Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоРазследванияВерсия: Алексей Петров е бил убит по време на конспиративна среща с...

Версия: Алексей Петров е бил убит по време на конспиративна среща с бащата на Кирил Петков в ресторант Воденицата? (ВИДЕО)

Нова версия около убийството на Алексей. Ток е бил убит по време на конспиративен обяд в ресторант „Воденицата“ или преди него с бащата на Кирил Петков, с когото са били изключително близки. Часът на срещата също издава време за обяд или среща около обяда 12:30. Разпитан ли е вече Петко Петков, питаме от BNEWS?

Именно пътят за ресторанта от отбивката на Драгалевския път към Манастира и хижа Алеко е отцепила сега полицията. Присъствието на друго високопставено лице обяснява нелепия факт, че МВР още от обяд окупира и блокира Драгалевци далеч от мястото на екзекуция. Прикриват се следи от срещата, а към 18 часа, 6 часа след убийството, полиция придължава да е отцепила района именно на ресторанта. За блокадата протестираха и недоумяваха много професионалисти, попаднали на място, като бившият шеф на Следствието и и.ф. главен прокурор Бойко Найденов, който не бе допуснат в дома си от полицията, отцепила района още след култовата кръчма Чичовци.

Версията за конспиративна среща в ресторанта лансира и разследващият журналист Григор Лилов, макар и без да споменава имена. Преди 3-4 дни в ресторанти и хотелчета в Драгалевци се подвизавше уж тайно с бременната Лена и Кирил Петков, който обаче от няколко дни вече движи с 5-6 гавази от НСО и е изключено да е бил на срещата. Екзекуцията не е била предотвратена от опитната охрана на бившата барета, което означава, че тя нарочно е държана на дистанция. Възможно е да е станала и някъде отвън в района на ресторанта, където има маси, пейки и паркинг. Със сигурност Петров се стигнал до района с кола или колата го е чакала на паркинга на ресторанта.

„Убийството на Трактора“

 1. СТИГА С ТЕЗИ БРЪЩОЛЕВЕНИЯ!
  .
  Аман от глупостите на колеги, спецове, МВР и прокуратура.
  Алексей Петров е бил само с една жена, о, не, ще се поправим, сбъркахме – бил освен с нея и с трима охранители, там редовно намиращата се в отлична физическа форма бивша барета бягал с нея крос (възраст на спътницата – 48 години), ох, сбъркахме, не бягал крос, а там се разхождал редовно, простреляната жена се развикала за помощ и я чули, ох, не я чули, но тя, берейки душа, позвънила на тел. 112, берейки душа и прекрачвайки през прага на смъртта описала нападателя, тя била треньорка по тенис (в качеството си на директор и основен ръководител на ключови дружества на Алексей Петров!) и т.н., и т.н., и т.н. бръщолевения…
  Ами продължавайте, дами и господа службаши, с тази ваша „професионална“ експертиза! За да ви видим колко сте „способни“ от една страна, а от друга – какво се опитвате да скриете.
  .
  Фактите!
  Човек с толкова покушения срещу него не мърда дори до тоалетната без охрана, навсякъде ходи с бронирана жилетка (и сега е бил, за което се мълчи). И затова за най-сигурно е застрелян в главата – в окото, докато спътницата му е простреляна, така да се каже, обичайно – в гърдите.
  И никакви охранители не е имало край тях, защото неговите са супер професиналисти – бивши червени барети, натренирвани редовно в израелски и западни школи до реакции на автоматизъм и щяха незабавно да открият стрелба и започнат преследване. И няма как жената да е „видяла“ убиеца, а те – не, няма как умиращата от раната жена да е позвънила на 112, а те да не са!
  .
  Трактора и спътницата му са убити на разстояние само десетки метри от ресторант „Воденицата“, .както вече ви съобщих. Изстрели не са чути – било е със заглушител. Не са чути, защото на паркинга на това много елитно заведение винаги има пазачи и щяха веднага да сигнализират.
  По моя информация двамата са обядвали там и по едно време решили да се поразходят, прекъсвайки обяда. И понеже се забавили, започнали да ги търсят
  Останалото ви е известно.
  .
  Такава „разходка“ – инцидентно мръдване встрани, може да има едно-единствено обяснение – някаква конспиративна среща с някого (мъж или жена), който не трябва да се знае от никой друг и да се види от когото и да е било с кои се среща.
  „Воденицата“ е много удобно място като предлог за такава среща. Тя е с много добра кухня и прекрасно обслужване, пълна е с елитни клиенти – политици, много едри бизцнесмени, чуждестранни мениджъри и дипломати, така че присъствието на Алексей Петров въобще няма как да направи впечатление… И гората стъпва на прага й, както се казва. Мърдаш за малко навън в нея с дясната ти ръка в бизнеса и после се връщате – или сте предали „нещото“, или сте получили указанията и се завръщаш – ни лук ял, ни лук мирисал.
  Този път връщането не се състоя.
  По-лесният отговор според мен е „защо“. По-трудният е от кого.

Григор Лилов

spot_img

Последни

Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско...

Закон във Франция разреши петлите да кукуригат на воля, прасетата да вонят и кравите да мучат по селата

Градските жители, които търсят тишина и спокойствие в пасторалната...

Не пропускай

Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско...

Закон във Франция разреши петлите да кукуригат на воля, прасетата да вонят и кравите да мучат по селата

Градските жители, които търсят тишина и спокойствие в пасторалната...

Киро и Асен пуснаха Хинков напред като жива мишена в минно поле да брани рокадата в Пирогов

"Изглежда не" е моята прогноза, че няма да мога...

Борисов: Няма да позволим могъщият Академик Денков да се огъне!

Старият изтъркан до болка крими филм в НюзКурниците на...

Пеевски осветли мисирките: Всичко става смешно в държавата, този цирк трябва да свърши!

Шефът на ПГ на ДПС Делян Пеевски открито показа...

Спас Русев и Шолак отвориха шампейна! КЗК очаквано одобри сделките на Виваков с Булсатком

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) не вижда проблем...

33% от регулаторите! Това е цената на Продължаваме Промяната и Христо Иванов!

1/3 от кадрите в регулаторите ще са за ДПС,...

Прочетете още

Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско от Хасково вече не е министър, Асен Василев - Кокорчо не смята сектор "Култура" за...

Асен Василев призова Хинков да си хвърля оставката пред благия поглед на Данчо Цонев от ДПС

Василев знае как се взима завоя с 200. В прав текст съпредседателят на "Продължаваме Промяната" призова здравния министър да спре да пречи и да...

Конгрес на БФС и гласуване на оставката на Боби Михайлов три седмици след конференцията на ДПС и по време на Ротацията

Окончателно съдбата на Боби Михайлов ще се реши три седмици след националната конферения на ДПС. И точно в дните на Ротацията, която може да...
Verified by MonsterInsights