Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Защо ДПС залага евроатлантическия си имидж на руска рулетка

ДПС гради имидж на последователна евроатлантическа партия или не?Защо...
НачалоБългарияСлуга на мафията ли е Евроком?

Слуга на мафията ли е Евроком?

 

Журналистът Димитър Байрактаров направи потресаващи разкрития защо е било спряно предаването им от Евроком. При внимателен прочит на написаното можем да зададем и резонен въпрос- „Слуга на мафията ли е Евроком?“. Вижте какво написа журналиста:

„През последните дни много хора ми звънят или ми пишат на лични с един единствен въпрос- „Защо бе спряно от „Евроком“ на 19.11.2019 г. предаването „Бареков и Байрактаров без цензура“?“. Добър въпрос.

Не очаквайте да ви разказвам жълти истории. Ще се опитам да боравя само с факти. Предаването ни бе единственото, което предлагаше разследваща журналистика и разследвания, засягащи, както управляващите, така и опозицията.

Именно ние бяхме тези от които тръгна сагата с апартамент гейт, показвайки луксозния апартамент на Каракачанов, именно ние бяхме тези, които разследвахме паспортната мафия заедно с международен екип от журналисти, след което последваха арести, именно ние бяхме тези, които разследвахме субсидиите на партиите и как милиони левове от тях потъват във фирми на партийни вождове.

В последствие „Шоуто на Слави“ доразви темата и партийните субсидии станаха 1 лев. Ние бяхме тези, които започнахме още през април 2019 г. разследване за вноса на боклук и предстоящата водна криза, а главни действащи лица в това сериозно разследване бяха министри и зам.-министри от ВМРО, а както вече знаете и лица от олигархията и мафията.

Кадрите от това разследване останаха на компютрите на „Евроком“ и не ми бяха върнати, вероятно са унищожени. Дни преди да бъде спряно предаването без предизвестие ми се казваше, че министър с името Краси иска от Евроком да назоват цената за спирането на предаването ни! На 19.11.2019 г. една от темите на предаването щеше да бъда вносът на боклук и кой е отговорен за това безобразие?!

Днес си давам сметка защо предаването беше спряно с един SMS! След 19.11.2019 г. в „Евроком“ не е направен нито един критичен материал срещу ВМРО, НФСБ, Каракачанов и Валери Симеонов, нито веднъж не бяха поканени представители на майки на деца с увреждания? Подчертавам, че техните протести бяха кауза на нашето предаване и самия аз съм участвал като гражданин в много от тях.

По този повод лицето В.Симеонов заяви пред камерата на Диков, че няма да дава интервюта за „Евроком“, докато Бареков и Байрактаров имат предаване в тази телевизия. Реакция от телевизията никаква. Всъщност, реакцията е, че седмица преди да бъде спряно предаването единия от собствениците на „Евроком“ заяви пред екипа на предаването, че е станал общински съветник и в коалиция с партиите на Валери Симеонов и Каракачанов, а другия собственик подметна, че май ще трябва да спират предаването ни.

След спирането на предаването ни Валери Симеонов дава охотно интервюта за „Евроком“ и няма нито един критичен материал срещу него и Каракачанов. Сега смятам, че вече сами можете да си направите изводите защо бе спряно предаването ни!

Можете да си направите изводите и дали журналистиката в „Евроком“ е свободна и защо нашият продуцент плащаше да правим свободна и без цензура журналистика! Лично аз считам, че в „Евроком“ вече няма свободна журналистика, но това си е мое мнение!“

 

За да следите новините и коментарите в реално време

spot_img

Последни

Защо ДПС залага евроатлантическия си имидж на руска рулетка

ДПС гради имидж на последователна евроатлантическа партия или не?Защо...

Байдън обиди Папуа и Нова Гвинея с думите си, че местни канибали изяли чичо му

Премиерът на Папуа Нова Гвинея Джеймс Марапе обвини американския...

Не пропускай

Защо ДПС залага евроатлантическия си имидж на руска рулетка

ДПС гради имидж на последователна евроатлантическа партия или не?Защо...

Байдън обиди Папуа и Нова Гвинея с думите си, че местни канибали изяли чичо му

Премиерът на Папуа Нова Гвинея Джеймс Марапе обвини американския...

Ужас без край! Нов зловещ инцидент със самолет Боинг!

Инцидентите с боингите продължават. Този път на излитане от...

Васил Божков – Черепа отива на съд като бос на ОПГ за изнудване и корупционни престъпления!

Васил Божков е разкъсан между затвора и политическата кариера...

Бой в НС! Бивш главен секретар: Стефан Димитров е бил Нотатриуса на системата в МВР (ВИДЕО)

Бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров, назначен от...

Прочетете още

Сенатът одобри 61 милиарда долара за Украйна тази нощ, а Байдън обяви кога дава първите оръжия на Зеленски

САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия и оборудване на Украйна още тази седмица, каза американският президент Джо Байдън, след като помощният пакет за...

Защо ДПС залага евроатлантическия си имидж на руска рулетка

ДПС гради имидж на последователна евроатлантическа партия или не?Защо му е на ДПС да вкарва агент на руските тайни служби и военното им разузнаване...

Елена Йончева заплете интригата: Преди три дни Пеевски лично ме покани в листата на ДПС

По нищо не изглежда Елена Йончева да е била изненадана или шокирана от получената от Пеевски покана да смени боята и от социалист да...
Verified by MonsterInsights