саморъчно положен, а е изкопиран 1:1 от официални документи на сдружението, в случая спесимен на подписа на управителя на сдружението.

Лена Бориславова фалшифицира още редица официални документи, протоколи и списъци с имената и подписите на всички, които са част от сдружението “Да запазим Корал”.

Сега пък аз ще ви цитирам закона:
Според глава IX от Наказателния кодекс, раздел “Документни престъпления”,
Чл. 308. (1) Който състави неистински официален документ или преправи съдържанието на официален документ с цел да бъде използуван, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до три години.
Чл. 309. (1) Който сам или чрез другиго състави неистински частен документ или преправи съдържанието на частен документ и го употреби, за да докаже, че съществува или не съществува или че е прекратено или изменено някое право или задължение, или някое правно отношение, се наказва за подправка на документ с лишаване от свобода до две години.

За основателни съмнения за извършени престъпления по няколко члена на Наказателния кодекс на Р. България е сезирана ДАНС през м. юни 2023 г. Незабавно е извършена проверка и през м. юли 2023 г., материалите са изпратени в Софийска градска прокуратура! От там, през м. август попадат в Софийската районна прокуратура и в началото на м. септември 2023 г. е образувано досъдебно производство в МВР. Случаят е даден на разследващ полицай в 5-то РПУ към СДВР София. Случаят е заведен като Досъдебно производство № 5275/2023 г. , а по описа на Софийска Районна Прокуратура е 38008/2023 г.

Защо няма резултат от заведените производства – отговорът на този въпрос, естествено, се крие в сглобката съществувала 9 месеца.
Тоест, Кирил Петков и Лена Бориславова са пазени, за да има сглобка.
Но истината си е истина и днес тя излиза наяве, независимо от всички, които се опитват да я скрият, независимо от идващите избори, независимо от това кой какво си мисли и какво казва.
Истината е такава, каквато е.
Ще цитирам Сенека, който казва: “Времето разкрива истината”. Явно е бил прав.

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведете вашия коментар!
Въведете вашето име тук

spot_img

Последни

Не пропускай

Мъж хвърли граната по военен наборен пункт в Украйна! Дезертьор бе убит при опит за бягство

Граната бе хвърлена снощи по военен наборен пункт в...

Групата на Пеевски заплаши да удави с компроматна война и разкрития върха на цялото ДПС!

Ако се намеси и Сарафов, тактиката “след мен и...

Извънредно! Тръмп обяви сенатора от Охайо Джей Д. Ванс за свой вицепрезидент!

Кой е той? И защо изборът му не е...

Слави не отказа офертата на ПП/ДБ, макар че ги смята за извратеняци

Партията на Дългия ще мисли по направените предложения от...

ПП и ДБ бутат Радев да разширява президентските си правомощия, след като му ги орязаха!

Като оставим настрана иронията да поискаш от Радев да...

Киевски политолог: В ударената „сграда на болницата“ седят хора с големи звезди на пагоните

Последните удари срещу Киев удариха секретни бази на украинските...

Атентатът срещу Доналд Ф. Тръмп е копи пейст на убийството на Джон Ф. Кенеди

На базата на получената до този момент официална информация...

Прочетете още

Мъж хвърли граната по военен наборен пункт в Украйна! Дезертьор бе убит при опит за бягство

Граната бе хвърлена снощи по военен наборен пункт в западния град Буск, при което е настъпил взрив, предаде Ройтерс. Няма пострадали, съобщи полицията, а...

Вицето на сигурния нов президент на САЩ Доналд Тръмп няма 40 години и нарече “страхотно” интервюто на Тъкър с Путин! Кой е Джей Ванс?

Джей Ди Ванс ще навърши 40 г. през август, сенатор е от две години. Ванс е известен най-вече като автор на "Хилбилска елегия" (2016 г.)...

Групата на Пеевски заплаши да удави с компроматна война и разкрития върха на цялото ДПС!

Ако се намеси и Сарафов, тактиката “след мен и потоп” ще се превърне в истинска гражданска война и от медийна ще се прехвърли на...
Verified by MonsterInsights