Новините с коментар в реално време

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Патриарх Даниил сътвори Чудо! Помоли се за дъжд и на мига небето се отвори над Беклемето, за да загаси страшния пожар!

Точно, когато Беклемето пламтеше отвсякъде и пожарът вилнееше безнадеждно...
НачалоПолитикаДа видим след 12 години колко ще ви харесват Кирил и Асен....

Да видим след 12 години колко ще ви харесват Кирил и Асен. Радев вкара държавата в хаос

Последвай Bnews.bg в

 

Първо ДПС прогледнаха, че подкрепата им за Радев е била погрешна, "Да, България" прогледнаха, че има измама с изборите. Това ги очаква българите в следващите месеци. Младежите са ни важни, много работим с тях. Жената е тази, която върти къщата, семейството и държавата, каза още Борисов. С позициите, които заема Радев, България вече е в дълбока изолация. Страната ще има тежки проблеми, ако така продължава. Чудовищна инфлация се задава, това преведено на езика ни е обедняване. Аз съм управлявал в най-голямата финансова криза в света – гръцката. И не дадохме България да се разклати, не допуснахме дефицити. В най-тежката миграционна криза сме управлявали, посочи той. "Попитали радио Ереван: "Кога ще станем по-добре?" И радио Ереван отговорило: "Вече бяхме!" Това ни очаква, мили българи", завърши с виц Бойко Борисов.

"У нас ежедневно има над 100 починали от COVID. Все едно това го няма, ваксинацията няма. В същото време Европа отвори. Защо? Защото Радев и Кацаров експериментират". Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който пристигна в Пловдив за среща с местната организация на Жени-ГЕРБ. Заедно с лидера на партията в Пловдив са еврокомисарят Мария Габриел и кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева.

"Не казвам, че хората трябват да се плашат, но същото беше и преди 20 дни, когато заседна кораба. За това време щяха да дойдат влекачи от Ротердам, да го разтоварим, да го издърпаме. Това е огледален образ на пълното им безхаберие. Аз си спомням, беше умрял един делфин, колкото протести имаше. Какво се е променило сега? Нещо повече, Радев казва, че има адекватни мерки. Адекватните мерки по Радевски са да се изсипе торта в морето", посочи Борисов.

Той сподели, че е дошъл по "Тракия", която "едно време е била гордост".

"Сега е превърната в опасно съоръжение. Месеци наред няма една сменена мантинела. На 2 октомври тази година шефката на АПИ е казала, че заплатата й не зависи от нищо друго, освен от правилника. Госпожо, не само вашата заплата е вдигната заради нашето управление, а и доходите на всички. Защото през цялото ни управление това се говори", каза още Борисов.

"Радев онзи ден каза една голяма глупост – продължи лидерът на ГЕРБ – Били заложени капани или бомби от предишното управление в енергетиката. 12 години, г-н кандидат-президент Радев, не 12 дни, имахме най-ниския ток и най-ниските горива и природен газ. Когато със стотинки се вдигаха, веднага започваха протести", каза още той.

"За 5 месеца токът от 70 лева стана 400 и аз мога да се обзаложа с кандидат-президента Радев, че ще стане до Коледа и 500", възмути се той.

"България ще има сериозни проблеми, ако продължава по този начин – няма посока, няма хора, които да отговарят. Чудовищна инфлация се задава, цитирам новия финансов министър. Това значи обедняване", заяви Бойко Борисов.

"Блазе му на следващото правителство. Това, което залагат като бомби за следващото правителство… Какъв ще остане фискалният резерв, г-н Радев? 12 млрд. имахме  фискален резерв и бюджетен излишък. Единствената тема беше колко и къде още да дадем пари". 
 

"В 30-годишната ни история няма партия, която да е построила и направила толкова за България – нито БСП, нито Царя. Това са фактите – най-доброто председателство на ЕС, метрото, магистрали, пречиствателни станции, доходи… Рекорд във всичко! Най-добро справяме с миграционната криза, с финансовата, с ковид кризата", подчерта Борисов.

Асен Василев казва, че приходните агенции работели добре, в същото време теглят нов дълг, подчерта Борисов.
 

Лидерът на ГЕРБ попита отново какъв ще бъде фискалният резерв и как ще се гарантират пенсиите през януари месец. Ние гарантирахме на пенсионерите 50 лв. те да се направят на интересни, ви излъгаха, че ще ви дадат 120 лв. Само че… „Татко ще ми купи колело, ама друг път.Януари ще останете без пенсии, ако продължите да го подкрепяте", предупреди той.
Борисов се възмути, че Кирил Петков и сие още не са влезли във властта, но вече казват кой какъв трябва да стане. 
 

"Първо ДПС прогледна, че подкрепата за Радев им е била грешка. БСП прогледна, че служебното правителство води до катастрофа. Демократична България прогледнаха, че се правят измами с изборите. Всичко, което ние говорихме, те сега го потвърждават", отсече лидерът на ГЕРБ и припомни колко дни са броили бюлетините в чужбина на предишните избори, за да изкарат Слави Трифонов. 

 

"Попитали радио Ереван: "Кога ще станем по-добре?" И радио Ереван отговорило: "Вече бяхме!" Това ни очаква, мили българи", продължи той. 
 

"Снощи Атанас Атанасов изведнъж видял, че в щаба на Радев има агенти на ДС. Ама те са си там още, откакто Радев влезе в президентството", каза с усмивка Борсиов. 
 

По думите му след това управление на Рдев България е и в международна изолация. "Ще имаме тежки проблеми, ако продължаваме така. Задава се чудовищна инфлация. Няма път, няма посока, няма отговорност. Преведено на езика ви това е обедняване", добави бившият министър-председател. 
 

"Аз съм управлявал най-голямата финансова криза в света и не дадох България да се разклати. Не допуснахме дефицити. Имах Дянков, който затегна колана, беше ни тежко и като едно семейство се справихме и тръгнахме нагоре. Най-тежката миграционна криза управлявахме", припомни лидерът на ГЕРБ и допълни: "А сега, когато целият свят излезе от ковид кризата, българите мрат." 
 

"Изкарайте вие 12 години в управление и после ще ги видите дали ще ви харесват Киро и Асен. Няма да ги видите", уточни той. 
 

"Били сме партия на статуквото. Ама ние сме на 12-13 години. А другата е столетница, но била партия на промяната", негодува Борисов. 
 

"Сега ще си понесете последиците от управлението на Румен Радев. Той сега ще бяга всячески и ще твърди, че няма нищо общо с правителството, че само го е назначил. Сега очаквам да има отново куп лъжи – подслушвания, купуване на гласове. Хубавото е, че настрои срещу себе си и други партии", добави бившият премиер. 
 

"Във варненската и софийската митница в момента става контрабандата. В момента търсят камиони с цигари. Има чудовищна контрабанда в момента. Всичко е по пътя на Копринката за село Труд. Всичко отива при него. Парите за пенсиите отидоха при Копринката. Всички знаят кои са кадровиците в държавата. Дори и назначенията стават с пари, които отиват при Копринката или при Пламен Узунов, спомняте си торбичката", припомни Борисов. 
 

"Нашата кампания ще бъде как да излезем от кризата. Толкова е тежко положението, че като гледам как разликата между нас и другите партии се увеличава, се плаша. И сега съм възложил да мислим как може да излезем от тази криза", разкри той.

 

По думите му трябва да се направят 7-и и 8-и реактор на АЕЦ "Козлодуй". 

 

"Помагайте си, работете. Винаги жените сте били по-мъдри", обърна се бившият премиер към жените на ГЕРБ.

 

"И аз, като Слави Трифонов, не гледам социологически проучвания. Но някои не познаха нито веднъж. Ще ходим трети път на избори, за да може Румен Радев да си начеше егото", възмути се Борисов.

 

"Да завършим с малко настроение. Ще се оправим. През 2009 влязохме в тежка криза. И сега ще така. И тогава се плашехме, но не го показахме. И сега се плашим, но няма да го покажем", каза още лидерът на ГЕРБ и изпрати поздрави на проф. Анастас Герджиков по неговото вице Невяна Митева.

 

Той каза още, че основна тема в кампанията на ГЕРБ ще бъде излизането от кризата.

 

Източници: "Епицентър", "Труд"

 

 

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

spot_img

Последни

Полковник Марков се кефи, че разцепил ДПС: Техният сериал е турски, нашият е само венецуелски!

Бившият лидер на Величия смята, че тяхната поява в...

Младежките лидери на ДПС плътно зад Ахмед Доган! Зоват: Пеевски вън!

Ето я ясната позиция на Младежкото ДПС след срещата...

Патриарх Даниил сътвори Чудо! Помоли се за дъжд и на мига небето се отвори над Беклемето, за да загаси страшния пожар!

Точно, когато Беклемето пламтеше отвсякъде и пожарът вилнееше безнадеждно...

Не пропускай

Полковник Марков се кефи, че разцепил ДПС: Техният сериал е турски, нашият е само венецуелски!

Бившият лидер на Величия смята, че тяхната поява в...

Младежките лидери на ДПС плътно зад Ахмед Доган! Зоват: Пеевски вън!

Ето я ясната позиция на Младежкото ДПС след срещата...

Патриарх Даниил сътвори Чудо! Помоли се за дъжд и на мига небето се отвори над Беклемето, за да загаси страшния пожар!

Точно, когато Беклемето пламтеше отвсякъде и пожарът вилнееше безнадеждно...

Борисов каза как е излъгал Пеевски: Казах му, че коалиция няма да правим още преди изборите

Лъжата е била тънка, защото е била съпроводена със...

Прочетете още

Извънредно! Ахмед Доган проговори гръмовно: Това (Пеевски, бел. ред.) е едно препятствие, което тряба да преодолеем!

Стотици младежи от ДПС посрещнаха почетния си председател на крака в базата на Росенец с викове “ДПС”. Младежите му дадоха подкрепа и поискаха “ДПС...

Полковник Марков се кефи, че разцепил ДПС: Техният сериал е турски, нашият е само венецуелски!

Бившият лидер на Величия смята, че тяхната поява в парламента е объркала сметките и е довела до процесите на разцепление в ДПС. Те формално...

Младежките лидери на ДПС плътно зад Ахмед Доган! Зоват: Пеевски вън!

Ето я ясната позиция на Младежкото ДПС след срещата в Росенец с почетния председател Ахмед Доган за бъдещето на ДПС без Пеевски:Пътят винаги е...
Verified by MonsterInsights