Новините с коментар в реално време

Спорът е решен! Вазов лъже! “Америка за България” и “Капитал”, а не Руският император, ни освободиха от Турско робство

Опълченците на Шипка са най-големите бенефициенти на Джордж Сорос...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Спорът е решен! Вазов лъже! “Америка за България” и “Капитал”, а не Руският император, ни освободиха от Турско робство

Опълченците на Шипка са най-големите бенефициенти на Джордж Сорос...

Илон Мъск разпространи графика с 5 милиона нелегално влезли  имигранти само в мандата на Джо Байдън 

Ръстът на нелегално преминалите границите на САЩ през последните...
НачалоБългарияВСС избра Боби Сарафов за и.д. главен прокурор. Той почвал ревизия на...

ВСС избра Боби Сарафов за и.д. главен прокурор. Той почвал ревизия на имунитетите. Циркът продължава!

На бърза ръка ВСС, който махна Гешев за две заседания, на едно тихомълком сложи неговия враг Боби Сарафов да седна като и.д. в стола му. Бойко еднолично с дистанционното от Зайчарника в Банкя смени програмата на Прокуратурата. Вместо Гешев и свалени гащи и имунитети, и.д. главен прокурор Боби Сарафов с ревизия на исканите имунитети.

Припомняме, че лидерът на ГЕРБ сам затвърди влиянието си в назначенията по върховете на съдебната власт след избора на Гешев за главен прокурор в края на 2019 г. Тогава той риторично попита пред бТВ: „А кой да сложа?“ И дори призна, че е водил разговори за алтернативни кандидатури за поста главен прокурор, но „няма по-добри, има по-мързеливи“.

„Има едни недоволни, които искаха те да станат главен прокурор. Аз, вината ми е, че както Мая Манолова направих омбудсман, искаха да направим Христо Иванов или хикс, негов човек, да стане главен прокурор. Еми, омръзна ми вече на моя гръб да се заемат такива постове и след това да слушам глупостите им“, каза Борисов тогава.

Циркът продължава с Боби Сарафов с хеттрик на Бойко да слага, който реши за главен прокурор. Сарафов, който спечели войната с Гешев, седна на стола му, за да бъде „прегрупирането“ пълно. Това е защото прокурорската колегия преценява, че Боби Сарафов притежава качествата, за да наследи Гешев, защото така е по закон. Според тях той притежавал „високи наравствени качества“ по чл.173 от Закона за съдебната власт. Бившата жена на издирвания с червена бюлетина Пепи Еврото сподели пред камерите, че Пепи и Боби Сарафов били особено близки и действали в тандем.

Мълния! Осветиха връзката на Боби Сарафов с 8-те джуджета и Пепи Евротоhttps://bnews.bg/malniya-osvetiha-vrazkata-na-bobi-sarafov-s-8-te-dzhudzheta-i-pepi-evroto/

Този стана на извънредно заседание на прокурорската колегия. Те подкрепиха предложението за Сарафов с 8 гласа „за“, един беше против.

То беше свикано, след като на 15-и юни, президентът Румен Радев подписка указа за освобождаване на Иван Гешев. Съгласие да участват дадоха трима от заместниците на Гешев – Борислав Сарафов, Десислава Пиронева и Даниела Машева. Сарафов обяви веднага след избора си, че ще освободи абсолютно всички заместници на Гешев, защото били лично привързани към него. Прокуратурата била влезла в спираловидна черна дупка, от която щял да я вади. Сарафов още не бил решил дали да откаже искането на Гешев за имунитетите на депутати и да ги оттегли, но щял да ги РЕВИЗИРА. Спокойно депутатите могат да изчакат с комисията в парламента, за да изчакат да бъдат изтеглени и да не четат напразно двата тома по 300 страници на семейната сага „Къщата в Барселона“. Сарафов няколко пъти благодари на Атанас Славов и заяви, че иска да работи с него и заедно да творят закони. Славов,обаче, се направи на изненадан и едва ли не обяви избора за прибързан, нямало конкурс, нямало профил. Според него имало въпрос, дали Колегията на прокурорите е трябвало да направи избора или Пленума на ВСС. Явно нощес някой много е поработил. Сарафов незабавно се настани в кабинета на Иван Гешев на 4 етаж на Съдебната палата.

Прокурорската колегия прие още, че решението на съдебния съвет може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд и допусна предварително изпълнение на решението – т.е. Сарафов вече е изпълняващ длъжността главен прокурор.

Сарафов поиска оставката на бившия главен прокурор Гешев и влезе в пряк конфликт с него. Сарафов подаде и сигнали до него до прокуратурата.

„Наистина сме в особена ситуация, прокуратурата не може да бъде оставена без лице, което да е главен прокурор. Всички кандидати отговарят на изискванията за стаж, като заместници отговарят и на високи стандарти, за да са на този пост“, заяви Огнян Дамянов, който обяви, че ще подкрепи Сарафов.

Любимият ресторант на магистратите 8-те джуджета отваря любезно врати реши ВСС

Пепи Еврото плати наема за 8-те джуджета до края на лятото‼️https://bnews.bg/pepi-evroto-plati-naema-za-8-te-dzhudzheta-do-kraya-na-lyatoto-posle-se-vrastha/

Сега пред Сарафов предстои нелеката задача да смачка всички дела на Гешев и да спре искането на имунитетите и арестите на уплашените български политици. Сарафов е изключително близък с Пепи Еврото и трябва да реши как да си го върне за помощник от Дубай. Очаква се съвсем по-скоро от очакваното ресторант 8-те джуджета да отвори отново любезно врати за избраните магистрати.

За да следите новините и коментарите в реално време

spot_img

Последни

Илон Мъск разпространи графика с 5 милиона нелегално влезли  имигранти само в мандата на Джо Байдън 

Ръстът на нелегално преминалите границите на САЩ през последните...

Не пропускай

Илон Мъск разпространи графика с 5 милиона нелегално влезли  имигранти само в мандата на Джо Байдън 

Ръстът на нелегално преминалите границите на САЩ през последните...

Демократите пред срив! Камала Харис призова Израел да прекрати огъня и “хуманитарната катастрофа”

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис призова за незабавно прекратяване...

Ракета на Илон Мъск изстреля екип от трима американци и един руснак към МКС

Трима американски астронавти и един руски космонавт излетяха от...

Първият Изкуствен интелект на български език вече е достъпен за всички

Институтът INSAIT обяви стартирането на чат приложението на BgGPT....

Прочетете още

Световните лидери и кралските особи го закъсаха със здравето! От какво боледуват царете и президентите?

През изминалия уикенд почти по едно и също време се появиха информации за здравето на двама държавни глави. На 3 март след неколкодневен престой...

Спорът е решен! Вазов лъже! “Америка за България” и “Капитал”, а не Руският император, ни освободиха от Турско робство

Опълченците на Шипка са най-големите бенефициенти на Джордж Сорос (през 1878 година е бил на 35 години) и неговото “Отворено общество” чрез прадядото на...

Бившата дясна ръка на Кирил Петков в горите: Продължаваме Промяната повтаря схемите на ГЕРБ и ДПС!

Повтаря се схемата, с която от години се борим, на политизация на горите. Това каза пред БНР природозащитникът и експерт в "Зелени закони" Александър Дунчев,...
Verified by MonsterInsights