Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Цирк Дьо БСП! Свиленски издига Нинова за трети мандат, защото имала право

Драмата в БСП зави рязко към пълен фарс, защото...

Само оставката на Борисов като депутат и лидер на ГЕРБ може да реши тупика в парламента

Борисов да подаде оставка и да остави партията си...
НачалоАнализи"Умните и красивите" в тясна връзка с футболните агитки. България се украинизира!...

„Умните и красивите“ в тясна връзка с футболните агитки. България се украинизира! (НАПАДЕНИЕТО над МОЧА)

Умните и красивите в тясна връзка с футболните агитки! Жестоко!

Владислав Наков

Сега разбрах, за нападението от страна на група фенове на ПФК“Левски“ срещу охраняващите Паметника на Съветската армия. Подло и мерзко е! Жалкото е, че такъв тип индивиди лепват клеймо и върху останалите привърженици на футболния клуб, между които има и много свестни! Дали агресията им е финансово подплатена, дали е плод на вдъхновение, след употреба на алкохол или някакви субстанции или просто проява на ненужно „мъжество“, си е за тяхна сметка. Но каквото и да е, е доказателство за това, че в България на ход е едно напълно опростачено поколение, без морал и ценностна система! Всеки има своите виждания, но когато те се изразяват и защитават с насилие спрямо свои сънародници, това не е добре!

Петър Недевски

БЪЛГАРИЯ СЕ УКРАИНИЗИРА! СЛУЧИЛОТО СЕ СНОЩИ ОКОЛО ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ В СОФИЯ Е НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ ПРОВЕЖДАНАТА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА!

Група „бранници“, прдставящи се за привърженици на столичен футболен клуб, са нападнали няколко жени и младежи, които протестират против демонтажа на паметник в София. Изтреляни са ракети и димки! „Ратниците“ естествено са целите татуирани в свастики и друга нацистка символика – горди поборници за „българщината“. Явно това сега започва да става модерно и развяването на символите на Третия райх вече не буди ни най-малко възмущение у „демократичната“ либерл-джендеристка общност у нас. А не буди, защото тези посредствени и полуграмотни хорица нямат и най-малка представа какво би се случило с тях ако не беше победила Червената армия, а Вермахта. Мнозина от тях днес нямаше дори да имат имена, а номера!
Всичко това среща одобрение и възхита у някои медии, общественици и политици! Разбира се грозната сцена се е разиграла пред очите на МВР и ако има един-двама задържани то те вече са освободени, защото се ползват с покровителството на ДЪРЖАВАТА!
Този паметник е символ на края на най-срамния период от нашата история – участието на Царство България в Тристранния пакт и всички произтичащи от това вътрешно-политически турболенции, свързани с „транспонирането“ на нацисткото законодателство у нас. Действащият тогава Закон за защита на нацията регламентира позорната и престъпна дейност на Комисарството по еврейските въпроси, което организира съвместно с тогавашното МВР депортирането на 11 343 български евреи от окупираните територии Македония, Беломорието и Пирот! Нито един не се завръща… Хиляди наши сънародници от еврейски произход в пределите на Царството са били малтретирани и лишени от каквито и да било граждански права – само заради етноса им. Действали са наредбите за задължителната жълта звезда пришита на ревера!
В София е имало булеварди и улици кръстени на „великите“, според тогавашния политически елит, Адолф Хитлер и Бенито Мусолини. Това са все факти – мога да продължа с много други, но няма нужда и това е достатъчно!
И днес 78 години по-късно една малка група хора, вдъхновени от своите външни куратори и други неотговорни и отговорни фактори, се опитват да върнат една отречена от историята, цивилизацията и народите в Европа и света идеология на бял кон! И то само защото тя обслужва една моментна конюктура свързана с налаганата пещерна русофобия, за която никой не е в състояние да даде смислено обяснение – никой! Използваните клишета и етикети за „руска заплаха“, „руско влияние“ и путинофилия са абсолютно изпразнени от фактическо съдържание. Досега нито веднъж официален руски представител не е отправял директни заплахи към България, напротив изказванията на официална Москва винаги са подчертавали добронамереността на руската държава към българския народ. Това не са просто твърдения – всеки може да провери сам в информационния поток!
Ето в това се състои украинизацията – налагане на една човеконенавистническа идеология и то силово, която днес се възприема от малцина, но ако се продължи в същия „бодряшки“ дух, прегръщането и ще се превърне постепанно в условие за воденето на нормален социален и икономически живот, защото това вече е държавна политика – на там сме се запътили, обратно в 1941 година!
Демонтирането на Паметника на Трети украински фронт, в рамките на който се сражава и 130 000 -ната Първа българска армия, ще бъде едно позорно петно, което шепа фарисеи и индоктринирани фанатици ще залепят върху България и това ще има дългосрочни негативни последици за страната и народа ни! Този паметник няма нищо общо с Владимир Путин – той е част от един от най-срамните и кървави периоди в историята на човечеството и е там за да се помни това!
А това, че днешната българска държава, използва паралелни организации със съмнителен морал и ценности, чрез които силово да постига определени мерзки цели е меко казано тревожно! Това е УКРАИНИЗАЦИЯТА, за която отдавна говоря – моделът е идентичен какъвто бе приложен в онази изстрадала страна през 2013-14 година. За постигането на целите биват подбирани най-жалки и долни нищожества, които да бъдат поставени начело на държавата ни, защото чисто и просто никой нормален човек, запазил елементарно достойнство, морал и благоприличие, не би се съгласил да върши всичко това. А е така, зашото авторите и кураторите тук и в Украйна са едни и същи!

Много интерсно, защо великобългарските евроатлантически активисти искат демонтаж на монумента, а не да бъде преименуван на Паметник на първа българска армия, командвана от генерал Владимир Стойчев и на загиналите във Втората световна война български войници? Могат ли да отговорят на този въпрос? Има ли журналисти, които да им го зададат! Оговорът е много прост – тези не искат да остане ПАМЕТ и затова е всичко, а полезните идиоти пригласят и се мислят за модерни и прогресивни!
Днес е този паметник, утре Шипка и така докато не остане абсолютно нищо от колективната ни памет и не се превърнем в жалка космополитна, мултикултурна безумна тълпа от индоктринирани полуидиоти, които искренно вярват в това, че доматите растат в супермаркета!

Страхил Ангелов

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Мисията на НАТО в Украйна ще се прикрие като Мисия за обучение и подготовка!

Министрите на отбраната на страните членки на НАТО са...

“Величие” на Полковника няма да участва в кабинета на ГЕРБ и ДПС

Попитана дали "Величие" няма да ни изненадат и да...

Не пропускай

Мисията на НАТО в Украйна ще се прикрие като Мисия за обучение и подготовка!

Министрите на отбраната на страните членки на НАТО са...

“Величие” на Полковника няма да участва в кабинета на ГЕРБ и ДПС

Попитана дали "Величие" няма да ни изненадат и да...

ПП и ДБ с ново неприлично предложение от ГЕРБ – Асен Василев пак финансов министър!

И настана една тишина… Всички се изпокриха… Боя се,...

Ударен отряд кораби и атомна подводница на Руския Северен военноморски флот пристигнаха на Карибите в Хавана

Отряд кораби на руския Северен флот днес извърши учения...

Конференцията в Швейцария за Мир в Украйна ще завърши с покана към Русия

Съвместното изявление след срещата по украинската "формула за мир“...

Прочетете още

Мисията на НАТО в Украйна ще се прикрие като Мисия за обучение и подготовка!

Министрите на отбраната на страните членки на НАТО са в Брюксел за двудневни разговори, свързани с помощта за Украйна, предаде ДПА. На пресконференция преди срещата...

8 загинали и 21 ранени при руски удар в родния град на Зеленски Кривой рог, докато той е в Саудитска Арабия!

Най-малко 8 души загинаха, а 21 са ранени, в това число и две деца, при руски удар с балистична ракета срещу южния украински град...

“Величие” на Полковника няма да участва в кабинета на ГЕРБ и ДПС

Попитана дали "Величие" няма да ни изненадат и да станат част от управлението, Виктория Василева, която е част от новата партия в парламента, отговори: "Не,...
Verified by MonsterInsights