Новините с коментар в реално време

ЕК активира сателитната си система “Коперник”, за да издирва изчезналия хеликоптер на иранския президент

Европейската комисия активира услугата за сателитно картографиране, за да...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

ЕК активира сателитната си система “Коперник”, за да издирва изчезналия хеликоптер на иранския президент

Европейската комисия активира услугата за сателитно картографиране, за да...

Готвят Борисов за президент, а Пеевски за премиер!

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират...

NY Times: НАТО неизбежно влиза с войски в Украйна! Готви 150 000 армия за сблъсъка с Русия

НАТО очевидно все пак е напът да изпрати войски...
НачалоПолитикаТрима от ГЕРБ и един от ПП/ДБ заедно с няколко олигарси влизат...

Трима от ГЕРБ и един от ПП/ДБ заедно с няколко олигарси влизат в третия списък “Магнитски”, ако не поделят властта с Кръга “Капитал” и Кирил Петков до 25 март!

BNEWS първи го написа: До края на март още български политици и олигарси влизат в списъка със санкции по Магнитски! Те обаче могат да бъдат отложени за следващата администрация на Белия дом, ако ГЕРБ и ПП/ДБ постигнат съгласие Сглобката да продължи да сеществува още няколко месеца. Боросов е притиснат в стената от американците и се чуди как да замаже пред ГЕРБ и обществото капитулацията си пред харвардските шарлатани, които стават все по-нагли и безмилостни в претенциите си. За премиер е посочена Мария Габриел, която ще се отчита не на Борисов или Петков, а директно на Държавния департамент през американското посолство.

Ние съобщихме още на Коледа какво се задава от САЩ в дните на ротацията през март!

ИЗВЪНРЕДНО в BNEWS! Нова порция санкции по „Магнитски“ от САЩ се стоварва около ротацията в Сглобката!

“В списъка са основно действащи политици от българския парламент и извън него, бивши министри, магистрати, бивши и настоящи кметове, знакови олигарси и укриващи се на територията на трети страни.
Има имена от целия политически спектър, но определени партии са „с предимство“. Голяма част са обвързани политико – икономически с повече от една партия.
За първи път прави впечатление вклчючването на кметове от големи и по-средни градове. Кметове са обект на антикорупционни санкции в Северна Македония и други балкански държави.

Мотивите за санкциите са политическа корупция в грандиозни размери, нарушаване на санкциите срещу Русия, трафик на наркотици, оръжия и стоки с двойна употреба, погазване на човешките права и системно ограничаване на свободата на словото и правото на справедлив съдебен процес.

Списъкът подлежи на одобрение от администрацията на президента Джо Байдън. Това трябва да стане в следващите 90 дни.”, написахме на 25 декември миналата година.

Ние разполагаме с пълния списък с номинирани пред Държавния департамент, но от него на 18 март до офиса на Джо Байдън ще бъдат предложени 1/3 от тях – 7 или 8 имена поравно политици и антураж от техни приближени олигарси. До подписа на президента на САЩ и гласуването на новата Сглобка тече бясна надпревара с времето в рамките на две седмици.

Каквото и да се случи на изборите в САЩ, още повече, ако очакваният победител Доналд Тръмп ги спечели, със стария политически модел в България и със старите партии в него – ГЕРБ, БСП, ДПС и тези на Прокопиевия кръг ПП и ДБ, ще бъде свършено до края на 2025 година. Това е планът, по който се работи от поне десет години. Информацията на BNEWS е от високостоящи личности в Държавния депаратамент на САЩ и в Белия дом и е 100% достоверна.

Единственият проблем е, че рязкото спускане на гилотината със санкциите може да има обратния ефект – да наклони везните в полза на проруските партии у нас и затова се действа избирателно и с хирургически ръкавици.

Асен Василев става вицепремиер, а после го удря и Магнитски за международните му афери с руснаците!

До края на март САЩ ще публикуват нов списък с българи по глобалния закон „Магнитски“, съобщи в предаването „Говори сега“ на БНТ проф.Гергана Йорданова, преподавател в университета „Джордж Мейсън“, водещ експерт по финансово разузнаване и пране на пари.

Йорданова отклони отговора на въпроса колко и кои са лицата в новия списък. Тя уточни, че последното решение дали списъкът да бъде публикуван сега е на президента Байдън и не изключи това да бъде отложено за следващия президентски мандат. Зависи от натовареността на експертите, които работят по доказателствената част за предложените за санкции лица.

„Откакто съществува глобалният закон, досега е имало само един случай на лице, попаднало в него, след оспорване е било извадено за 3 седмици, но след това е върнато отново“, припомни проф.Йорданова като доказателство, че американските разследващи органи работят много сериозно, преди да публикуват списъка. „Когато едно лице бъде поставено под санкции, това означава, че за него са събрани силни доказателства, които го уличават в престъпленията, за които е санкциониран. Вероятността държавните служители, които работят по този закон, да са сгрешили, клони към нулата“, отбеляза Йорданова.

Тя поясни, че този списък се допълва на всеки 10 дни с чуждестранни граждани, „зависи от темпото, с което работи Бюрото за контрол на чуждестранните активи на САЩ към Министерство на финансите (OFAC)“.

“Кучето е заровено в Турски поток.
Кражби в България за милиарди в България (по 20-30 милиона на седмица) и половин милион убити досега във войната в Украйна, която започна, именно защото вече го имаше Турски поток. Магнитски е само началото на края. А Краят е близо. Кармата ще е най-страшна.
Големите ни евроатлантици със слугите си ограбиха първо Путин, после му помогнаха да започне СВО (Войната). Краят на тяхното пътуване ще е като неуспешно преминаване между Сцила (Русия) и Харибда (САЩ).
Уточнявам, Магнитски беше само мачалото на Края. Най-доброто предстои. Това чувам аз от Вашингтон и Лондон. А Москва им гледа сеира на човечетата в София.
Скоро предстои да бъдат изнесени подробности, а до март-април ще е страшно.
Царят е гол! Шутовете му също и го пляскат с кожения по задните части.
Айде, викайте го, де! Не чакайте някое дете да го извика първо вместо вас.

Това написа бившият вицепрезидент на Алианса на Консерваторите и реформистите в ЕП Николай Бареков в свой коментар за нашата изключително четена медия преди месеци. В това политическо семейство под контрола на британските консерватори е и Републиканската партия на САЩ и Бареков, който е бил най-високопоставеният консерватор сред българските политици, пие вода директно от извора във Вашингтон и Лондон.

Кучето на Сглобката и Магнитски е заровено в Турски поток!

Новите нарочени за санкциониране са по същите причини като тези в първвите два списъка. Подвластни на корупция, свързана с руските стратегически интереси и строителството на руска енергийна инфраструктура, подпомагаща война в Украйна. Според ГД “Боец” трима високопоставени политици от ГЕРБ ще бъдат включени в третия списък по Магнитски.

Това са лидерът Бойко Борисов и двама бивши енергийни министри от неговия екип – Делян Добрев и Теменужка Петкова. Причината са – 4 милиарда похарчени от България за строителството на тръби за руски газ от Газпром за Европа, което позволи на Путин да започне войната в Украйна, заобикаляйки старите съветски газопроводи. В този казус има намесени и близки до ГЕРБ и ДПС олигарси, които са съдействали за подписввне на т.н. “Пътна карта” за строителството на Турски поток с Кремъл и Газпром. Ако ротацията премине успешно и Сглобката продължи да съществува още девет месеца санкциите ще бъдат оставени за следващия президент, но те така или иначе са неизбежни.
Жегата с Магнитски се засили от изтеклите през украински журналисти документи от Пътната карта за Турски поток. Те са предадени на Буданов и украинското разузнаване от високопоставени офицери на ЦРУ в София и са добити именно от тук, а не през пробив в Русия. Тук се ползват определено кръгове, за да магнетизират напрежение и да всяват ужас в Борисов, чиято партия се ползва за електорален донор в парламента на американските проксита.
Неслучайно по съвет от американското посолство ПП и ДБ натиснаха копчето с гласуваната оставка на Денков, за да не оставят време на Борисов за шикалкавене и шиканиране на преговорите или за маньоври с ДПС, Възраждане и ИТН.

Санкционираните у нас по глобалния закон са осем човека – поравно политици и олигарси и чиновници.

Санкциите предвиждат блокиране на активите им по света, забрана за влизане в САЩ, както и санкции за онези, които продължават да им сътрудничат, припомнят услужливо българските медии към кръговете, обслужващи либералните партии.

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

3 Коментари

  1. Ще намагнитизират синчето на байчото изДън? А самия Байчо с алцхаймерът, или пак ще мине метър като сенилно ощетен…

  2. Хе хе хе ква ква ква!?!!? И това ще мине както е казал Соломон Както мина иКТБ и дупката на Козлодуй и нощното шкафче на Тиквун и Царичина и много друго Тъпата овчедушна БГрая не се вълнува от такива проблеми

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведете вашия коментар!
Въведете вашето име тук

spot_img

Последни

Западът не знае кой кой коли и кой беси в Украйна, а мандатът на Зеленски изтича вдругиден!

Във вторник формално мандатът на Зеленски като президент на...

Китай и Русия взривяват Дълбоката държава на глобалистите и стават естествен съюзник на консервативните граждани в Европа и САЩ

Петте принципа на Си и Путин,взривиха американската дълбока държава,но...

ЕК активира сателитната си система “Коперник”, за да издирва изчезналия хеликоптер на иранския президент

Европейската комисия активира услугата за сателитно картографиране, за да...

BBC: Президентът Ибраим Раиси е бил готвен да замени аятолах Хаменей!

Върховният лидер на Иран аятолах Хаменей се надява Раиси...

Не пропускай

Западът не знае кой кой коли и кой беси в Украйна, а мандатът на Зеленски изтича вдругиден!

Във вторник формално мандатът на Зеленски като президент на...

Китай и Русия взривяват Дълбоката държава на глобалистите и стават естествен съюзник на консервативните граждани в Европа и САЩ

Петте принципа на Си и Путин,взривиха американската дълбока държава,но...

ЕК активира сателитната си система “Коперник”, за да издирва изчезналия хеликоптер на иранския президент

Европейската комисия активира услугата за сателитно картографиране, за да...

BBC: Президентът Ибраим Раиси е бил готвен да замени аятолах Хаменей!

Върховният лидер на Иран аятолах Хаменей се надява Раиси...

Готвят Борисов за президент, а Пеевски за премиер!

Планът е Пеевски да стане премиер и да пенсионират...

NY Times: НАТО неизбежно влиза с войски в Украйна! Готви 150 000 армия за сблъсъка с Русия

НАТО очевидно все пак е напът да изпрати войски...

Животът на президента на Иран е в опасност! Падналият хеликоптер е Bell. ВИДЕО с последни кадри!

Официално иранските власти обявиха, че животът на Ибрахим Раиси...

Първи кадри с Раиси и хеликоптера му и видео от издирването му

Спасителите са стигнали до мястото на твърдото кацане на...

Прочетете още

Западът не знае кой кой коли и кой беси в Украйна, а мандатът на Зеленски изтича вдругиден!

Във вторник формално мандатът на Зеленски като президент на Украйна изтича, а Западът става все по - объркан кой управлява Украйна и какви игри...

Китай и Русия взривяват Дълбоката държава на глобалистите и стават естествен съюзник на консервативните граждани в Европа и САЩ

Петте принципа на Си и Путин,взривиха американската дълбока държава,но успокояват страховете на хората в Европа и САЩ! Това бе особено важно след опита за убийството...

ЕК активира сателитната си система “Коперник”, за да издирва изчезналия хеликоптер на иранския президент

Европейската комисия активира услугата за сателитно картографиране, за да подпомогне усилията за издирване на хеликоптера на иранския президент. Услугата е била задейства по искане...
Verified by MonsterInsights