Ексклузивно:

Съветът на ЕС одобри въвеждането на Истанбулската конвенция

Съветът на ЕС съобщи, че е приел решение за...

Ердоган печели изборите в Турция, ще управлява трето десетилетие (ОБЗОР)

Президентът Реджеп Тайип Ердоган спечели президентските избори в Турция , побеждавайки...

НЕЧОВЕЦИ! Лекарите към почернения съпруг на починалата родилка: Изтеглихте късата клечка

Жена ми става, за да повика спящата сестра, защото...
НачалоБългарияТенденциите в онлайн хазарта, които ще наблюдаваме през следващите години

Тенденциите в онлайн хазарта, които ще наблюдаваме през следващите години

През последните години секторът на онлайн хазарта отбеляза стабилен растеж и технологичен напредък, което привлече още повече играчи.

Значителната цифрова промяна, която настъпи по време на епидемията от COVID-19, проправи пътя за засилена подкрепа на порталите за онлайн хазарт. Онлайн слот игрите и масите вече са достъпни от всяка точка на света само с няколко кликвания.

Наред с други революционни иновации като блокчейн транзакциите, онлайн платформите за хазарт предлагат и тематични слотове и игри с дилъри на живо. От друга страна, уебсайтовете за залагания предлагат залагания на живо, както и възможност за залагане на почти всеки аспект на футболен мач или друго спортно събитие.

Както виждате, 2022 г. ще донесе много нови преживявания. Очаква се през 2022 г. хазартният сектор като цяло да приема плащания с криптовалута и да използва добавена и виртуална реалност, за да предостави на клиентите по-добро хазартно изживяване.

Пазарният размер и приходите на тази индустрия несъмнено ще нараснат значително в светлината на тези развития.

Модернизирани закони, регулиращи онлайн хазарта

Онлайн хазартът става все по-популярен, но има и своите недостатъци. Когато са замесени пари, финансовите престъпления като пране на пари и финансиране на тероризъм са неизбежни. Игралната индустрия не разполага с достатъчно защитни механизми срещу изпирането на пари, въпреки че същите органи, които контролират банките и другите финансови институции, контролират и нея.

Актуалните данни сочат, че многобройните случаи на изпиране на пари са довели до загубата на огромни суми от казината през 2021 г., като според оценките годишното изпиране на пари през австралийските клубове възлиза на 1 млрд. долара.

Очаква се през 2023 г. да бъдат въведени по-строги разпоредби за ограничаване на подобни операции с оглед на финансовите престъпления, които понастоящем тормозят игралната индустрия. Поради строгите закони доставчиците на онлайн хазартни услуги ще трябва да вземат необходимите предпазни мерки, за да спрат незаконната дейност, като проверяват самоличността на играчите.

Нарастваща популярност на мобилните хазартни игри

Въпреки че индустрията на онлайн игрите вече е спечелила много внимание, изглежда, че има още какво да се научи. През последните години разширяването на хазартната индустрия беше значително подпомогнато от социалните и мобилните игри.

Доставчиците на онлайн услуги вече предлагат слот игри, които са лесно достъпни поради нарасналата употреба на мобилни телефони и таблети. Въпреки факта, че този метод не генерира директни приходи, платените реклами в игрите и други функции поддържат компанията на повърхността.

Разработчиците на софтуер за мобилни игри онлайн също полагат по-големи усилия, за да подобрят потребителското изживяване на играчите и да надминат своите конкуренти. Поради тази причина изумителните резолюции на екраните, използвани от производителите на смартфони през 2022 г., постигнаха по-добри визуални ефекти.

Прогнозите сочат, че този напредък в качеството на графиката ще продължи и през 2023 г., тъй като разработчиците работят, за да задоволят нарастващите изисквания на играчите и същевременно да осигурят възможно най-доброто хазартно изживяване.

Мобилни приложения за хазарт

Сякаш играчите вече не разполагат с достатъчно удобен достъп до компютри и мобилни устройства, сега хазартните услуги се интегрират в смарт часовници. Най-новата мода на хазарта със смарт часовници или носими технологии ще промени изцяло начина, по който ще функционират онлайн игрите през 2023 г.

Благодарение на наличието на хазартни приложения за смарт часовници от компаниите, предлагащи казина, пазарът е готов за огромен растеж. Както вече беше споменато, от разработчиците се очаква да създадат приложения, които са оптимизирани да осигуряват бързи и ефективни хазартни операции. Предлагането на играчите на най-удобния избор от дейности, съвместими със смарт часовници, е цел на доставчиците на хазартни услуги.

Използване на криптовалути като форма на плащане

Въпреки че виртуалните валути се използват в биткойн казината от известно време, през 2023 г. се очаква те да станат широко приети, тъй като все повече онлайн платформи за залагания научават за предимствата, които предлагат.

По-високото ниво на секретност и прозрачност, осигурявано от криптовалутите, ще бъде предпочитано от доставчиците на хазартни услуги, за да гарантират трансакциите на своите клиенти. Експертите прогнозират, че в крайна сметка криптовалутите ще изместят конвенционалните методи за плащане, тъй като намаляват риска от измами с лични данни и насърчават доверието на участниците.

Очаква се обработката на трансакции с биткойн, етериум и други цифрови валути да бъде по-бърза и по-удобна както за доставчиците на услуги, така и за играчите. Например, когато използват кредитни карти за онлайн хазарт, потребителите рискуват да предоставят на измамници достъп до финансовите си данни.

От друга страна, криптоплащанията няма да изискват от участниците да предоставят каквато и да е финансова информация, което ще ги предпази от това да станат обект на пробиви в данните. Освен това, тъй като биткойнът е децентрализиран, в него не участват хора, което премахва предизвикателства като замразяването на сметки.

Лесен достъп

Използването на интелигентни договори и регулирането на криптовалутите като метод за плащане ще бъде успешно за играчите, които живеят в юрисдикции, където хазартът все още е незаконен. Използването на цифрови валути ще осигури анонимност при преводите и хазарта, което ще позволи на операторите на хазартни игри да обслужват по-голям брой играчи, без да се притесняват, че ще бъдат идентифицирани.

Наред с криптовалутите, блокиращите реклами и антишпионският софтуер създават среда, в която сайтовете за хазарт са лесно достъпни. Плюсът е, че в резултат на това онлайн казината ще печелят повече пари. От друга страна, анонимността, осигурена от антишпионския софтуер и плащанията с биткойн, може да насърчи повече финансови престъпления. Тези обстоятелства изискват решение за борба с изпирането на пари. То осигурява сигурна среда за хазарт, като проверява играчите по международни списъци за наблюдение, за да се види дали са законни играчи.

Последни

Пълното разследване на Барселонагейт и ключът към Къщата – руската връзка Златев – Борисов

Цялото досие "Барселонагейт", попълнено след разпита на Валентин Златев Чак...

България е на път да има „Джендър правителство“. Срам ни е! Кого да псуваме? (коментирайте)

До последно се надявах това еклектично, безпринципно и подчинено...

МВР замете следите за събличането на 400 чисто голи в пловдивска дискотека

МВР замита следите към Златния и босовете от Пътя...

Коалицията ГЕРБ – Промяната прави Колумбийското посолство Министерство на уличните работи

"Промяната" на Шарлатаните и ГЕРБ влизат в брак по...

Не пропускай

Пълното разследване на Барселонагейт и ключът към Къщата – руската връзка Златев – Борисов

Цялото досие "Барселонагейт", попълнено след разпита на Валентин Златев Чак...

България е на път да има „Джендър правителство“. Срам ни е! Кого да псуваме? (коментирайте)

До последно се надявах това еклектично, безпринципно и подчинено...

МВР замете следите за събличането на 400 чисто голи в пловдивска дискотека

МВР замита следите към Златния и босовете от Пътя...

Коалицията ГЕРБ – Промяната прави Колумбийското посолство Министерство на уличните работи

"Промяната" на Шарлатаните и ГЕРБ влизат в брак по...

Баджо Миро на Лена си показа рогата и поиска имунитета на Бойко за Барселонагейт

Герберите паднаха в капана на Промяната! В ход е...

Гешев поиска имунитета на още двама депутати. Не са Киро и Асен

Главният прокурор на Република България внесе в деловодството на...

Гешев обвини в корупция знаков кмет на ГЕРБ и ДПС

Опреция "Чисти ръце", макар и лекичко, потръгна. Окръжна прокуратура-Бургас...

Една квартална гирос таверна в София – класи над „Стрийт чефса“ на жълтопаветните хипстъри

Седнах в една гръцка "гирос пита" за бързо хранене...

Не може орган с изтекъл мандат (ВСС) да отстранява някой с действащ мандат (Гешев)

Главният прокурор внесе в Конституционния съд искане за обявяване...

Гешев обвини ГЕРБ, че иска да го махне, а ВСС, че пълни чекмеджета с пачки и кюлчета

Днес ВСС откри и втората процедура за отстраняването на...

Прочетете още

Пълното разследване на Барселонагейт и ключът към Къщата – руската връзка Златев – Борисов

Цялото досие "Барселонагейт", попълнено след разпита на Валентин Златев Чак след проговарянето на ключови свидетели се изяснява КОЙ от тях държи КЛЮЧА към отварянето на...

България е на път да има „Джендър правителство“. Срам ни е! Кого да псуваме? (коментирайте)

До последно се надявах това еклектично, безпринципно и подчинено правителството да не се случи, но уви това се случи! Дано България бързо се отърве...

МВР замете следите за събличането на 400 чисто голи в пловдивска дискотека

МВР замита следите към Златния и босовете от Пътя на Копринката. Шестима анонимни полицаи от всички стотина участвали ще бъдат наказани заради акцията за...
Verified by MonsterInsights