Новините с коментар в реално време

Прокуратурата вече е сезирана, че Пеевски натиска и мачка депутати! Сарафов е на ход!

От парламентарната група на „Продължаваме промяната - Демократична България“...

Новините с коментар в реално време

Ексклузивно:

Прокуратурата вече е сезирана, че Пеевски натиска и мачка депутати! Сарафов е на ход!

От парламентарната група на „Продължаваме промяната - Демократична България“...

Какво следва след връчването на втория мандат от Румен Радев?

Какво следва: Служебен кабинет на Радев до края на месеца...

Още депутати от ДПС напускат отцепника Пеевски, който ще прави нова партия!

Депутатът Ибраим Зайденов също напуска парламентарната група на ДПС....
НачалоПолитика“Новият Пеевски” Костя Копейкин предложи на ПП/ДБ, БСП и ИТН кабинет анти...

“Новият Пеевски” Костя Копейкин предложи на ПП/ДБ, БСП и ИТН кабинет анти ГЕРБ – ДПС

Последвай Bnews.bg в

Борисов помпа рейтинга и не само рейтинга на Костадин Костадинов от Възраждане, а той направи ход, който го вдигна на гребена на вълната срещу ГЕРБ и смъртно раненото ДПС.

Независимо на кого бъде даден третият мандат, ключът е в ръцете на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ), каза пред журналисти в кулоарите на парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Путин пред Орбан: Русия иска пълно изтегляне на Украйна от всички завзети украински територии

Според него вторият мандат е нулев, никой няма да подкрепи правителство на разпадаща се политическа сила с неясно какъв председател, съпредседател, почетен председател.

Костадинов обяви, че пет политически сили – „Възраждане“, ПП-ДБ, „Има такъв народ“ (ИТН), „БСП за България“ и „Величие“ са обяснявали в кампанията как не бива да се допускат ГЕРБ и ДПС обратно във властта. Това е достатъчно добра основа за сформиране на мнозинство, дори временно, каза той.

Ние нямаме проблем да преодолеем противоречията си с останалите политически партии в парламента, включително с ПП-ДБ на базата на основния демократичен принцип – народовластието, изразено чрез референдуми, повтори отново Костадинов.

Ако ПП-ДБ надмогнат своето политическо его, а може би и политическо късогледство, е напълно възможно да се състави такъв кабинет. Имаме златен шанс да направим правителство, което да изолира ГЕРБ и ДПС, допълни лидерът на „Възраждане“.

Ако ПП-ДБ откажат да участват в конфигурация с другите политически сили, означава, че трябва да се направи правителство или с ГЕРБ, или с ДПС, допълни Костадин Костадинов.

Мълния! Ексклузивно в BNEWS! Как САЩ отхвърлиха тайното предложение за мир на президента Путин! 

Относно изказването на Бойко Борисов, че Костадинов „новият лидер на сглобката“ и „новият Пеевски в парламента“, лидерът на „Възраждане“ коментира, че това е „живо потвърждение на поговорката „Крадецът вика дръжте крадеца“.

Джо Байдън за 4 юли: Горд съм да бъда първата чернокожа жена вицепрезидент при чернокож президент!

За да следите новините и коментарите в реално време, абонирайте се за нашите канали ето тук👇

14 Коментари

 1. Долнопробно заглавие, с долнопробна цел. Личи си, че авторът е добре седнал на софрата на евроатлантическата гнилост. Яж, продажнико!!! И когато „Копейкин“ и Възраждане вземат властта, ще трябва да ходиш в затвора, за да вземаш интервю от твоите покровители – продажници.

 2. Не ви ли писна мантрата :“Всички против ГЕРБ!“ Предлагат ви качествени специалисти, ама били политици! Другите какво предлагат?! Извънземни? Лъжат, мажат, нарушават закона, ама НЕ! Те били „умните и красивите“! Айде, бе! Тънем в умопомрачение, само защото „една жена на пазара ми каза, че тези са лошите, пък тези-не! Ей тъй ще се мъкнем на опашката на Европа и Света! Ама всеки си заслужава съдбата!

  • Качествените гербаджии ги видяхме 12 год. какво долно качество са.Не ходете на избори .Тази зган трябва да се изпари от земята.

 3. Човекът си има име и фамилия. Статии със заглавия с измислени псевдоними от рода на „Костя Копейкин“ говорят лошо за автора им и не трябва да стигат изобщо до публикуване!

 4. Честните хора застават смело с програмата си за подобряване на социалния статус, благосъстоянието, духовното и физическо здраве на целия народ и неговия просперитет във всички аспекти на общественото развитие. Консолидацията, подкрепата за прием на предложено правителство от една парламентарно представена партия е неправилно тълкувание в досегашната практика на Народното събрание, което показват и резултатите. Т.е. въпросът опира до отговорността за избор на управлението . На практика отговорността за състав на правителство като начин на подбор в досегашната практика, губи своя демократичен характер в зародиш. Прехвърля се отговорността на демократично избрания парламент върху плещите на президентската институция и от там само върху една или две и повече взаимно противопоставени партии.
  Изходът – нови парламентарни избори с почти един и същи парламентарно представен състав…Търсещите предварителна подкрепа за гласуване на състав на правителство вече имат рутинната подготовка да си прехвърлят отговорността едни на други и да търсят задкулисни решения.Стига се все до едно и също положение, „нови избори“ и служебно назначено от президента правителство.Положение, което не променя базата .Тук е мястото да попитаме докога представителите в народното събрание ще разиграват вече доста овехтелия сценарий на съставяне на правителство.Качественият състав на една парламентарна партия, която излъчва правителство е с по- голямо значение от количествения, но при една и съща база би трябвало да се търси нестандартно, но ефективно работещо решение. Отговорността, за демократично съставено правителство носи народното събрание като цяло, т.е. всички парламентарно представени партии.
  Демократично избрания парламент е длъжен да защити своята позиция на демократична институция.Ни повече, ни по-малко, институцията е и регулаторен орган въз основа на правилника, гласуван и приет от всички народни представители. Така, че би било уместно решение правителството да се излъчва на квотен принцип от всички представени партии, където на същия принцип да се изработва и правителствена програма за периода на управление.
  Такъв демократичен принцип не би могъл да бъде оспорван от която и да била институция или партия. Така, че отговорността за качеството на упра влението, която ще сплотява усилията, ще се разпростира равнопоставено върху всички партии. Времето за отсъствие от зала или за проспиване на гласуване на закони и решения ще свърши.
  Досегашната опорочена практика всяка партия която идва на власт да променя, сиреч да адаптира законите към властимащите също ще бъде прекратена.
  Искрено се надявам, че демократичните ни институции не са длъжни да упражняват чуждестранен модел на излъчване на правителство, а да търсят адекватни решения, сведени към нашите национални особености и приоритети.
  Ако се приеме такъв демократичен принцип , върлото противопоставяне , загубата на средства от националния бюджет от избори, към избори, ще бъдат сведени до нула.
  Не бих се учудила , ако този принцип на демократично управление бъде възприет от нашата практика и бъде приложен от други демокрации по света.
  Вълненията и противопоставянията както и стълкновенията между народите ще стихнат. Този принцип гарантира и общонародната собственост и същевременно отговорност за опазването на природата и природните ни ресурси, на цялото национално богатство на страната ни, принадлежащо на целия ни трудолюбив народ.
  По този начин Народното събрание ще бъде гарант за установяване на мирен и пълноценен път на развитие на цялото ни общество.
  Българите ще се завърнат отново в страната, намирайки по-благоприятния климат за бизнесинициативи при равнопоставена отговорност за съхранение на изграденото и за надграждане на постиженията .
  В работата на народното събрание също ще настъпи равнопоставеност и няма да има нужда от вечните балансьори ДПС, които повече манипулират отколкото балансират, както показва практиката. Нещо повече, те имат вечните претенции за манипулация във всички сфери на обществения живот на страната, развявайки като знаме репликата за етническия мир , който те самите дебалансират. А пропо , няма ресурс, в страната, който да не са овладяли и да не са дръпнали чергата към себе си. Оказва се , че милиардерите в България са именно от там, от етническата партия в парламента, ДПС. Това е медийно огласена фактология.
  Толерантността към тяхно представителство в народното събрание, толерира опита им за постепенно овладяване и подчинение на държавата. Време е да се потърси правилното решение за изход от така предизвиканата ситуация, която ощетява и собствения им електорат.
  Изглежда е необходим правилен прочит и правилно приложение на Основния закон на Република България., без повече компромиси.

 5. Абе bnews.bg засрамете се бе защо на пеевски не казватв свиня паржо шиши или подобни а на наи честния и всеодаен родолюбец викате копейкин или пеевски ви плаща да ги пилете тия мръсотии бългати ои сте или кви и какво лошо има в русия истината е там в брикс евро съуза се разпада и само ви мотат вас слепите българи пе било супер че трябвало евро да приемем направо сте жалки поне излезте малко в чужбина и вижте сами в какъв крах е „евросъюза“ а да не гияорим за америка на която така се кланяте засрамете се

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Въведете вашия коментар!
Въведете вашето име тук

spot_img

Последни

Баба Искра разсмя публиката в беззъбата Панорама: Няма конфликт Пеевски – Доган!

Гилям смях. Новата опорка в оредяващите редици на бъдещата...

Ангела Меркел се завърна! Бившата канцлерка стана детектив

Телевизионните фенове останаха озадачени от странния европейски телевизионен сериал,...

Депутатите приеха парламентарния правилник

Депутатите приеха Правилника за организацията и дейността на Народното...

Телеграф: Джо Байдън превърна САЩ в посмешище на световната сцена

По време на ключова пресконференция на срещата на върха...

Не пропускай

Баба Искра разсмя публиката в беззъбата Панорама: Няма конфликт Пеевски – Доган!

Гилям смях. Новата опорка в оредяващите редици на бъдещата...

Ангела Меркел се завърна! Бившата канцлерка стана детектив

Телевизионните фенове останаха озадачени от странния европейски телевизионен сериал,...

Депутатите приеха парламентарния правилник

Депутатите приеха Правилника за организацията и дейността на Народното...

Телеграф: Джо Байдън превърна САЩ в посмешище на световната сцена

По време на ключова пресконференция на срещата на върха...

ТАСР: Словакия е готова да внесе 105 млн. евро в пакет помощ за Украйна, заяви президентът Пелегрини

Словакия е готова и желае да подкрепи създаването на...

Самолет на „Газпром“ падна край Москва – няма оцелели (ВИДЕО)

Самолет "Superjet-100" на "Сухой" се разби в Коломенския район...

Великобритания забрани на Украйна да атакува територията на Русия

Великобритания ясно посочи, че не е давала разрешение на...

Високо напрежение с военни кораби в Черно море на учението Бриз

Започналите процеси на модернизация във Военноморските сили (ВМС) да...

Прочетете още

Баба Искра разсмя публиката в беззъбата Панорама: Няма конфликт Пеевски – Доган!

Гилям смях. Новата опорка в оредяващите редици на бъдещата циганска партия на Пеевски е, че конфликт няма и че Пеевски бил добре с Доган....

Ангела Меркел се завърна! Бившата канцлерка стана детектив

Телевизионните фенове останаха озадачени от странния европейски телевизионен сериал, в който Ангела Меркел разкрива престъпления, след като се е пенсионирала от политиката. Мис Меркел, германски...

Депутатите приеха парламентарния правилник

Депутатите приеха Правилника за организацията и дейността на Народното събрание. След дебат бяха отхвърлени предложенията на „Възраждане“ и „Има такъв народ“ народните представители да...
Verified by MonsterInsights