Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

НачалоНюзКурникЦяла нощ Киро Петков тръпне и се моли за обаждане от Зайчарника...

Цяла нощ Киро Петков тръпне и се моли за обаждане от Зайчарника в Банкя!

Кирил Петков го удари на молба към ГЕРБ и изпадна в още по-конфузна ситуация.
„Kомуникацията с ГЕРБ може да започне и по телефона, не е казано, че трябва да се видим веднага. Ние сложихме утрешния срок с идеята, че няма дни за губене“. Така Кирчо свали и картите, за които Христо Иванов тази сутрин дрънкаше, а и гащите на масата.

Така го удари на жални прошения съпредседателят на ”Продължаваме промяната” Кирил Петков, след като стана ясно, че ГЕРБ нямат никакво намерение да откликнат на ултиматума му.

До този момент никой още не бил го търсил, само му написаха от ГЕРБ къде е вратата. На въорос на водещата от ведомствената БТВ към ген. Атанасов, че са им посочили врата от ГЕРБ и дали ще излязат, той отговори: „Да излезем, ама то ГЕРБ са от другата страна.“

След цяла нощ чакане на СМС от Зайчарника на заранта ПП и ДБ/ДСБ изкукуригаха тъжно в трите Нюзкурника!

Днес в прймтайма сутринта бе ред на малките партийики от коалицията ПП-ДБ/ДСБ да дежурят дневални в нюзкурниците на трите „големи“ телевизии и да кукуригат тревожно заедно с мисирките. Точно в 9 сутринта Ивайло – Шиши Мирчев от ДБ цъфна в БНТ, генерал Гном Атанасов цъфна по любимата им БТВ, а Христо Иванов от ДБ, известен като Пинокиото на Прокопиев, се бе разплул в студиото на Нова ТВ, чиято собственост тъне в мистерия. Не е безпрецедентно така да се завладеят Нюзкурниците с мисирките, но явно зорът е много голям Ултиматумът от вчера да не разтури паянтовия курник на Уйдурмата на ПП и ДБ/ДСБ с ГЕРБ. Уйдурма, за която вече искат коалиционно споразумение и сделка – пълно изпиране на Бойко срещу предаване на цялата държава.

Тяхната нервност е видна, с общо 63 депутати овладяха цялата държава, а искат още назначения в държавните регулатори и комисии, за да контролират всичко. БНБ и КФН за парите, КЗК и КРС за медиите и всички големи бизнеси и отрасли, ВСС – за съда и прокуратурата. В основата на рекета на жълтопаветните партийки към ГЕРБ са назначенията в регулаторите и кадровата подмяна по места. Решили са да овладеят цялата държава и да превърнат корпоративните си партийки в държавни мастодонти като ГЕРБ. За това говори и дясната ръка на Прокопиев тази сутрин Христо Иванов:

„Ние трябва всички да разберем – от лидерите до последната местна структура, че не може както досега. Това, че някой познава някого, че са си доверени и са си правили пасове в миналото, вече не е достатъчно.

Всички ние трябва да разберем, че трябва да можем да аргументираме всяко назначение“, категоричен бе Иванов.

Изпълнителната власт е в клещи между Радев и Борисов, коментира съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов пред мисирката в Нюзкурника Жени Баджакова. Не получаваме подкрепа от ГЕРБ-СДС, глухо изкукурига той, визирайки пълната чистка и кадрово овладяване на държавата.

Даваме си сметка колко ще е тежко решението България да остане без редовно правителство в навечерието на местните избори, но ще го направим, ако не бъдат изпълнени условията, които обявихме в петък, повтори Атанасов, с което призна отчаянието си, ако отидат на местните избори без МВР и без държавната машина на своя страна.

Според него Борисов си е променил маниерите, след като Иван Гешев бе свален от поста главен прокурор. Това беше важен фактор, защото Борисов се страхуваше Гешев да не му отмъсти. Страхуваше се да не бъде арестуван за по-дълго време. Примката се охлаби и сега прояви смелост да атакува правителството, което трябва да подкрепя, смята съпредседателят на ДБ. Гном Атанасов заплаши Борисов, че ще осветят дейността му през годините. Тази заплаха е чест прийом в арсенала на бившето ченге.

Явно битката на ПП и ДБ/ДСБ е на живот и смърт да бъде овладяна цялата държава и висшата администрация с 63 депуати, а наесен с МВР и местната власт. Ще позволи ли ГЕРБ или ще бъде похарчена по волята на „началниците“, които ужким до скоро го отнасяха с 200.

spot_img

Последни

Асен Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско...

Закон във Франция разреши петлите да кукуригат на воля, прасетата да вонят и кравите да мучат по селата

Градските жители, които търсят тишина и спокойствие в пасторалната...

Не пропускай

Асен Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско...

Закон във Франция разреши петлите да кукуригат на воля, прасетата да вонят и кравите да мучат по селата

Градските жители, които търсят тишина и спокойствие в пасторалната...

Киро и Асен пуснаха Хинков напред като жива мишена в минно поле да брани рокадата в Пирогов

"Изглежда не" е моята прогноза, че няма да мога...

Борисов: Няма да позволим могъщият Академик Денков да се огъне!

Старият изтъркан до болка крими филм в НюзКурниците на...

Пеевски осветли мисирките: Всичко става смешно в държавата, този цирк трябва да свърши!

Шефът на ПГ на ДПС Делян Пеевски открито показа...

Спас Русев и Шолак отвориха шампейна! КЗК очаквано одобри сделките на Виваков с Булсатком

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) не вижда проблем...

33% от регулаторите! Това е цената на Продължаваме Промяната и Христо Иванов!

1/3 от кадрите в регулаторите ще са за ДПС,...

Прочетете още

Асен Мария – Антоанета Василев: Като няма хляб, тези от културата да ядат пасти!

Щом личният му приятел напушеният с трева Просто Наско от Хасково вече не е министър, Асен Василев - Кокорчо не смята сектор "Култура" за...

Асен Василев призова Хинков да си хвърля оставката пред благия поглед на Данчо Цонев от ДПС

Василев знае как се взима завоя с 200. В прав текст съпредседателят на "Продължаваме Промяната" призова здравния министър да спре да пречи и да...

Конгрес на БФС и гласуване на оставката на Боби Михайлов три седмици след конференцията на ДПС и по време на Ротацията

Окончателно съдбата на Боби Михайлов ще се реши три седмици след националната конферения на ДПС. И точно в дните на Ротацията, която може да...
Verified by MonsterInsights