Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоПолитикаЖълтопаветните либерали изплюха камъчето: Сезират Конституционния съд. Искат да има "гей интимни...

Жълтопаветните либерали изплюха камъчето: Сезират Конституционния съд. Искат да има „гей интимни връзки“!

Последвай Bnews.bg в

Цялата схема с промените на закона за домашното насилие и въвеждането на ненужното понятие „интимни връзки“ е било заради узаконяването на гей връзките през задния вход. ПП и ДБ да използвали трагедията с Дебора, за да изпълнят задачите на чуждите си началници и да въведат гей браковете в България. Искали да питат Съда имат ли нормалните хора повече права от гейовете, но забравят, че същият Съд постанови, че бракът у нас е записан в Конституцията – между Мъж и Жена и същото ще важи за интимните връзки. Затова е бил новият опит по команда от някои посолства, защото са искали с понятието „интимна връзка“ да заобиколят Конституцията. Гадното е, че соросоидите никога не спират да опитват, надъхани са с парите от грантовете.

„Имаме ли в Народното събрание 48 народни представители, които да сезират Конституционния съд?
Да, точно толкова са нужни.

Точно 48 народни представители са нужни (1/5), за да разберем всички ние гражданите на тази страна дадени ли са повече привилегии на хората, които имат връзка с човек от различен пол (могат да се възползват от закрилата на Закона срещу домашното насилие) и отнети ли са правата на останалите, съгласно гласуваните текстове на закона вчера – чл.6 от Конституцията?

Търсят се 48.
Само 48.

48 народни представители, които зачитат конституционните права на всеки един български гражданин.
Нека видим има ли ги изобщо?

Защото това с “к”, които сега са се “сетили”, не е по различно от “геЮвете”, само искам да добавя.

Конституция на Р България:

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние“, пише активистката на ПП/ДБ и трансджендър идеологията Кремена Кънева.

Татяна Дончева обезсмисли направо нелепото от юридическа гледна точка понятие „интимна връзка“:

„Законът за домашното насилие е напълно излишен и изкуствено привнесен от англосаксонската система нормативен акт. Не можете да кажете, че домашното насилие трябва да бъде борено по-упорито от недомашното. Насилието трябва да бъде преследвано с всички средства. Трудността в преследването на домашното насилие е, че съпрузите и близките роднини имат юридическото право да откажат да свидетелстват.

Законодателството е един обобщителен процес. В него с най-малко думи трябва да обхванете най-много възможни случаи. Колкото по-малко глаголи напишете, толкова по-широко приложим е вашият текст, защото можете да тълкувате употребените глаголи възможно най-широко. Колкото повече глаголи, колкото повече прилагателни, толкова по-тясно тълкуване, и толкова повече ще ви се вижда, че трябва наново още и още и още да създавате дефиниции като тази за интимни отношения.

Извинявайте, но хората имат интимни отношения по съвършено всякакъв начин. Понякога влагайки емоция, понякога невлагайки емоция, понякога по случайност, понякога не, понякога с по няколко връзки едновременно, понякога са в брачни отношения, но не поддържат интимни отношения. Вие това смятате всичкото да го изсипете в Наказателния кодекс? В Закона за защита от домашното насилие?

Аз съм имала случаи като адвокат, в които едната персона иска да разведе другата. Независимо, че не живеят заедно подава жалби по Закона за защита от домашното насилие, защото смята, че по този начин техните отношения ще станат достояние на другия съпруг, че той по този начин ще поиска да се развежда. Животът е всякакъв. Има случаи когато една жертва лъже за отношенията, защото иска трайни връзки, а не ги получава.“

Татяна Дончева за актуалния законодателен аутизъм в парламента. Линк към пълното интервю в коментарите.

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Директорката на Сикрет сървис подаде оставка след опита за убийство на Тръмп

Директорката на Сикрет сървис Кимбърли Чийтъл подаде оставка, предаде...

Как братовчедките на нашата Ваня Григорова станаха фактор в битката за Белия дом

Тази седмица съпругата на кандидата за вицепрезидент на САЩ от...

Не пропускай

Директорката на Сикрет сървис подаде оставка след опита за убийство на Тръмп

Директорката на Сикрет сървис Кимбърли Чийтъл подаде оставка, предаде...

Как братовчедките на нашата Ваня Григорова станаха фактор в битката за Белия дом

Тази седмица съпругата на кандидата за вицепрезидент на САЩ от...

Съдът обяви за нищожно прехвърлянето на акции от Пловдивския панаир към община Варна

Софийският градски съд реши, че акциите на Варна в...

Началникът на германската отбрана: Русия насочва армията си на запад, до 5-8 г. може да нападне НАТО

Началникът на отбраната на Германия Карстен Брюер заяви, че...

Най-сексапилната спортистка показа топ форма преди Олимпиадата

Германската лекоатлетка Алис Шмид, която Busted Coverage призна за...

Прочетете още

Деканът на Юридическия факултет на Алма Матер: ДПС си е на Ахмед Доган, а Пеевски е комар, кацнал върху тестисите (му)

“Това, което съм забелязал е, че ДПС през всеки четири, пет, седем години преминава през някакъв подобен трус. От това те не изглеждат по-слаби....

Огромен скандал! Десислава Атанасова е пуснала със своя глас конституционните промени за служебните кабинети, които внесе и гласува като депутат!

Депутат от ГЕРБ, близък и до Пеевски е внесъл и гласувал промените за служебните кабинети, които пряко ги облагодетелстват. Същият депутат после веднага става...

Директорката на Сикрет сървис подаде оставка след опита за убийство на Тръмп

Директорката на Сикрет сървис Кимбърли Чийтъл подаде оставка, предаде Асошийтед прес. Тя обяви решението си в имейл до служителите си след опита за убийство...
Verified by MonsterInsights